icon

Svokra a syn

nekomfliktna
31. jan 2023

Ahojte,potrebujem radu.Mam priatela,budete sa cudovat,ale uz sa pozname 18 rokov.Prvych 8 rokov sme spolu byvali s jeho rodicmi,len potom som to uz nezvladala,tak som od neho odisla aj s 8 rocnym dietatom.Dovod bol taky ze do vsetkeho sa starali,vsetko riesili a samozrejme ja som bola ta najhorsia.Po 4 rokoch sme sa dali opät dokopy a odvtedy sa stretavame raz u mna raz u nich.Je tam uz len svokra a moj priatel.Ja som si kupila byt,a nelaka ma to ist naspät ked viem co som si tam prezila.Ale najvacsi dovod je asi to,ze svokra nenormalne rozmaznava svojho syna,az to nieje zdrave.On ked len slovko povie,ze ma na nieco chut,ona hned skace,vecer mu vyvára,vsetko robi zamho ako taka sluzka ,ona ma uz 75 rokov a ked som mu povedala,ze preco to robi,tak odpoved bola a co jej mam poveda.mne to hrozne vadi,keby mohla,tak mu s prepacenim aj zadok utiera.On caka ze tak budem fungovat aj ja.

Strana
z2
whatever1
1. feb 2023

@nekomfliktna Ako sa on o nu stara? Ved ona sa stara o nho. Ozaj to nevidis po tolkych rokoch, ze na vas kasle, ze on sa nechce o nikoho starat? Mozno mas predstavu, ze ked sa jeho mama pominie tak budete zit stastne. Nebudete lebo ju budes musiet zastupit. Budes musiet robit v cudzom dome sluzku. A je mozne ze tu bude aj dalších 20 rokov a ked mama nebude vladat, tak ta uprosi aby si mamu opatrovala. Budes sa starat o nho a popri tom jeho mame menit plienky… pozri este si relativne mlada ak mas do 50, mozes si najst niekoho s kym budes mat stastny zivot. Hentoho neschopneho hybrida nechaj jeho mamicke.

nekomfliktna
autor
1. feb 2023

@whatever1 Mam 40 ,a az teraz si uvedomujem ze nechcem takto zit.Sama nechapem ako som tolko rokov vydrzala,skor asi kôli chlapcovi aby bol v pohode.Ale uz je toho vela.Nemam uz rodicov a surodenci su daleko,a ich by som sa o nazor ani nepytala.Ako citam,tak prevaha je v tom ze sa mam na takyto vztah alebo co to je vykaslat a ist dalej.Dakujem vsetkym za nazor

simdob
2. feb 2023

nič nové ti to podľa mňa neprinesie, nešla by som späť do toho leo budeš len na tom na čom si už bola a nič dobré to nie je, posuň sa ďalej, kašli na neho, ak by ste zase boli spolu, že aj bývali tak by si mala vlastne o ďalšie dieťa naviac a to neni dobré :/

Strana
z2