Svokra a zložitá rodinná dynamika
"Milá udalosť" na tému svokra.
S manželom sme spolu už 14 rokov, máme dve deti a jednu svokru 😀
Moji rodičia,už žial,nežijú a jediný blízky človek z mojej rodiny je môj brat žijúci v zahraničí
Svokra ma odjakživa nemala rada, dávala mi to vždy patrične pocítiť,ale môj muž si ma vždy zastal keď to bolo treba
Nechodí až tak často ale keď príde, všetko stmavne ako vo filme,čas sa zastaví a už len zvučka z hororu chýba 😀
Kto poznáte serial ženy z rodu Gilmorovcov ona je presne ako mama Lorelai,Emily...Z dobrej rodiny a ja len taká sirota..Snažila som sa ju akceptovať a rešpektovať som tak vychovaná, ale niektoré veci sú nad moje sily.
Tento víkend bude s nami. Dnes ráno si sama otvorila dvere a ja som ostala v šoku odkial má kľúč.
Na otázku, že teda odkial povedala, že pri poslednej návšteve si dala spraviť v kľúčovej službe aby nemusela vlastnému synovi zvoniť a ani nečakala na moju rekaciu a ihneď prešla do útoku s vetou
"Moja zlatá a hlavne začni so sebou niečo robiť, lebo už keď vyzeráš ako prasiatko, aby sa na teba nenalepila tá slintačka a krívačka"
Zobrala som si kabelku, nahlas sa zasmiala a radšej som odišla do práce.Pri mojej výške 171 cm je 64 kg podľa mna a mojho muža akceptovateľných, ale som pomlčala...Zvyšok doriešim poobede, pretože podľa mňa toto nebolo jediné prekvapenie čo ma dnes čakalo.
Nech máte akýkoľvek zlý začiatok dňa, verte sme v tom spolu 😀 😀
Autorka, ty tie vase prihody mozes vydavat ako roman na pokracovanie, skveli ste 😂😂

@heidi4 najdi si temu Mila svokra
Pokracovanie stoji zato 🤣🤣