Svokra berie moje dieťa do inej izby a tam sa s ním hrá a mojká
Prosím o názor ostatných. Je normálne že mi vadí, že vždy keď prídeme ku svokrovcom si svokra zoberie moje dieťa mimo nás do inej izby a tam sa s ním hrá a mojká? Už ma to poriadne irituje. Mám pocit, že si moje dieťa privladtňuje.
@number19 krásne ❤
prebehla som si v rýchlosti tvoje príspevky od úvodného až sem. Začali v bledunkej farbe taká holubia sivá a teraz gradujú v čiernej. Svojím spôsobom ťa chápem, že sa ti správanie svokry nepáči, ani mne by sa nepáčilo. Ale ty ju už tak nenávidíš, že jej prisudzuješ vinu aj za to tornádo na Morave. Nie si už schopná sa pozerať reálne na váš vzťah, riešiš plastové hračky, čo je totálna somarina, o dva roky pôjde dieťa do škôlky a ak to bude štátna škôlka, zabudni na to, že tam budú len drevené hračky. Obviňuješ ju z toho, že s mužom nikde nechodíte. Tvoj muž je nesvojprávny? Keby s vami chcel niekam chodiť, tak ide, nie? Hľadaj príčinu niekde inde. Vo viacerých veciach si odporuješ. Opakujem, že aj mne by vadilo, keby svokra odišla s dieťaťom do inej izby a stále tam s ním bola, ale zaujímavé je, že ti to nevadí, keď potrebuješ postrážiť, dokonca píšeš, že keď ho nezoberú do škôlky, máš strach, keď bude s ňou častejšie. Veď si to vyrieš inak, nemusí ho strážiť svokra. Píšeš, že nie si materiálne založená, ale tvoj príspevok z 20,56 hovorí o niečom inom. Si zrejme frustrovaná z toho, že vzťah s tvojím mužom nie je taký, ako by si si ho predstavovala.
prepáč, ale ak tvoja svokra niečo tvojmu mužovi zakazuje a on ju ako pajác poslúchne, tak nemáš problém so svokrou, ale s mužom. Je načase, aby si to konečne pochopila. Muž, skutočný muž môže mať svoju matku rád, mať k nej úctu, ale slušne si presadí svoje, teda to, čo vyhovuje jemu a manželke, nie svokre.
inak, keby svokra už nežila, alebo žila v inom štáte, pracovala, tak by si dieťa dala kde, keby ti ho nezobrali do škôlky????? No musela by si si nejako poradiť, aj keď roznášaním letákov alebo nejakou inou prácou z domu, aby si na tú opatrovateľku alebo súkromnú škôlku mala. Keď nechceš, aby ti svokra zasahovala do výchovy, tak sa nauč existovať bez nej, ak to nedokážeš, tak ju budeš musieť akceptovať takú, aká je.
Bud si robíš srandu, ale i nie si celkom ok, na začiatku si reagovala na majetky
AUTOR
•
Včera o 09:01
@maciatkolulu nech si všetko nechá :D. Ja mám len jedno dieťa a môj hodnotový rebríček nie je nastavený tak materialisticky.
Teraz píšeš inak... Rovnako aj na stráženie.
Inak ani jedna z týchto veci co opisuje nie je chyba na 100%svokry,alw tvojho vzťahu, tzn teba a tvojho muža. 40tnicka a nemá na dovolenku, rovnako muž? Pomáhať mladým???? 40tnikom??? Ako prepáč, keď sa za darí 20 ročnému páru, tak to človek pochopí, ale aktívny stredný vek? Mate malé dieťa,tak ste snáď pracovali obaja. No nič. Neviem, či zaželať, tebe, ci svokre, či komu pevné nervy. Chudá dieťa....
No, tak teraz sa už svokre nečudujem, kebyže mi toto donesie môj syn domov.... Tak držím palce aj svokre a aj synovi
😂😂😂😂😂😂 ty si riadne mimo, škoda tu aj niečo písať. Ty si čakala, že všetky tu budeme svorne nadávať na tvoju svekrušu ale nevydalo. 🤷
Užívaj si voľnú chvíľku a oddychuj.
Nadávať na deti? Dobre, vidím, že to nemá význam, takže chid sa dusiť nenávisťou, my si zatiaľ zaplavame😂
To sa Ti fakt musia všetci prispôsobovať, len aby bolo dobre?? Mne je najviac ľúto tvojho manžela. Stále byť v strehu, na ktorú stranu sa prikloniť, aby nebolo peklo. Dokedy sa dá niečo také vydržať?
Ach jaj no teraz to vidím tak že problémom je averzia na svokru a celý zvyšok rodiny.

Je normalne nenechavat dieta same s osobou s ktorou nemas dobry vztah.
Svokra vie ze vztahy nie su dobre a aj tak robi taketo teatra.
V krajine mojho muza sa hovori jedna dost mudra vec:
Chces mat blizko k dietatu? Maj najprv blizko k jeho matke.