icon

Svokra bozkáva môjho syna na ústa. Ako reagovať?

7. feb 2025

Svokra si neumyva zuby. Stale jej smrdi z ust a dava pusu mojmu synovi na usta. Uz som xy krat povedala, aby to nerobila. Uz som ju upzornila aj pred mojou svagrinou. Vcera mi hovori svagrinka, ze svokra zacala na mna ako si ja dovolujem ju upozornovat. Tak svangrinka povedala, ze ona tiez nedovoli a svokra ostala ticho. A dava uz pusu na tvar aj ked velakrat gula pri tom ocami, lebo uz aj syn jej hobori, ze nie na usta. Ale chapete? Syn 3 roky ma.

Odvtedy zacala s mojim munzom dobrr ze sa nie bozkavat. Hodi sa okolo jeho krku a pusinkuje ho o 106 a pritom sa POZERA na mna, ci ich sledujem. Ale ked si to vsimnem uz idem odtial.

Strana
z2
euka210
7. feb 2025

Bez ohladu na tvoju svokru, ja toto neznasam...davat dietatu pusu na usta...ani ako rodic, nie este niekto iny.

mariynka
7. feb 2025

Co ak ma problemy so zaludkom? Aj vtedy smrdi z ust.abo po kave...

xtrin
8. feb 2025

@louise aj keby to dieťaťu nevadilo ale autorke áno tak si to nemá čo dovoliť. Potrebuje si dokazovať niaka žena čo si ani zuby neumýva že má väčšie slovo ako matka dieťaťa takú dominantnú svokru by som nestrpela. Keď niečo rodič nedovolí, alebo nechce má sa to rešpektovať. Ona je len babka nie rodič.

mariynka
9. feb 2025

@xtrin svokry superia s nevestami, mam pocit.. mas pravdu, mamu sa ma respektovat..

mantilka
11. feb 2025

Deti sa na ústa nebozkavaju ! Majú úplne iné baktérie ako dospeli. To mam od lekárky. Dokonca existuje bozk smrti, keď dieťa dá pusu starému rodičovi s nízkou imunitou,( nie som si istá o ktoru baktériu ide...radšej nenapíšem nazov....) a starý rodič dostane silný zápal pľúc, na ktorý zomrie.

Strana
z2