icon

Svokra chce vziať deti na chatu

8. júl 2025

Svokra sa ozvala po cca 7 mesiacoch. Včera, že ako sa mám a či sme ok. To bola jej správa. Nerobí to však z čistom úmyslom. Keby nieco nechcela neozve sa . Chcela by ísť zo staršími dcérami na chatu.Len vie, že nebudem nadšená ale oni už si všetko objednali bez môjho vedomia. Pritom sme sa nevideli už tých 7 mesiacov. Keď mala dcéra prijímanie vôbec sme sa nebavili. Ešte povedala aj zo svokrom, že nás môžu osrat. Počula som to, keď som náhodou prechádzala. Dávala som tu už aj tému, že deti mi chodili zafajcene, ostrihala mi ich a podobne. Neviem ak mám na to reagovať. Nemám chuť jej dávať deti. Ale zas mám výčitky, že beriem deťom babku. Čo mám robiť ?

Strana
z2
sweet20
8. júl 2025

@anonym_autor ja by som ich samozrejme na tu chatu nepustila... potom co ti urobila... tie deti si taku babku nezasluzia.. keby bola normalna, tak ok

magic08
8. júl 2025

neverila by som jej a tym padom by som jej nezverila deti

autor
8. júl 2025

Ona to už brala ako hotovú vec. Ale mne nikto nič ani nepovedal, že oni si objednali chatu a že zanedbali miesto aj pre dcéry. Vraj sa na prijimani dohodli s nimi. Myslím, že také malé deti sa nemajú čo ešte samé dohadovať. A to, že má malu vnucku 7 mesačnú či videla len raz v živote ju netrápi.

viestta
8. júl 2025

a co na to hovori otec deti?

autor
8. júl 2025
@viestta

a co na to hovori otec deti?

@viestta on mamičku zbožňuje čiže jeho odpoveď je jasná aby išli s nou. Ja to tak nevidím.

anonym_f3ede2
8. júl 2025

Odpisat, ze sa mate v ramci moznosti dobre a ste zaneprazdneni. Deti jej nedavaj.

viestta
8. júl 2025
@anonym_autor

@viestta on mamičku zbožňuje čiže jeho odpoveď je jasná aby išli s nou. Ja to tak nevidím.

@anonym_autor ale vies o tom, ze otec je rovnaky rodic ako ty a ma rovnake rozhodovacie pravo pri detoch?

autor
8. júl 2025
@viestta

@anonym_autor ale vies o tom, ze otec je rovnaky rodic ako ty a ma rovnake rozhodovacie pravo pri detoch?

@viestta ja som doteraz vždy ustupovala a robila čo chcú aj keď ma nerešpektovali a už mám toho dosť.

januska12323
8. júl 2025

Bohužiaľ vedela si komu rodíš deti, teraz už veľa nevymyslíš, jedine ísť s nimi.

anjelicek26
8. júl 2025

Ake stare su deti a co chcu oni?

luccija
8. júl 2025

Choď s nimi.V prvom rade sa má dohodnúť s tebou na chate ...muž o tom vedel? Či len deťom medzi rečou povedala, že v lete pôjdu na chatu.A, keď mám byť sprostá oser ich ako oni môžu teba🙂7 m jej vnučky nechýbali?

larisa
8. júl 2025

Najprv sa mala vás opýtať či deti pustíte až potom niečo rezervovať. Teraz ako že budete musieť pustiť deti pretože to má zajednane. Ak máš nejaké pochybnosti tak nepusti deti pretože si ty zodpovedná a otec za deti. Ja by som nepustila. Akože vážne ich ostrihala tak to by som nepustila.

ivik4
8. júl 2025

Nevidela som na tom nic zle az kym som neprecitala ze Vas moze osrat 😃. Nemam totiz rada ked si niekto vybija zle vztahy cez deti a nechce ich davat dedkovcom atd.
No ale v tomto pripade by som jej povedala ze teraz mozes osrat ty ju
Sila 😃😃

autor
8. júl 2025
@anjelicek26

Ake stare su deti a co chcu oni?

@anjelicek26 majú 10 a 8 a 6 oni chcú ísť lebo babka im naslubovala ako im poplati drahé kúpele a neviem čo. Tá 10 ročná už do toho trochu vidí a moc ísť nechce. Mne je to na jednej strane ľúto. Alé svokor dosť aj pije a pustili ho teraz z psychiatrie nedávno. Ja sa o ne dosť bojím. Minulý rok ich v noci púšťali so strýkom opitým skákať do fontány a podobne veci. Oni budú zatajovať predomnou veci. Aj dcére, keď bolo v noci zle im zakázala mi zavolať lebo, vraj že by som ich tam už nepúšťala. Niesom uzkostlica doteraz som dosť veci prekusla ale sa to vo mne zlomilo, keď sa narodila najmladšia, že na ňu úplne sa vykašľali.

lily246
8. júl 2025

@anonym_autor ty si tá čo má 7 detí a furt tu vypisuje? Celá rodina ste katastrofa.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
8. júl 2025

Predpokladam, ze nocne skakanie do fontany deti beru ako genialny zazitok (moje deti by tiez)...ale ak tam je fajcenie, opilost... nesiel by cez to veru vlak...alebo by som sla tiez a dohliadla, aby sa tam toto nedialo... alebo nech iide aj muz...

kristinka92
8. júl 2025

@anonym_autor Tu temu si asi pamätám, takze nie. A s odkazom že “môžem ich os*at”

bubuzu
8. júl 2025

Nepustila, neveríš im.

deti95060810
8. júl 2025

stačilo mi prečítať " že nás môžu osrat. "
vyjadrenie hodné spodiny.
určite by deti na chatu nešli...

mariska1989
8. júl 2025

Nepustila . Alebo druhá možnosť ísť s nimi ale keď sú vzťahy na 3 veci tak radšej asi doma

7lenka11
8. júl 2025

Počúvajte ženy, každý deň sú tu témy o svokrách. Veď si s nimi raz sadnite, vykomunikujte kto čo má na srdci, stanovte si nejaké pravidla a hranice fungovania a vybavené. Normálne ako dospeli ľudia. Nie je to príjemne, ale aspoň budete mať vyjasnené veci.
Ak máte dlhodobo medzi sebou problém, tak jej ich nedávaj. Nech ich príde navštíviť k vám a ty s ňou komunikovať nemusíš.

deedol
8. júl 2025

pamatam si tu temu a skratka deti by som nepustila.

mimi3008
8. júl 2025

@anonym_autor nemas mat preco vycitky. Su to tvoje a manzelove deti, nie si pivinna ich nikomu poziciavat...nedala by som ich

mimi3008
8. júl 2025
@7lenka11

Počúvajte ženy, každý deň sú tu témy o svokrách. Veď si s nimi raz sadnite, vykomunikujte kto čo má na srdci, stanovte si nejaké pravidla a hranice fungovania a vybavené. Normálne ako dospeli ľudia. Nie je to príjemne, ale aspoň budete mať vyjasnené veci.
Ak máte dlhodobo medzi sebou problém, tak jej ich nedávaj. Nech ich príde navštíviť k vám a ty s ňou komunikovať nemusíš.

@7lenka11 Bola by si prekvapena, ale s niktorymi ludmi sa neda nieco si vydiskutovat. Hovorim z vlastne skusenosti s mojimi rodicmi, teda najma s mamou

terezia74
8. júl 2025
@7lenka11

@7lenka11 súhlasím s tvojim názorom že treba komunikovať, ale s niektorými sa proste nedá 🙂

blancheporte
8. júl 2025
@7lenka11

@7lenka11 no bohužiaľ v niektorých prípadoch sa komunikovať nedá. Napr.ja so svojou ak by som chcela komunikovať,museli by pri tom byť aj jej dve slobodne dcéry. Jedna má 46 a druhá 35. Takže asi tak..

7lenka11
8. júl 2025
@mimi3008

@7lenka11 Bola by si prekvapena, ale s niktorymi ludmi sa neda nieco si vydiskutovat. Hovorim z vlastne skusenosti s mojimi rodicmi, teda najma s mamou

@mimi3008 ja som mala problém so svokrou, dlho nás nechcela počúvať, ale neustúpili sme.. nakoniec dlhy a emotívny rozhovor veľmi, ale veľmi zabral a zmenil kopec veci.. len vieš, každý deň rovnaké témy a zakaždým odpoved “s ňou sa nedá”.. by ma zaujímalo, koľko žien reálne nabralo odvahu, sadlo si so svokrou ku káve a narovinu povedali čo majú na srdci..

zooeynka
8. júl 2025

Ak deti chcu ist tak nech idu. Ty asi detom nejake extra prazdniny nepripravis(kedze mas aj dalsie male deti) tak ich nechaj ist k babke nech si nieco uziju.

Strana
z2