Svokra chodí za nejakou bosorkou
Ahojte. Dnes som sa dozvedela od švagrinej, že moja svokra chodí za nejakou "bosorkou", aby sa nám pošťastilo dieťa. My dieťa ešte vôbec neplánujeme, nie sme na to pripravení a necítime sa na to. No ona sa rozhodla, lebo to MUSÍ byť. Povedala som to mužovi, tak sa len chytil za hlavu... Ja sa len bojím, aby nenarobila nejakú zlobu...
tak ty jej povedz, ze chodis za takou, ktora robi aby vam dala pokoj, nech jej to odkaze 🙂
autor - chapem, su take, ktore maju tendencie sa do vsetkeho montovat
Ak na to neveríš, tak ti to neublíži. 🙂 ber to jedným uchom dnu, druhým von. Pripadne svokre poraďte, aby radšej peniaze čo dá na podvodníčku šetrila dobuducna pre vnúča na darčeky. 😄
Predpokladám ze máš viac ako 18 à vieš ako sa robia deti,ze neprídu len tak lebo si svokra želá a ani ho nedonesie bocian. Takze to púšť z hlavy, svokra zrejme má peňazí na rozdavanie
Fuuu, no ja by som s ňou prerušila kontakty. Pre mna sú takí ľudia toxicki, ktorí idu mne riešiť môj život. Katastrofa
Asi by nebo od veci ak by synacik oboznámil svoju mamičku ako mate naplánované rodičovstvo.
Najväčšie bosoráctva robí tvoj mozog, stačí len začať tomu veriť, že má nejaký iný človek moc rozhodovať o tvojom osude... Ak tomu nebudeš veriť, tak ti to môže byť úplne jedno kam si svokra chodí a s kým čaruje.
@sense Neboj sa, mám viac rokov
@viestta Vieš, táto téma sa preberá pri každom jednom telefonáte, každej návšteve. Hovoril jej to, ale ona si ide svoje
@lenkakravcova Neverím, ale to bol prvotný šok
Tak v tom prípade ste si oznamovaciu povinnosť splnili a ako a s kým ona trávi čas, to už je jej vec
Také blaznive stareny su živnou pôdou pre najdrzejsich podvodníkov, suschopné polku penzie vydať smejdom ci "vedmam😂za 50€ dostanú drahu radu napr. Do cukornicky na strkať 2€urovky... tým sa namnožia., nechtiac ju obliat kyslým mliekom. Dom "obľubenej nevesty 3*omotat čiernou cvernou... 120 metrov😃a jej otrávená mačku vyniesť na cintorín...
Vašej tchyne intervencia ma ísť na dobrú vec, ale zamknúť ju doma vyzerá najbezpečnejšie. 🕷️🐜🦟
No vies ale ked si mamicka zmysli. Tak to musí byt.. aj , ,,pobosorovat" pripadne vam posle návod. Ah
Tak potom ma svokra peňazí na rozdávanie, možno by jej mal synko po šepkať do uška ze deti zatiaľ v plane nie su
Len ci ti nabuduce nenaleje do pitia nejaky zazracny lektvar.
ak je svokra veriaca sa jej opýtaj či vie, že je to hriech 🙂 a budeš mať pokoj
Povedz svokre nech si ide vypytat $ od vestice naspet ze vy robite len anal s muzom a z toho bude len 💩 ze spravna vestica by to vedela . 😉. Ale nie sranda bokom vobec by som to neriesila. Mozno povedz svagrinej ze ty si tiez bola za bosorkou a chcela si od nej aby sa vam svokra nestarala do zivota no ocividne to nefunguje.😆na takuto blbost ked uz reagovat tak jedine podobnou blbostou😁
vôbec by som si to nevšímala, ale možno by som si dávala trochu pozor, čo u svokry zjem a vypijem, aby mi do toho nepridala nejaké bosorácke "lakocinky"... 🙂

bosorky neexistuju takze by som to bud hodila za hlavu alebo svokre poslala sms nech si peniaze radsej odlozi a ide za ne na vylet lebo kupi metlu pre bosorku kedze vy dieta ani len neskusate a skusat nebudete ...