icon

Svokra chodí za nejakou bosorkou

14. okt 2022

Ahojte. Dnes som sa dozvedela od švagrinej, že moja svokra chodí za nejakou "bosorkou", aby sa nám pošťastilo dieťa. My dieťa ešte vôbec neplánujeme, nie sme na to pripravení a necítime sa na to. No ona sa rozhodla, lebo to MUSÍ byť. Povedala som to mužovi, tak sa len chytil za hlavu... Ja sa len bojím, aby nenarobila nejakú zlobu...

syslik81
14. okt 2022

bosorky neexistuju takze by som to bud hodila za hlavu alebo svokre poslala sms nech si peniaze radsej odlozi a ide za ne na vylet lebo kupi metlu pre bosorku kedze vy dieta ani len neskusate a skusat nebudete ...

zobaka
14. okt 2022

tak ty jej povedz, ze chodis za takou, ktora robi aby vam dala pokoj, nech jej to odkaze 🙂

autor
14. okt 2022

@syslik81
@zobaka Joj baby, keby ste vedeli čo niekedy tá svokra povyvádza 🙄

zobaka
14. okt 2022

autor - chapem, su take, ktore maju tendencie sa do vsetkeho montovat

lenkakravcova
14. okt 2022

Ak na to neveríš, tak ti to neublíži. 🙂 ber to jedným uchom dnu, druhým von. Pripadne svokre poraďte, aby radšej peniaze čo dá na podvodníčku šetrila dobuducna pre vnúča na darčeky. 😄

sense
14. okt 2022

Predpokladám ze máš viac ako 18 à vieš ako sa robia deti,ze neprídu len tak lebo si svokra želá a ani ho nedonesie bocian. Takze to púšť z hlavy, svokra zrejme má peňazí na rozdavanie

1234321
14. okt 2022

Fuuu, no ja by som s ňou prerušila kontakty. Pre mna sú takí ľudia toxicki, ktorí idu mne riešiť môj život. Katastrofa

viestta
14. okt 2022

Asi by nebo od veci ak by synacik oboznámil svoju mamičku ako mate naplánované rodičovstvo.

mikadooo
14. okt 2022

Najväčšie bosoráctva robí tvoj mozog, stačí len začať tomu veriť, že má nejaký iný človek moc rozhodovať o tvojom osude... Ak tomu nebudeš veriť, tak ti to môže byť úplne jedno kam si svokra chodí a s kým čaruje.

autor
14. okt 2022

@sense Neboj sa, mám viac rokov

autor
14. okt 2022

@viestta Vieš, táto téma sa preberá pri každom jednom telefonáte, každej návšteve. Hovoril jej to, ale ona si ide svoje

autor
14. okt 2022

@lenkakravcova Neverím, ale to bol prvotný šok

viestta
14. okt 2022

Tak v tom prípade ste si oznamovaciu povinnosť splnili a ako a s kým ona trávi čas, to už je jej vec

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ahhola
14. okt 2022

Také blaznive stareny su živnou pôdou pre najdrzejsich podvodníkov, suschopné polku penzie vydať smejdom ci "vedmam😂za 50€ dostanú drahu radu napr. Do cukornicky na strkať 2€urovky... tým sa namnožia., nechtiac ju obliat kyslým mliekom. Dom "obľubenej nevesty 3*omotat čiernou cvernou... 120 metrov😃a jej otrávená mačku vyniesť na cintorín...
Vašej tchyne intervencia ma ísť na dobrú vec, ale zamknúť ju doma vyzerá najbezpečnejšie. 🕷️🐜🦟

erickatt
14. okt 2022

No vies ale ked si mamicka zmysli. Tak to musí byt.. aj , ,,pobosorovat" pripadne vam posle návod. Ah

zobaka
14. okt 2022

@ahhola mohla by mi ta svokra napisat, aj jej vyvestim za 100 eur kedy nevesta pocne 😂

sense
14. okt 2022

Tak potom ma svokra peňazí na rozdávanie, možno by jej mal synko po šepkať do uška ze deti zatiaľ v plane nie su

marca12
14. okt 2022

Len ci ti nabuduce nenaleje do pitia nejaky zazracny lektvar.

ana82
14. okt 2022

ak je svokra veriaca sa jej opýtaj či vie, že je to hriech 🙂 a budeš mať pokoj

miadi
14. okt 2022

Povedz svokre nech si ide vypytat $ od vestice naspet ze vy robite len anal s muzom a z toho bude len 💩 ze spravna vestica by to vedela . 😉. Ale nie sranda bokom vobec by som to neriesila. Mozno povedz svagrinej ze ty si tiez bola za bosorkou a chcela si od nej aby sa vam svokra nestarala do zivota no ocividne to nefunguje.😆na takuto blbost ked uz reagovat tak jedine podobnou blbostou😁

cubo2
14. okt 2022

@miadi ten úvod 😅😅😅 si ma rozsekala.. ja byť jej manžel, tak svojej bláznivej mame presne toto poviem a bol by som zvedavý na jej reakciu 😅

dreamss
Odpoveď bola odstránená
danica2711
15. okt 2022

vôbec by som si to nevšímala, ale možno by som si dávala trochu pozor, čo u svokry zjem a vypijem, aby mi do toho nepridala nejaké bosorácke "lakocinky"... 🙂