icon

Svokra - dopredu neoznámené návštevy

osickova
14. júl 2022

Ahojte som matka ročného syna. Mám problém so svokrou a svokrom. Chodia si k nám kedy chcú, nezazvonia, nezaklopú, sami si otvoria vchodové dvere a vrthnú sa hneď do obývačky. Je nám to nepríjemné, pretože nemáme žiadne súkromie. Už ma videli aj polonahú ako idem zo sprchy a ani to ich neodradilo sa pred návštevou ozývať. Vždy vidím ako svokra očami kontroluje či mám upratané, navarené a samozrejme nechýbajú aj poznamky. Ja si ich aj napriek tomuto cením a snazim sa hlavne kvôli manželovi nech máme pokojný vzťah ale toto ma každý krát vytočí. Veľmi sa teším, že chodia za svojím vnukom ale už je toho privela. Manžel ich aj poprosil aby sa ozývali. Vydržalo im to 2x a je to tak ako to bolo.Chodia aj skoro ráno, keď iba vstanem z postele alebo navečer kedy už to nečakáme. Chodia každý 2-3 deň. Prosím čo by ste robili na mojom mieste vy ak by sa vam toto dialo? Ďakujem za vaše odpovede.

Strana
z2
bielavila
16. júl 2022

Ja som na sukromie v mojom dome extremne citliva, ja si ani navstevy moc nevodim, radsej vezmem znamych niekde vonku, samozrejme rodinu a blizkych ano, ale len tak hoc koho do domu nevpustim, mam rada svoj pekny novy domcek, poriadok, klud, ked mam doma navtevu tak po jej odchode vsetko dezinfikujem, viem ze je to divne, ale taka som, toto by som nezniesla a netolerovala ani jeden jediny krat, ked niesi natolko asertivna, ze im nevies na rovinu povedat ze si to nezelaz za ziadnych okolnosti aby chodili neohlasene, nedajboze si sami otvorili a vosli tak to ries tak, ze nechaj vzdy kluce v zamku a budes sa tvarit ze nepocujes, ked niekomu nied pomoci treba radikalne riesenia… moji rodicia aj sestra maju kluce k mojmu domu, ale vstupuju len ked sme na dovolenke a pridu poliat kvety, ja tak isto, svokra byva daleko, ale kedze ju poznam velmi dobre, tiez ma rada sukromievtak viem, ze len tak vstupit do nasho domu by ju ani nenapadlo…

basska_b
16. júl 2022

Strc si kluc zvnutra do dveri... aspon zaklopu. Inak, otrasne chovanie bez deka slusnosti

Strana
z2