icon

Svokra hovorí, že som bosorka

17. júl 2022

Ahojte baby. Možno divná téma ale chcela by som vedieť váš názor či na take niečo veríte alebo či jeho proste zhoda náhod. S manželom sme zobratí 2 roky. Poznáme sa od malička takze aj svorka ma pozná od mala. Vždy som sa jej zdala divná. Hovorila že zomna ide divná energia divný pocit ma keď sedí vedľa mňa a že mam stále ako len zahmlene oci že mam divný pohľad ale inak si celkom rozumieme až na jej divne poznámky písané vyššie. No ja som si to nikdy nejak neuvedomovala až poslednú dobu. Manžel odchádzal do práce a zomna len tak vyšlo že : davaj si pozor mam pocit že sa ti dnes niečo stane. No neprevrtal palec ? 🤦🏻‍♀️ Hovorím mu davaj pozor na ceste niečo sa mi nezdá … dostal defekt … boli sme u švagra a mala som na rukách krstna a hovorím mužovi : uvidis ona dostane teploty bude mať zápal pľúc tak cítim … manžel namna pozrel a zasmial sa odkiaľ som na toto prišla. Na druhý deň skončili v nemocnici samozrejme teploty zápal pľúc 😳 Proste švagor a svagrina už niesu nadšení keď tam prídeme deti odomna držia ďalej manžel sa s nimi už aj hádal že ja niesom žiadna baba Jaga že sa ma boja … 😔🤷🏻‍♀️ Na cintoríne sme boli na manželovo dedka a zaradom jak som išla zhasínajú po cudzích hroboch sviečky 😳 Manžel už je z toho hocijaký že on v živote na take neveril ale uz mi povedal že nevie čo si o tom myslieť. Robi si srandu že je to husté mať za ženu bosorku … ako ja veľmi na take neverím ale uz sa mi aj stalo ako z filmu scéna 😂😂 že keď som išla z obchodu u nas v dedine tak normálne ti mačky zamnou išli bolo ich asi 10 🤷🏻‍♀️😳 uz ma aj prehováral že aj keď je to divne mam skúsiť ísť za kartárkou alebo tak niečo skúsiť vyhľadať 🤦🏻‍♀️ A ako bonus - uz mi asi 2x volala svokra že nemyslí to v zlom ale treba jej ísť ku doktorovi či nemám divný pocit … raz som jej povedala že nemám a keď mi druhýkrát volala som jej povedala že ma a doktor jej povedal že ma nejakú cistu ci čo … len ma ako zaujíma čo by ste vy robili na mojom mieste. Vŕta mi to v hlave lebo som si všimla že čo poviem sa stane … čím to bude ? P.S : žiadne číslo športky nikomu davat nebudem 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️ Ako príde mi to cele vtipne ale keď sa nad tým zamyslim 😳😳😳🤔🤔🤔

Strana
z2
zdenka11081983
17. júl 2022

Odomna trápne od Teba total sproste, rozprávať na cudzie dieťa, že ochorie... pri mne by si to spravila len raz. A to svedčí nie o Tvojich "nadschopnostiach" ale o Tvojej inteligencii.

autor
17. júl 2022

Ďakujem baby lebo premna je to dosť už taka záťaž lebo ja to nehovorím ľudom v zlom len proste už je toho veľa a fakt sa sama seba začínam báť alebo neviem. Svagrina tie deti kumne veľmi nechce púšťať lebo ona sa vlastne vyjadrila že sa boji že na nich prenesiem nejaké zlo … každý inak reaguje na ten môj ,,dar “
@aduskatt
@777januska777
@dadis
@majive
@julka188
@cicuca
@babulkomale
@sundew

aduskatt
17. júl 2022

ako som povedala, ja nikomu nehovorím, keď mám predtuchu.....nehovorím ani v dobrom, ani v zlom, proste si to nechám pre seba....tým pádom nemusím nikomu nič vysvetľovať, nikto sa ma nebojí a sama so sebou to zvládnem.-)

autor
17. júl 2022

@zdenka11081983 nieje cudzie je naše je to moje krstna dcéra môjho švagra to poprve. A po druhé ja som to hovorila manželovi keď sme s ňou boli sami a ja som ju mala na rukách nepovedala som to nahlas všetkým v miestnosti … čítaj poriadne už keď sa chceš intenzívne zapájať do diskusie. Ďakujem aj tak za tvoj názor

dominika1988
17. júl 2022

presne, ako píšeš, je to dar...žiadne prekliatie, žiadne bosoráctvo...len ľudia majú po stáročiach vymývania mozgov v sebe hlboko zakorenený strach zo všetkého, čo sa vymyká z normálu...keby si bola muž, mohla by si napríklad byť detektív a bola by si oslavovaná za fantastickú intuíciu pri chytaní zločincov...ako žena si za bosorku...hold, predsudky nikdy neskončia

babulkomale
17. júl 2022

@bilberryday toto ma neuveritelne pobavilo, ako sa da autosugestivne jazdit tak, ze si sposobim defekt, jazdim dvadsat rokov a este som ziadny nemala 😂

babulkomale
17. júl 2022

Je to zataz. Musis sa naucit s tym vyrovnat a pracovat s tym, ina cesta nie je. A evidentne ze zivot, realita ti hovori a ukazuje, nedavaj to von.
Nehadz perly "sviniam" ako sa hovori.

babulkomale
17. júl 2022

@nadazdi toto ked ti muz zazela, akoby ti ten defekt objednal. Preto ich mas stale. Vesmir pocuje len defekt. Nie ze "bez". Objednavas si defekty.

au1994
17. júl 2022

Nemyslím si, že si bosorka, ale zároveň, niektoré veci v tvojom príspevku majú úplne normálne logické vysvetlenie a neznamená to, že máš nejaké nadprirodzené schopnosti. 🙂 A prepáč, ale to s tými sviečkami a mačkami, tak tomu osobne neverím. Ono veľa spraví aj sugescia, keď niekomu povieš, aby si dával pozor, niekde v podvedomí mu to zostane, znervózni ho to a o to nepozornejší bude. Potom je jasné, že sa mu stane niečo zlé. To so svokrou a doktorom môže byť tiež len tvoja dedukcia, keď navyše vieš, aké zdravotné problémy má svokra a prečo ide k doktorovi. Takže verím, že môžeš mať dobre rozvinutú intuíciu, aj mne sa to občas stane, každému, niekomu viac inému menej, ale nie, že máš nejaké nadprirodzené schopnosti, prepáč. 🙂

elisebah91
17. júl 2022

@autorka ak si veriaca tak vyhľadaj pomoc podľa toho kde patris podľa vyznania.....ale kartarku a iné médiá ti neodporúčam, otvárajú dvere pre zle veci....ak ti to vŕta v hlave nájdi si dakoho na pokec či už kňaz,psychológ....a podľa mňa nevrav veci iným len mužovi, on ťa podporí, chápe, ale druhý môžu pozerať na teba cez prsty a onalepkovat ťa.... stačí, už nevrav nič...

nwnw
17. júl 2022

Stačí ísť do kostola. Keď sa ohne kríž alebo padne oltár, si jasná.😁
Nesleduj tolko blbosti okolo seba. Mozno mas iba dobru intuiciu. To by som brala.

svetlonos
17. júl 2022

Autorka, ahoj napis mi spravu 🙂

ankare
17. júl 2022

Wau, tak Ty máš úžasné schopnosti.a svokra to na Tebe vidí. Rozvíjaj to v sebe. Držím palce!

h2
17. júl 2022

Prepáč, ale ja na takéto neverím. Určite si manželovi nepovedala prvýkrát, aby si dával pozor. Lenže keď sa mu nič nestane, tak si na to nikto nespomenie. Navyše, píšeš, že si zranenie spôsobil sám. Ak verí, že máš také schopnosti, tak ti tú tvoju "predtuchu" uveril a mal to stále v podvedomí, tak si to potom aj privolal. K chorému dieťaťu: asi si len všímavá. Ak dieťa hneď na druhý deň skončilo v nemocnici, je možné, že už v ten deň malo nejaké príznaky, hoci ešte nevýrazné. Sviečky sú podľa mňa len náhoda. Koľko ich zhaslo? Dve? Tri? Rovnaké sviečky majú rovnakú dobu horenia. Ak to nebolo na Všechsvätých, kedy svieti celý cintorín a tie sviečky nezhasli masovo po desiatkach kusov, tak to možno bolo na jednom, dvoch hroboch, kde v ten deň niekto prišiel zapáliť sviečky a oni naraz dohoreli práve vtedy. Určite si nebola na cintoríne prvýkrát a nepíšeš, že by sa ti to stalo niekedy predtým. Navyše, muž bol s tebou, nie? To je aj on bosorák? Veď tiež zhasli, keď prešiel okolo.
O mačkách tiež nepíšeš, že by sa to stávalo pravidelne. Možno im voňalo niečo, čo si kúpila a dúfali, ze sa im z toho ujde.
Všetko sa dá logicky vysvetliť. Never nadprirodzeným blbostiam.

podmostom
18. júl 2022

Ahoj mne sa tiež občas stane. Väčšinou ale nepodstatné veci. Napríklad poviem mužovi, ze ideme do tej reštaurácie s detmi zbytočne a sama nechápem prečo, prídeme tam a cez vonkajší detský kútik bol spadnuty strom, všetko ohradene, tak sme šli inde kde sme sa mohli v kľude najesť a deti sa zahrať. Pri bývalom sa mi napríklad dvakrát stalo, že tri dni som bola strašne nervózna a čakala som co zlé sa ide stat a uľavilo sa mi až keď mi zavolal, ze mal nehodu na motorke a je v nemocnici s nejakými menšími zraneniami.. Ja tiez inak nikomu nič zbytočne nehovorím, aj keď tiež by som tomu chcela viac rozumieť. Niečo som o tom čítala v knihe o citlivých ľuďoch, ze proste sú také intuitívne typy a da sa s tým pracovať. Ja by som to napríklad chcela využiť na niečo užitočné. Je síce milé že niekedy napríklad cítim, že nemám niekam chodiť, lebo budú mať z nejakého dôvodu zatvorené, ale radšej by som to chcela využiť tak, že by som s tým niekomu mohla pomôcť. Niekedy sa až na seba hnevam, ze niekomu blízkemu v mojom okolí sa deje niečo zlé a ja som to nevycitila a naopak niektoré blbosti dokážem predvídať. Minimálne sa ale snažím veriť sama sebe viac a keď už mám nejakú predtuchu ze kde mam alebo nemám ísť alebo kedy, tak sa podľa toho riadim. Inak moja mamina mala také ako tu niekto písal, že živé sny o smrti niektorých ľudí, ktoré sa potom naplnili. To ja našťastie nemám, musí to byť strašidelné.

katkami123
18. júl 2022

A koľko krát sa stalo, ze sa aj nevyplnilo to, čo si povedala? Či to len eliminuješ a živíš v sebe to, čo ti náhodou vyjde?
Inak toto robia ľudia, ktorí majú problém sa zaradiť do spoločnosti. Ze si o sebe až prehnane namýšľajú, pretože v reálnom živote si pripadajú obyčajní, nedocenení atd. Nabudúce iba stačí drzat jazyk za zubami a nebyť silou-mocou za nejakú “vedmu” - pre tvoje dobro, vidíš aj tu aké majú ľudia na to realne názory, pravdepodobne sa z teba ľudia potom smeju poza chrbát. A občas podpichnú, nech niečo “vyveštíš”, nech je opäť sranda. Potrebuješ viac sebakritiky. Za mnou idu tiež psi z celej dediny, nepovažujem to za niečo nadprirodzené, len mám vtedy v kočíku čerstvú nakrájanú salámu.

mimka1402
18. júl 2022

Ja ti neviem, veľa vecí sa mi prihodilo, predtuchy mam extrémne silné no považujem to iba za silnú intuíciu. Sny, ktoré do par hodín sa udejú aj naživo, zväčša negatívne nie je nič po čom by som túžila. Ale trošku sebareflexie nezaškodí. Pritahujes negatívne veci lebo to vyslovuješ.
Nauč sa držať hubu než aby si povedala niečo negatívne, lebo inak to nejde.😀
Tiež som neraz cítila, že sa niečo udeje, no nevedela som to vysvetliť... Stalo sa to čo som si myslela. U mňa iba jedna osoba blízka mi to verí, lebo si so mnou veľa vecí zažila. Kde som jej niečo povedala a stalo sa to. Neboli to očakávané veci a také "bežné". A ohľadom vzťahov? Pfu. Tam máme my ženy dobrú intuíciu, len ju nechceme vidieť.😀 No i napriek bizarnym situáciám to nenazyvam bosoractvom. 😀

kristinka92
18. júl 2022

nie si žiadna bosorka, proste sú ľudia ktorí majú silnejší šiesty zmysel alebo inštinkt či ako to nazvať. mne sa iba raz takto zdalo pred jazdou že som nemala celu dobu taký dobrý pocit….mali sme menšiu havarku

vevapeto
18. júl 2022

Nedavas čísla športky? Tak nič teda…

petricka22
18. júl 2022

@babulkomale akoze toto su dva tvoje prispevky, ktore si napisala tesne po sebe… podla mna si sama sebe protirecis…
@bilberryday toto ma neuveritelne pobavilo, ako sa da autosugestivne jazdit tak, ze si sposobim defekt, jazdim dvadsat rokov a este som ziadny nemala
@nadazdi toto ked ti muz zazela, akoby ti ten defekt objednal. Preto ich mas stale. Vesmir pocuje len defekt. Nie ze "bez". Objednavas si defekty.

kassandra25
19. júl 2022

Nezamyslaj sa! A s tou svokrou o tom nie, vobec. Ber to len pre tvoju potrebu a netreba o tom s nikym nic, a nie tu na mk!

veronikalubko
19. júl 2022

Pre niekoho dar /pre niekoho prekliatie =) hlavne takéto veci rieš s kompetentnými ľuďmi, nie na kobyle😊 lebo kto nezažil, neuverí a ako sa hovorí v starom dobrom filme môj názor : ani ja som nevidel tvoju p.... A verím, že ju máš 😄☝️

pauli_s
19. júl 2022

Ja mám tiež silnú intuíciu, síce nie do takej miery až ty, že vycítim choroby a podobne, ale nebezpečenstvo, klamstvo a potom také dôležité situácie a zlomy v mojom živote viem vycítiť na 100 honov. Využi to vo svoj prospech, z mojej skúsenosti viem, že keďže mám silnú intuíciu, viem si svojim myslením aj kadečo pritiahnuť do života, keď na to často myslím a manifestujem si to. Zameraj sa na pozitívne veci.
Inak ja ti verím, jediné čomu neverím, že keď si šla okolo hrobov tak zhasínali sviečky, to už je také trochu cukrovanie celého príbehu podľa mňa. :D

sintra
19. júl 2022

Mna moja vlastna mama vola bosorka 😀 Ako nie v zlom, ale presne si robi srandu z toho, co sa mi v zivote deje. Tiez dokazem niektore veci nazvime to ze predvidat a ine. Nebudem to tu rozpisovat. Treba sa s tym naucit zit 😉 Niektori ludia su skratka vnimavejsi, nez ini. Jo a macky za mnou tiez behaju od detstva - dodnes sa smejeme, ze sme prisli na chalupu a do pol hodiny koa maciek na nasom dvore. Ale to ma logicke vysvetlenie - vzdy som vsetky nakrmila 😄

katkami123
19. júl 2022

Mne to s tými mačkami príde smiesne. Lebo v rozprávkach a detských knižkách sú ježibaby spájané s mačkou a v každej rozprávke ma každá mačku, tak už aj za autorkou mačky utekaju. 😀

adkadz81
1. aug 2022

Ono sranda to nie je,mohol sa niekto vo vasej rodine venovat okultizmu a tak demoni maju pristup do vasho zivota.Pozrite na youtube napr. Svedectvo byvalej carodejnice Simonne,ak viete anglicky skuste svedectvo John Ramirez,Hungry Generation-Deliverance. Duchovny svet je realny, ci je clovek veriaci,alebo nie.Oslobodit vas dokaze jedine Jezis Kristus.Sluzbe oslobodenia sa venuje napr.Imannuel- Pan Mikula, 5-6.8. bude Campfest v Kralovej lehote,tam je tiez sluzba oslobodenia s duchovnymi poradcami,pan Alexander Barkoci ma tiez tuto sluzbu v Komarne.Ked uverite v Pana Jezisa a stanete sa Bozim dietatom,mate pravo byt od tychto veci oslobodena.Kartarka,vestica,liecitel a pod iba zhorsia situaciu.Volajte na Boha z celeho ❤,chodte do cirkvi,citajte Bibliu,hlavne novy zakon.Najdete pravdu a ta Vas oslobodi.

Strana
z2