icon

Svokra je ježibaba

4. apr 2022

Ach ženy, idem trošku vypustiť paru v tejto diskusii.. S priateľom sme spolu rok, od septembra spolu žijeme, lebo som čakala naše spoločné dieťa. Ja mám jedno dieťa z predchádzajúceho manželstva, o toto druhé sme prišli. Počas tehotenstva som na domácnosť neprispievala keďže som nemala príjem, teraz som sa zamestnala tak skoro ako to šlo aby som mohla začať prispievať aspoň niečo. Priateľ nechcel aby som ešte robila na plný úväzok, chce aby som sa v kľude zotavovala z pôrodu ( je to jeden úžasný chlap).. Začala som teda robiť aspoň na dohodu, zarobím +- 400 eur a z toho chcem aspoň 200e prispievať na bývanie (priateľ nechce ani to, ale v tomto má smolu ja tu zadarmo bývať nebudem aj keď sa ľúbime).. Teraz odišiel na pár mesiacov do zahraničia a jeho mama sa ponúkla, že príde na ten čas k nám aby som nebola sama a pomôže mi trochu.. Už takto fungujeme mesiac. Jeho mama zlatá milá, nemôžem povedať nič, pomáha mi s mojim synom.. Akurát včera som si vypočula jej rozhovor s dcérou.. Veľmi nepekne o mne hovorili, vraj sa tu priživujem aj s deckom, nič neprispievam a len peniaze rozhadzujem, vraj nenakupujem jedlo , nič nerobím, priateľ má dotuje a bla bla bla. Proste čisté ohováračky.. Ja som si naozaj myslela, že jeho mama je rovnako dobrý človek ako on a ona to je čistá ježibaba. Povedala som jej svoje a poslala ju kade ľahšie aj s jej kuracím prsom kvôli ktorému má ohovorila, že až.. Priateľ povedal, že si to nemám všímať a tiež jej povedal svoje, ale aj tak ma to zamrzelo. Predomnou ťuťuli muťuli dobre, že mi zadok utierať nechcela a za mojim chrbtom toto. Ja sa teda ako priživníčka naozaj necítim a nemám ani pocit, že by som svojho partnera manipulovala ( ona dcére povedala, že ho manipulujem sexom. Lebo našla v našom šuplíku erotické hračky a muži erotiku majú radi 😂). Ani nemám pocit, že by som nejako rozhadzovala peniaze ( vraj mi pozerala bločky čo kupujem a videla, že som si dovolila kúpiť bundu a bežecké topánky za dokopy 25e).. Hovorila, že asi pijem alebo drogujem lebo sa ani rozprávať nechcem a veľa spím.. Keby to tu mám celé rozpisovať tak tri dni čítate tie čo ste to ešte nevzdali.. Ja to len nechápem, že ako sa môže takto jeden človek pretvarovať..

Strana
z2
evabb35
4. apr 2022

Nevšímať si urážky, to ako keby chcel, aby si ohluchla.

mariejenka
4. apr 2022

Moooja😊 ja som ta presne spoznala,podla opisu, a viem teda,ze si úplne ok normal baba,a žiadna zlatokopka-mrdka😖ako ta pani "máma" opisala. Hlavné je,ze priateľ sa ta zastal,a časom všetko sa nejak obrusi. Drz sa, a prajem zdravíčko 🍀🍀🍀

evabb35
5. apr 2022

Po tomto incidente v žiadnom prípade nepredávať garzonku, nechať ju ako majetok dieťaťa z predošlého manželstva.

Strana
z2