Svokra ľutuje, že sa jej syn oženil za mňa

18. dec 2023

Ako by ste reagovali keby svokra Vám povie ze ľutuje ze sa Vás syn ozenil..

pribinak
18. dec 2023

Nepovedala by som nič, ale už by sme sa nestretli.

autor
18. dec 2023

@pribinak Tiež to tak cítim lebo musia existovať hranice 😏🤷‍♀️

pribinak
18. dec 2023

Naozaj, tato osoba by má už nikdy nevidela

grof_monte_christo
18. dec 2023

Ze je to veľmi malo informácií, aby sme mohli k tomu zaujať akékoľvek stanovisko. Napíš viac, ako k takémuto tvrdeniu dosla. Ak nevieš, tak sa to spýtaj priamo jej.

viestta
18. dec 2023

Babka lutuje, ze ma zenateho vnuka? Divne

autor
18. dec 2023

@grof_monte_christo lebo nenechám zo sebou zametat, poviem co si myslím a co sa mi nepáči ze nemám záujem stále o jej krásne rady

autor
18. dec 2023

@viestta svokra povedala mne že ľutuje ze jej syn sa oženil somnou

janai1
18. dec 2023

A prečo jej vadí, že sa tvoj syn oženil ?

mk1111111111
18. dec 2023

Jaaj, ale ved to sa da aj s rozumom. Prikyvnem a spravim po svojom a vsetci budu spokojni.

monikkatt
18. dec 2023

Uprimne, ty tiez znies ako nevesta na pohladanie.

autor
18. dec 2023

@monikkatt Ďakujem ale som človek co si nenechá skákať po hlave

viestta
18. dec 2023

Tak potom si to velmi blbo sformulovala. Ale v konecnom dosledku deje sa nieco? Musi byt nadsena z jeho vyberu? Vsak ona s tebou nezijes, takze moze jej byt luto, ze nevesta nie je ta jej vysnivana ale tym to konci. Ani ty s nou nezijes, tak co riesis? Vsak tak ci tak si nenechas skakat po hlave, takze vobec nechapem co riesis.

lindous
18. dec 2023

Možno jej to má byť prečo ľúto… jedna vec je nenechať si skákať po hlave, druhá jednať s ľuďmi s rešpektom… nehovorím, že v tvojom prípade to tak nebolo, ale naozaj poznáme veľmi málo z tejto situácie, ľudia sú rôzni a poznám aj situácie, kde nevesta svokru poslala tam hentam do teplých krajín, tak jasné, že ta neskákala od nadšenia… dôležité je, že tvojmu mužovi nie je ľúto, že sa ženil a teda by sa ťa mal v takejto situácii zastať v prvom rade on, pretože zobrať si ťa bolo jeho rozhodnutie

nafka0483
18. dec 2023

Odpovedala by som: "Nevadi, hlavne ze on nelutuje ;) "
Nasledne by jej manzel vycistil zaludok. Ale ja mam zlatu svokru.

Za predpokladu, ze naozaj je medzi vami vsetko ok a len svokra "vymysla". Ale mam pocit ze za tym bude ovela viac ;)

autor
18. dec 2023

@lindous Ďakujem bere to z hľadiska toho ze keď ja ona nemáme k sebe žiadnu cestu ze aj on doma trpí

grof_monte_christo
18. dec 2023

Keby že mi toto svokra povie, tak viem, že je to vyústenie dlhodobého napätia a nezhôd medzi nami. Dôležité je, ako sa cíti tvoj muž, či je on rád, ze sa s tebou oženil.

melanta
18. dec 2023

Asi som divná autorka, ale podstatné je, či svokryn syn, čiže tvoj muž je šťastný, že sa oženil s tebou. Či máte dobré manželstvo a stojí za tebou. Ak odpoveď na všetky 3 otázky je áno, potom ti môže byť úplne jedno, že svokra spokojná nie je. A ignorovať to neznamená nechať si skákať po hlave. Ignorovať to znamená byť múdrejšia a nenechať sa zatiahnuť do sporov.

autor
18. dec 2023

@nafka0483
@grof_monte_christo Vystihla ste všetko

autor
18. dec 2023

@melanta Mame výborne manželstvo urobíme a pomáhame si v živote ako vieme

melanta
18. dec 2023

Tak ak máte výborné manželstvo a myslí si to aj tvoj muž, svokrin názor ťa nemusí trápiť.

alickapusinka
18. dec 2023

Nikdy by som ju už nechcela vidieť vyhýbala by som sa jej.

ari1712
18. dec 2023

Na takéto reči netreba reagovať 🙂 takých som sa ja napočúvala. A chvíľu mi trvalo pochopiť, že to všetko, čo som si vypočula, nevypovedá o mne (svokra ma vlastne v skutočnosti nepozná, lebo sa nezaujíma), ale o nej. A hlavne, dôležité je, ako sa k takémuto niečomu postaví tvoj manžel. Môj stojí za mnou. A za to som vďačná.

ibatanecnica
18. dec 2023

no ťažko niečo povedať, záleží na okolnostiach. To, že si nedáš skákať po hlave je OK ale ktožvie ako s ňou komunikuješ, ako ona s tebou. A to m nevieme. Niektoré nevesty sú totižto háklivé už aj na pozdrav svokry. Základom je komunikácia z oboch strán a to my tu nevieme ako medzi sebou komunikujete.

matkahelka
18. dec 2023

mne to hovoril svokor prve roky manzelstva a moj muz vzdy nonsalantne poznamenal, "otec, ty si si vybral podla svojho uvazenia, ja podla svojho. pokial som ja spokojny, aj ty bud." vzdy ma to trochu zamrzelo, ale svokrovi som nikdy nedala pocitit, ze ma urazil a nikdy mi nenapadlo prerusit kvoli tomu kontakt, pretoze v mojom ponimani by bol v takom pripade vitazom. a vedela som, ze okrem velkych prs nesplnam ziadnu zo svokrovych milion poziadaviek na idealnu manzelku. takze som to vlastne ani nebrala osobne. po par rokoch sa ozenili muzovi bratia a tieto primitivne vycitky svokor presunul na ich manzelky. uz si presne nepamatam, kedy nastal ten obrat, ale vydata som 16rokov a uz roky som podla svokra ta najlepsia nevesta pod slnkom a svokor hocikedy poznamena, ze sa jeho syn lepsie ani ozenit nemohol. a rovnako je to aj v pripade manzeliek muzovych bratov. dedo (tak ho volame) si proste na nas - svoje nevesty- len potreboval zvyknut.

isis234
18. dec 2023

Z pleca na pleco. Ak žiteje s manželom v harmonickom zväzku, okolie nech vás netrápi. Je to len ich osobný názor, čo si o tom myslia. Usmej sa na ňu. To ju odzbrojí.
Moja sestra je taká... Rozpráva o synovej partnerke nemožnosti... Ja jej vždy poviem: "Hádam tomu neveriš??" ... s padnutou sánkou pozrie na mňa... lebo viem, že je to len výplod jej bujarej fantácie.Sme rôzny.

katkami123
18. dec 2023

A aké rady ti dávala svokra? Ohľadom čoho? Lebo zas záleží aj do čoho sa svokry rady miešajú a starajú.
A ty si jej čo na to povedala, keď si ju nechcela počúvať. Akým spôsobom si ju stopla?

elmivelmi
18. dec 2023

Dolezite je ,ze vy dvaja si rozumiete.

amelie2017
18. dec 2023

Mne povedala svokra, ze lutuje, ze sa ozenil s takou harpyou. Nasledne na to mu volala, aby mu oznamila, ako hlboko som ju urazila, on dal za pravdu mne, nie jej a 10 mesiacov sme/sa nebavili ani slovo. Az kym sa nam nenarodila dcera.
Ale predchadzalo tomu to, ze svokra ma za vyse 3 rokov nemala zaujem spoznat, vidiet, nic. Neprisla na nasu svadbu, nase navstevy, aj ked len na kavu v kaviarni odmietala. Ale na kazde narodeniny, Vianoce, Velku Noc mi posielala trapne obrazky alebo gify z netu s komentarmi, ze ma lubi. Pri poslednom som jej povedala, ze si nezelam tie slova, pokial nema ani zaujem spoznat ma. A uz to islo.
Aktualne zijeme 150m od nej, vidime sa prakticky denne, aj ked sme uplne ine povahy, mame na 100% rozdielne zaujmy, rozumieme si, dokazeme sa normalne porozpravat, zasmiat sa, ist spolu na veceru, do kina alebo na nakupy. Ano, su dni, kedy by som ju najradsej zahlusila a isto aj ona mna, ale mame sa rady. Castokrat som ja ta, ktora ktori muza..
Ak nechces prezit zivot s vojnovou sekerou, treba si to so svokrou vydiskutovat. Co jej na tebe vadi a co mozete obe urobit, aby ste spolu vychadzali a jej syn netrpel, ze sa bude castokrat musiet rozhodovat medzi vami dvomi.

galioska
18. dec 2023

ja lutujem jej syna😀

zuzinka888
18. dec 2023

A mne je zas velmi luto, ze sa mij manzel narodill prave vam-