icon

Svokra ma neprávom obvinila z krádeže a tvári sa akoby nič.

14. dec 2019

v aprili tohot roku so bola mojou svokrou obvinena nepravom ze som jej dcere (svagrinej) ukradla 500 eur..ked sa nakoniec nasiel pravy vinnik namiesto ospravedlnenia sa svokra aj vsetci okolo z muzove rodiny tvaria ze sa nic nestalo...a normalne pokracujeme dalej..a ja so divna ze to neviem prekusnut a ešte vyzadovat od starej zeny ospravedlnenie..

77daniela77
14. dec 2019

Vek pri takejto veci nehra ulohu,si dospela.

sense
14. dec 2019

Tak svokor to uz dorazil,ten tiez moc slusnosti nepobral

77daniela77
14. dec 2019

Dobre ze manzel stoji pri tebe.Dobre ze ste k nim nesli.Bud aj nadalej samou sebou a kasli na nich,

autor
14. dec 2019

raz si do nej rypla svagrina a pytala sa jej ci sa mi ospravedlnila a jej reakcia: ale prosim ta a za co?..vsak ja som jej nic neurobila..co som ju udrela alebo co?..za co sa ja mam ospravedlnovat?....toto bola jej reakcia..

h2
14. dec 2019

A to Ti nedokáže povedať prepáč? Na to, aby Ťa obvinila, na to jej odvaha nechýbala, ale normálne sa ospravedlniť je zrazu problém? Veď je pochopiteľné, prečo si myslela, že si to bola Ty, že to bolo kvôli tomu, že si myslela, že nik iný nebol v izbe a nie preto, že by si myslela o Tebe niečo zlé. Každý by to pochopil a mohlo byť všetko v poriadku. Ale ona je hrdá, ona sa nebude mladej ospravedlňovať? Na otázku, čo sa stalo, že k nim nechcete ísť, by som povedala, že sa ma dotklo, že ma obvinila a neospravedlnila sa a ani to nepovažuje za potrebné. A dodala by som, že k nim radšej nepôjdem, keby sa zase niečo stratilo, aby to zase nebolo na mňa.

vierkainka
14. dec 2019

@adika51 aj ja👍

jana_eyre_2
14. dec 2019

Fuj, to je teda od nej teda riadne nechutne 🤢 akože taketo obvinenie by ma na smrť urazilo a priznávam, že toto je vec pre ktorú by som sa dokázala s rodinou nebavit ak by ma takto krivo obvinili a nedokázali si ani priznať chybu.. a to som človek, čo prekusne naozaj mnoho veci, ale toto nie..

brita7777
14. dec 2019

Fu, katastrofa. za koho ta maju, ze si toto k tebe mozu dovolit ???

saluda
14. dec 2019

dokonca aj chlapec a jeho otec by sa ti mali ospravedlnit 😉. A vek pri tomto nehra ziadnu ulohu, aj keby si hned mala 10 rokov, aj tak by sa ti mala ospravedlnit. To ako keby mladsim od nas mozeme urobit cokolvek bez nasledkov, no ubohe....

xjakubikovak
14. dec 2019

viac by ma uz neuvidela s takym postojom...

vroni
14. dec 2019

Svokre by som povedala, že k nim chodiť nebudeme, aby sa nemusela triasť o svoj starožitný porcelán, keď už som ta zlodejka. A ďalší hovor som s nou ochotná mat potom, čo sa naučí sa slušne správať. A svokrovcov by som vyskrtla na veky vekov zo svojho sveta.

hefo
14. dec 2019

K tomu už len starý vtip:

Pán Novák hovorí pánovi Horákovi:
- Počujte, potom, ako ste u nás boli s manželkou na návšteve, stratil sa nám jeden strieborný príbor!
- Preboha, hádam si nemyslíte, že sme ho vzali my?!
- No, on sa potom hneď našiel, ale viete, to podozrenie tu už zostane.

A keďže podozrenie ostáva, tak súhlasím s názorom, že nejaký čas k takým nechodiť.

river_song
14. dec 2019

Ja byt tebou, tak by som jej na drzovku povedala niečo v štýle "milá svokra, na Vianoce k vam neprídeme, lebo ked ja si neviem pomôcť, vy to tam máte take pekne a ja by som vám určite zase niečo ukradla..." .. a podobné narážky, že by jej to bolo ale že fest nepríjemné.. pravdepodobne sa neospravedlní, ale aspoň by som jej to osladila. Hanbu ti spravila, urazila ta a ty mas byť ok? No veru nie..

dskjhfdlkdjhl
14. dec 2019

Ludom, ktori sa nevedia ospravedlnit, je uplne zbytocne hovorit nejake narazky. Oni to beru inak (mam s jednym takym clovekom skusenost-bohatu skusenost), max. sa urazia, ale ich vzorec spravania to neovplyvni. Ja som pomerne tolerantny clovek, ale toto by ma dorazilo a uz by som voci nej ostala chladna. Nevracala by som sa uz k tomu incidentu, nema to totiz ziaden zmysel, ale stretavanie by som obmedzila na najnutnejsie minimum.

erikavesela
14. dec 2019

Kolko ma tvoja svokra rokov?

aniele
14. dec 2019

Tak neviem. Ja som naozaj už svokra, ale neviem si predstaviť, že by som po 1. robila scény človeku, ktorého poznám toľké roky a nikdy nič také nespravil, po 2. neospravedlnila sa. Ona ti nie je dlžná len slovné ospravedlnenie, ale patrilo by sa, aby si to u teba žehlila nejakým milým darčekom. Sotva bude odo mňa staršia, tak jej to odkazujem.

autor
14. dec 2019
erikavesela
14. dec 2019

Ako nech sa teda mila pani nehneva...pred 62 akoze neucili deti povedat prepac?..ina drzost, ta takto obvinit a potom sa este tbarit, ze sa nic nestalo...by som jej odkazala, ze kym sa nenauci spravat, tak nie je o com...

dilino
14. dec 2019

no tak toto je už cez čiaru ja by som ju nahlasila na policu za krive obvinenie to by potom sa ospravedlňovala neboj sa a na tvojom mieste by som tam už ani nešla vôbec ak by prišla ona k vám tak by som odišla preč a vrátila sa ked odijde riadne by som jej to dala pocitiť a začo sa ospravedlniť slušny človek sa ospravedlni ale oni slušnosti v sebe nema že ju hamba nefackuje na Vianoce chod k svojim rodičom aj s rodinkou ako pišeš dobre je že sa ťa manžel zastal je to super že je na tvojej strane no ale toto že ja niekoho obvinim s kradeže ako by sa citila ona ved to je hamba a poniženie že ťa obvinila bez dôkazov kľúč ma kade kde a potom obvinuje druhých aj ta švagrina z rodinou by sa ti mala ospravedlniť viac by moja noha do ich domu nevkročila muž nech ide ale ty zostaň doma keby som ju vydela na ulici prešla by som na druhu stranu no na mňa a moju povahu by to nebolo ja keby že to urobi mňe najde sa vinnik a neospravedlni sa mi išla by som ju oznamiť že ma krivo obvinila to by som urobila ja ty ešte budeš po tom incidente k nim chodiť ja by som celu mužovu rodinu odstrihla a slušne mu vysvetlila že ty viac k jeho rodičom nepôjdeš nemáš tam žiaden dôvod isť na Vianoce by som si od nich ani nič nevzala žiaden darček nič úplne ich ignorovala a viac sa s nimi nebavila a jeho otec tvoj svokor akože je na hlavu štande sa neospravedlniť čo si nejaka sopľa či čo tak ako oni ku mňe ja ku nim by som sa chovala no to by mal u mňa vysrate časy tiež asi nema všetkych pohromade slušny človek povie prepač ale aspoň vydno že čo sú to za ľudia o takych ľudi by som ani nezakopla vyser sa na nich načo by ti boli len ešte svokra aby od teba na starobu nepotrebovala pomoc vtedy jej bude dobra aj ta čo ju obvinila za kradež to sú vážne veci obviniť niekoho z kradeže a ten zasraty nevychovanec 13 ročny ty vole ten by dostal taku na papuľu žeby sa posral pekne ked od teraz od zasraneho decka kradne ty tak toto je už silná káva ja by som starej tak dala pocitiť aj zasranemu žeby stara bola posrata to je jedno či ma 62 alebo koľko normálny slušny človek sa ospravedlni nikdy by moja noha nevkročila do ich domu a keby že ťa veľmi volala tak hnusne by som jej povedala neidem lebo čo ak vám pokradnem úspory tak čo budete mať hnusne by som jej to dala pocitiť to mi ver.

lenvam
14. dec 2019

Jasné neha kľúč povalovat na stole a keďže si ho zobrala bez vedomia ty akoze nik iný by ho zobrať nemohol?nech sa preberie!

lenvam
14. dec 2019

No krava to je

autor
14. dec 2019

ja som sa odvtedy s nou videla dvakrat ale ani raz sa mi neospravedlnila vyhybala sa tomu aby sme sa dostali k tej teme..ale vie dobre ze ja ocakavam to ospravedlnenie..mam predsa svoju hrdost..len ona sa robi hlupa a nechapava ze nevie co mi je preco som taka..preco sa jej vyhybam a podobne..

sara07
14. dec 2019

tak nech si to zoberie opačne keby ste si vymenili role ako by sa citila ona, nnno tak to by bola len krivda na svete, nech si to prehodí ked teda nezvlada to slovo
a manžel sa vie ospravedlnit? lebo ako dost divne že ako ani svokor bu ani mu ani len za nu, že mrzi ma to, nemalo sa to stat tak aspon že sa to vysvetlilo - však nik po nich nechce aby si klakli a kajali sa dve hodiny

autor
14. dec 2019

@sara07 nie..svokra svokor aj svokina sestra sa zhodnu v tom ze ja som precitlivena a ze som ako nejaka kontesa ktorej sa terba ospravedlnovat a pchat sa jej dozadku..

titla
14. dec 2019

Ja si uvedomujem, ze dokazem byt niekedy jesitna a v takejto situacii by som aj bola. Lahko sa mi mudruje, ked nie som v tvojej kozi, ale na tvojom mieste sa pravdepodobne zachovam asi takto: Ak by sa ma znova opytala alebo mala narazky co mi je, preco sa tak rezervovane spravam, tak by som jej rovno povedala (najlepsie pred svedkami), ze stale cakam na jej ospravedlnenie za ono krive obvinenie.
No, ale mne sa lahko mudruje. Predsa len, je to matka tvojho muza. Predpokladam, ze nie je krkavcia mater a ma ju rad. Takze uplne prerusit vztahy by bolo voci nemu krute.
Este by ma zaujimalo, aky postoj zaujali ostatni clenovia rodiny? Svagrina s muzom. Verili svokre? Ak ano, ospravedlnili sa Ti aspon oni?

sara07
14. dec 2019

no tak to by ma už nevideli
síce to naruší vztahy ale tak lekciu by si mali zaslužit
to je základna slušnost predsa , krivo obvinit a ešte scena no tak ako toto by som neskusla

cacianka
14. dec 2019

Aj nam dvom vykricali svokra, svagrina a jej muž ze sme nenazranci nenazrani ... Co myslite ako casto tam chodim ?!
(Po jednej velkej oslave nabalila sestre pre 2 osoby za krabicu zakuskov , aby sme predisli podobnemu mega baliku tak jej mm hovorí ze ak bude balit aj nám, tak max 4ks, ze si v pondelok dame ku káve ja s kolegyňou a on s kolegom po 1 ks)

sara07
14. dec 2019

keby to začali riešit ja by som to zvrtla nech si obratia role, jasné oni by tiež čakali ospravedlnenie

sara07
14. dec 2019

@cacianka mi rozum stojí

jeliz59
14. dec 2019

Aj mne sa to stalo...už sú to roky...ale niečo ako prepáč alebo niečo podobné sa ešte nedostavilo....😅😅😅 A ani nedostaví...nevadí život ide ďalej môžeš sa len smiať neber všetko vážne ináč by si sa zbláznila viem o čom hovorím....kým nejde o život usmej sa a máj vies kde....😅😅😅
Prajem všetko dobré a pevné nervy....🤗🤗🤗