icon

Svokra ma neprijala do rodiny

valeriap
10. feb 2014

Dievčatá aký máte vzťah ??? Mňa vôbec do rodiny neprijala... 😖

valeriap
autor
11. feb 2014

@lzusak ja viem ja ich nebránim ...Verím tomu že narobia Veľa zlého som rada že nie som na Slovensku ... ja som iná partia ja tam patriť nechcem :(

maminuska
11. feb 2014

@valeriap tak a nebýva svokra v oblasti kde tých neprispôsobivých romov je veľa ?

lucinocka
11. feb 2014

@valeriap ak si s muzom stastna a nemusis byvat so svokrou tak by som to neriesila...resp. riesila by som to, keby muza velmi trapil vztah medzi nami, tak by som zatala zuby a raz za cas odohrala divadielko dokonalej nevesty... ale ak ta ma muz rad, tak ocividne stoji na tvojej strane, tak sa netrap, nemozes donutit ludi, aby ta mali radi🙂

eliska31
11. feb 2014

@anina929 ten si to neuvodmil do dnesnych dni 😀 😀 ale uz ho neriesim. Len teraz sa uz len zabavat viem na tych dristoch

valeriap
autor
11. feb 2014

@maminuska vieš žije na dedine a je tam ich dosť ale niesu taký ako ostatný tiež muži pracujú a aj ženy o deti sa starajú a nemajú viac než 3 detičky žijú úplne pohode 🙂 možno jej nejaký Rom zlomil srdce a teraz je na mňa na viazaná 🙂 iné vysvetlenie na to nemam:D

adrioska
11. feb 2014

@romina1912 ananas 😀 😀 😀 ako si si ho pripevnila na hlavu, daj navod prosim ta... 😉 inak velmi sa mi paci tvoje zmyslanie, chcela by som byt taka...mna rozhadzu aj cudzi ludia a potom sa len stresujem... 😒

valeriap
autor
11. feb 2014

@lucinocka na moje prekvapenie muža to ani netrapi že ma zlý vzťah s mamou len mňa to trápi že kvôli mne to je :/ nechcem aby to ľutovať keď bude neskoro ...:/ pre mňa moja je všetkým aj keď nieje perfektná vždy to bude moja mama neviem možno chlapi to berú inak 🙂

moll
11. feb 2014

@mifonka nebud smiesna !

romina1912
11. feb 2014

@adrioska to ako si pripevniť ANANAS na hlavu si ponecham pre seba, lebo len tak niekto to nedokaze haha 😀 😀 😀 inak ja som bola tiez taka ze ma rozhodilo vsetko na moju adresu ale za 6 rokov som si vypocula toho dosť a už som sa len smiala nad tym, ked si spomeniem urcite sem este napisem ake HOVADINY podobne ananasu boli na moju osobu 😝 haha este teraz pri pisani sa musim nahlas smiať, ale teraz ma nic nenapadne. 😒

eliska31
11. feb 2014

@romina1912 ale uces ala Ananas by aj mna zaujimal....rano to poznam uces ala Vybuch 😀

romina1912
11. feb 2014

Dievcata prehovorili ste ma...toto je ten ANANAS 😀

eliska31
11. feb 2014

@romina1912 mala si pravdu, to nedokaze hocikto 😀 😀 😀 😀

valeriap
autor
11. feb 2014

@romina1912 najobľúbenejší a najlepší účes 🙂 inak si ani nerobím vlasy 🙂

eliska31
11. feb 2014

Tak babenky, budem sa lucit bo doraz dojde sefo...uz dlho som nebola v tak prijemnej teme kde sa naslo super kopec dievcat...kazdej prajem do zivota len to najlepsie. A zakladatelke prajem taktiez vela dobreho a nech je stastna so svojim muzickom navzdy 🙂 🙂

veronicka1901
11. feb 2014

@romina1912 Podla mna by si si mala zmenit profilovu fotku na tuto s ananasom. Je supeeeer 😀. Skoda, ze mam kratke vlasy 😉.

romina1912
11. feb 2014

@valeriap tak po novom si zapamataj vola sa to ANANAS haha

romina1912
11. feb 2014

@veronicka1901 dakujem 🙂 mysliš ze by mi to u admina preslo??

valeriap
autor
11. feb 2014

@eliska31 už aj môj zachvilku 🙂 príde konečne 🙂 A ďakujem veľmi pekne a aJ tebe prajem aby si bola šťastná:*

valeriap
autor
11. feb 2014

@romina1912 tešiť má ananás 🙂 inak tak pekný ananás som ešte nevidela 🙂

misskate1
11. feb 2014

@valeriap moja ma nema vobec rada. ked som k nim prvykrat prisla, priatel uz s nou nebyval, tak ma skritizovala, jasne ze poza chrbat. usudila, ze som leniva a neviem co. asi cakala, ze jej upracem dom alebo co. potom a tam nejaku dobu nechcela, lebo povedala, ze tam nechce cudzich ludia a ze kvoli mne sa s priatelom stale flakame, lebo on byva 250km daleko a chce vidiet aj kamosov a chodil za nimi aj ked som tam nebola. ale zvalila to na mna. sme spolu uz 7 rokov a stale ma nemusi. stale nam vnucuje svoje nazory a minule som jej uz oponovala, samozrejme s usmevom na tvari. a hned cez prvy telefonat, frflala, ze vsetko som hovorila len ja, bola som drza a ze som jej skakala do reci, co je uplna blbost. jednoducho som s nou nesuhlasila po 7 rokoch :D ked som bola ticho vadilo jej to, ked som sa zapajala do debat, vadilo jej to. aspon mam dovod sa s nou chvilu nestretavat. :D ale vadi mi to.

valeriap
autor
11. feb 2014

@misskate1 ja som na tom bola tak isto bola som prvý krát aj naposledy to šli oznámiť svadbu a hneď povedala že nejde a hotovo nečakali sme nič od nej ani peniaze ani nič len chcela aby v ten deň bola so synom ... 😖 čo mi bolo veľmi ľúto že neprisla ...nikto s manželovej strany nebol..ale prišli sme na to že ten deň nám ani nechýbali užili sme si to ako sa patrí... len vieš moja rodina pomáhala tešili sa a všetko...bolo pre muža trochu zle keď vedľa neho stal cudzia žena a nie jeho mama... Ale tak čo už ... :/ je aj bude nám dobre bez svokry:D nie ? Prajem všetko dobré 🙂

misskate1
11. feb 2014

@valeriap ja praveze chcem na tajno svadbu :d nechcem ju tam. lebo mam take tusenie, ze by mi aj to pokazila. a potom sa cuduje, ze ked pride, tak som nesvoja. ved minule klamala, len aby isla k nam do bytu a aby mohla kritizovat. a otvarala dvere do izby a chichunala sa, ze to je akoze wc. pomaly chodi prstom, ci nemame prach. ja by som niekedy menila, aby nemala o nas zaujem. kiezby sa aspon nestarala, ale kebyze sa rozideme, tak bucha sampanske. povedali sme jej, ze chceme dieta. no to si mala vidiet, ako ma odhovarala. hlavne neviem prekusnut, ze nenosim domov velke peniaze. lebo je strasne na peniaze a ju nikto z jej rodiny nema rad, ani vlastna sestra. a musis si uvedomit, ze niekedy je lepsie, ze mas aspon pokoj, akoby ti mala robit naprieky. ale chapem, ze kvoli manzelovi s trapis.

adrioska
11. feb 2014

@romina1912 super, diki za fotku 😀 takze ananas... 😀

janulik2008
11. feb 2014

Je nemám svokru ale myslím si že tvojho manžela mama má problém s tým že si Romka a hádže teba a tvoju rodinku do jedného vreca s tými ostatnými ktorí ako si písala sa živia tým že majú veľa detičiek. Ja proti Romov nemám nič ak sa správajú slušne 🙂
inak ja som bola na svadbe krstnej a za mojim trz už krstným stál môj otec a pritom na svadbe bola aj môjho krstného mama aj jeho brat, jeho žena ale za krstným stál môj oco lebo krstná a krstný si to tak priali 🙂

hviezdicka111
11. feb 2014

@veronicka1901 momentalne mam na hlave podobny ananas aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 ale sa rehocem strasneeee 😀 ze ananas 😀

digysa
11. feb 2014

V prvom rade by som odpovedala vsetkym na otazku, ktoru ste tu uz vela krat polozili: "co tie nase svokry stale riesia??"

No riesia svoje deti, svoje milujuce deti........ako ich denne niekolko hodin riesite na konovi aj vy...

@valeriap Myslim, ze mna by to tiez polozilo, keby si syn chcel zobrat romku. Laska je krasna vec, ale zdaleka to nie je jedina vec na udrzanie vztahu. Ja vsak nechapem, preco ta neprijala do rodiny po svadbe...Pred svadbou ste boli akoze kamaratky? Vy ste vasu buducnost nediskutovali skorej? CO tvoj manzel? Urcite musel mat rozhovor s rodicmi/mamou este pred vasou svadbou.....
Nieco mi tu nesedi.....Kolko mas rokov a tvoj manzel? Ako dlho ste spolu chodili?

Premietam si v hlave svoju neter, ktora si nasla o 10 rokov starsieho chalana, on mal uz odzite vsetko- drogy, policia, odvykovacie centrum, zacal podnikat, stihol skrachovat....BIELY.....jej mama zautocila hned na zaciatku vztahu.......aj sa nakoniec rozisli, sama zistila, ze to nema vyznam. Ale ide mi skor o ten casovy priebeh.
Preco teraz jeho mama robi taketo rozbroje v rodine AZ PO VASEJ SVADBE, to nechapem.

Podla mna potrebujes cas......urcite by som nedokazala zit bez svojej mamy a zanevriet na nu koli partnerovi.... to sa mi nepaci na manzelovi. Na druhej strane jeho mama to prehana. Mala by ti dat sancu a uvidi, ci sa potvrdi stare cliche o romoch.
Ty sa snaz byt dobra manzelka. Raz, ked budes mat svojho syna, tak ju pochopis.....teraz nie. 😒

valeriap
autor
11. feb 2014

Pre svadbou sme sa poznali ale nič viac... Z jednej dediny sme... ale nejak extra má nepoznala ...Keď sme dali do kopy s manželom musel odísť od nej ...lebo bol somnou...boli sme spolu 4 roky a teraz rok manželia ...A ani pred svadbou to nevyzeralo nejak ružovo ... tak manžel a ona nikdy nemali Dobre vvzťahy medzi sebou ...manželovi tatino zomrel ...Keď mal asi 19 ...mozno menej neviem nerozpráva sa o tom ...manžel tiež narobil Veľa dobreho:D ako každý mladý človek robí ale to najhoršie spravil keď sa dal dokopy somnou viac ani nepotrevovala..:/ keby bola ona nejak extra žena nic nepoviem ...rada si vypije a často ...pracuje v obchode kde si rada da ...doma má bordel že strach tam ist ...ale nechcem už riešiť aj tak budem len RÓMKA aj keby by som zo zlata

valeriap
autor
11. feb 2014

@janulik2008 brala by som to inak kedy že aj ja patrím medzi ľudí... ktorý robia len zle atď... no pravda je opak.. nikdy sme tak nežili ani nezijeme

anatalia77
11. feb 2014

@valeriap preco mas potrebu v kazdom prispevku zdoraznovat,ze si romka???

maznacik007
11. feb 2014

@anatalia77 neni som valeria ale teda ja mam pocit ze prave to ze je ROMKA je problem a podla niektorych prispevkov veru je a riadny...

prepacte ako moze niekto napisat ze by ho zlozilo ak by si syn chcel vziat romku alebo by boli proti tomu .... co to je nejaka vada tela ci ducha ...
mne je z toho neskutocne smutno ... ako dokazu byt ludia netolerantny a xenofobny...

mna by potesilo ak by si moje deti raz priviezli dobrych, laskavych a schopnych partnerov a nech su pre mna aj bodkovany... a ano viem kulturna identita je mocna ... ale tak kulturne je mi blizsie Rom ako napr. Arab 😉