icon

Svokra ma neprijala do rodiny

valeriap
10. feb 2014

Dievčatá aký máte vzťah ??? Mňa vôbec do rodiny neprijala... 😖

Strana
z6
digysa
12. feb 2014

@anatalia77 Musis ju vyhodit, lebo stiahne aj teba.........skutocne to inak nevidim. Nemohla by si zajst za psychologickou? Mas este syna, venuj sa jemu, tes sa synovi.

maznacik007
12. feb 2014

@anatalia77 niekedy sa rodic moze aj rozkrajat a nepomoze si ... hlavne si nic nevycitaj ...verim ze toto dokaze rozhadzat rodinu ... skoda ze tvoj muz nestal pri tebe nemuselo to mozno zajst tak daleko ....

drz sa ... a mysli hlavne na seba... nedaj sa stiahnut aj ty...

a chapem ze ked pocujes rom ci cigan tak sa ti cervenie pred ocami ... aj mne by sa ... aj ked teda to je to najmensie nad cim by som sa zamyslala v tomto pripade.....

anatalia77
12. feb 2014

@digysa ano bolo to vsetko,nechodenie do skoly,pila,kradla mi peniaze,jedlo,vsetko co sa dalo spenazit...su spolu cca 3 roky-cela vecnost.
Pred diagnostakom,aj po nom...asi je to fakt laska

digysa
12. feb 2014

@anatalia77 Velmi zle sa mi cita tvoj pribeh. Velmi je mu luto, ze sa taketo nieco moze stat. Musis jej prestat davat prostriedky. Tie prostriedky -to vsetko, co kradla jej pomohlo k tomu, ze zotrvali vo vztahu. Musis ju "vyknut" z domu. Ona sa zobudi. UVidis.......uvidi, ako ziju o 5 rokov jej kamaratky. Ona zisti, co urobila. Ale bohuzial sa musi poucit zo svojich chyb.

anatalia77
12. feb 2014

@maznacik007 toto bola pre mna velmi tazka skola zivota,vdaka nej som vycepovana,a nedam si skakat po hlave.
Inak dcera sa uz snazi,nemozem povedat,len ma hneva,ze sme smuzom na to doplatili aj zaznamom v trestnom registri,boli sme odsudeny na verejno prospesne prace,.
Nikoho nezaujimalo,ze si robila,co uznala za vhodne...
Ty kks,ja 200 km v robote aby bolo co do huby,a nakoniec sme skoncili ako vinny!!!
Uz len z tohto titulu by s nim dcera nemala pokracovat...

anatalia77
12. feb 2014

@digysa ano uz na tom pracujeme,chceme ju odrezar od vsetkych zdrojov...

digysa
12. feb 2014

@anatalia77 Vinni za co???

anatalia77
12. feb 2014

@digysa na to je paragraf,nieco ako ohrozovanie mravnej vychovy!!

digysa
12. feb 2014

@anatalia77 kto ohrozoval mravnu vychovu? Vy? AKO?

anatalia77
12. feb 2014

@digysa asi my,inak my to nevychadza

maminuska
12. feb 2014

@anatalia77 ja som písala v inej téme o mojej sestre, možno si čítala.
Moji rodičia sa snou trápili celu strednu školu , fet, fajčenie, alkohol , ženatí muži a silné záškoláctvo . Dvakrát opakovala ročník pre zameškané hodiny, zákaldná škola od 1-8 mala takmer čisté jednotky, potom sa odstala do partie a skončilo to riadnou bitkou od môjho otca a vyhodením z domu .
Až vtedy sa lady pohli.

jhalena
12. feb 2014
digysa
12. feb 2014

@jhalena AHA...

Trestného činu sa dopustí ten, kto vydá osobu mladšiu ako 18 rokov do nebezpečenstva spustnutia. Jedná sa o situáciu, kedy je dieťa vystavené škodlivým návykom, záujmom a negatívnemu prostrediu páchateľa a hrozí mu morálny úpadok. Nie je potrebné, aby k spustnutiu aj skutočne došlo, stačí ak spustnutie maloletého len hrozí. Mravnú výchovu mládeže ohrozuje dnes ten, kto neplnoletú osobu zvádza k záhaľčivému alebo nemravnému životu, umožní jej viesť takýto život, umožní jej páchať trestné činy, prípadne jej bráni v povinnej školskej dochádzke.

anatalia77
12. feb 2014

@maminuska moj muz nemal na to aby jej nalozil...tak to aj dopadlo

maminuska
12. feb 2014

@anatalia77 no keby v tom období platil ten zákon čo teraz tak moji rodičia určite sedia, lebo sestru aj párkrát spitu priviezli policajti, môj otec ju hladal po večeroch , na kuratelu chodili ako na klavír, psycholog.. , terapia .... potom bol už aj návrh na umiestnenie do diagnostického centra do Lietavskej Lučky ale než sa ot všetko dalo do kopy tak mala viac ako 18 a tým pádom rodičia nemali už zákonné páky na nu žiadne.

anatalia77
12. feb 2014

@maminuska aj nasa bola v Lietavskej,ale az na to zatlacila kuratela,dali to na sud,a vlastne ju odobrali sudom.Hanba na sto rokov,co tibudem hovorit..

maminuska
12. feb 2014

@anatalia77 u nás kurátorky boli pomalšie , stále si mysleli že terapia u psychologa zaberie, nakoniec moji sami rodičia dávali návrh na sud aby bola vôbec niekde umiestnená do ustavnej výchovy , no len kým sa to všetko premlelo tak mala cez 18 , bola v tretom ročníku na odevnej priemyslovke, a po 18 ukázala rodičom akurát tak vztýčený prsteník na ruke. Ked ukradla otcovi ten fotoaparát a predala ho za pár šupov , tak vtedy otcov rupli tie nervy , zmlátil ju ako kona a vyhodil.
😒

Dnes vraví že ona jednoducho nevie prečo to robila, proste v tom období jej to prišlo ako super, in , a cool

anatalia77
12. feb 2014

@maminuska aj moja vravi,ze nevie preco to robila.
Dnes su tieto institucie viac v strehu,bolo zopar zanedbanych deti,tak sa zacali starat,a my snad boli jediny,co ich aj odsudili.Nevadi,aspon si mohli na nejakej porade splhnut u nadriadenych,ze ako to dotiahli do konca.
To odsudenie ma mrzi preto,lebo ja som bola ten pohanac,ja som urgovala,trvala na umiestneni...a nakoniec som bola vinna.
Raz napisem knihu,cely moj zivot je nejaky nepodareny zart 😉

sima6
Odpoveď bola odstránená
valeriap
autor
20. máj 2014

@sima6 ahoj verní to prejde 🙂 časom pozri sa na to takto nie otec si ho vybral ale ty !! Ked ho ľúbiš a on teba a je vám spolu dobre otec nemá čo do toho...🙂 otca to prejde uvidis keď bude vidieť že si sním šťastná 🙂 nezaoberaj...sa trapenim..užívaj si ze ta ľúbi 🙂

Strana
z6