Svokra ma posiela do hrobu
Ja viem.. Už to tu omieľam miliónkrát, no ako sa odosobniť od ženy, ktorá proste neznesie, že som sa vydala za jej syna a on drži so mnou.. Najnovšie mi diagnostikovali nádor na štítnej žľaze ( ktorý este ani neviem ci je zhubny alebo nie) a ona si dnes zmyslela oslavovať "akože 2 krstiny našej dcery a pri kazdnej foto(maniacka do fotenia)mi nezabudna pripomenúť,... PRE PRÍPAD A AK BY SA TI NÁHODOU NIEČO STALO, TAK MAME PAMIATKU... no toto jedna osoba asi neurobi a gol bol ked doniesla rozmrznute korbaciky s pred 3 rokov.. A odpoved nato, ze su skysnute a zle... No ved boli v mraziaku musia byt fajn... Noo mam ja to stastie
@pribinak no ja s tym problém nemám, no ona ho zakaždím potrebuje vytvoriť
Tak záleží ako to povedala, viem si to predstaviť aj ako ustipacny komentár aj ako niečo čo myslela naozaj
Neviem koľko má svokra rokov ale to aj moja mama mala furt v hlave, že čo je v mraziaku sa nepokazí
@aninkaninka o to viac by som sa nemala chuť stretávať
Želám veľa zdravia, Moja bývala kolegyňa mala zhubný nádor na štítnej zlaze, absolvovala liečbu jódom, bolo zo náročné, ale už je to 10 rokov a všetko je ok, tak len len dačo
Prajem ti veľa zdravia, a asi sa len dohodnúť s manželom, že ju na nejaký čas vytesnite zo životov. Ty teraz takéto hlúpe poznámky naozaj nepotrebuješ počúvať nech sú myslené akokoľvek dobre. Takže u nás by mala dvere zatvorené
Vyskúšaj mať také hlúpe pripomienky aj ty na ňu veď už isto nie je mladica 😉😀 veľa zdravia
@aninkaninka to je ale veľmi hlúpa a zlá žena. Toto by som ani nepriateľovi nepovedala kebyže je chorý. Jej nedochádza, že keby sa ti nedajbože niečo stalo tak tým najviac trpí jej syn a jej vnúčatá?! Takúto toxicku osobu by som hneď vyškrkla zo svojho života a je jedno, že je to svokra. Prajem ti veľa zdravia 🧡
@janai1 no hej, ale nedonesie to vnucke, ktora ma 2 a babatku, ktore malo 5 mesiacov a este povie kludne nech si dajú no urcite nie a ta mladsia ani toľko.. Ale ona je celkovo zvláštny človek
Suhlasim s predchadzajucimi radami, skus to ako v tom vtipe, ked podpichovali tetky na dedine starsiu slecnu pri kazdej svadbe s tym, ze teraz si na rade ty, dookola to iste, no a ked zomrela jedna z tych "dobrosrdecnych" tetusiek a boli nad hrobom, tak tej s tym najostrejsim jazykom starsia slecna podpichla - no a teraz ste na rady vy! Odvtedy mala svaty pokoj.
Psychika je najdolezitejsia a obetavy manzel, ktory stoji po boku manzelky a dokaze sa postavit za manzelku aj pred rodicmi je vyhra hodna viac ako miliony v sportke, Skore uzdravenie!
Možno to nemyselala v zlom, len jej povedz, nech to uz nehovorí, ze Ti to neni príjemné. Uz som to pocula, ze odfotim sa s tebou, ked tu uz nebudem, aby si mal pamiatku a bolo to myslene važne, inak by sa ani nefotila ta osoba. A toto mi to pripomína tiež, ale je to iné, lebo nie Ty si to povedala ale cudzí, je to velmi nevhodné, netaktné, kruté, povedz jej nech to neopakuje, ze kazdý tu nemusíme byť už o pol hodinu, alebo zajtra.
@aninkaninka Tak bud sa s nou v klude vazne porozpravat, ze ti jej vyroky ublizuju. Alebo jej povedat, ze ak s tym neprestane, budes ju chodit strasit 🙂
Mala by si začať tiež. Predsa nie je najmladšia a ktovie čo sa môže stať. Nabudúce začni prvá. 😂
A co na to tvoj manzel? Povedal jej nieco ked to pocul? Ked sa takto zle k tebe sprava, tak dovod je zboznovanie jej syna. Ty pre neho niesi dost dobra. Ked jej on nieco povie, tak to bude respektovat. Ako to je medzi nimi? Teda to, co ti povedala je uplne za hranou slusneho spravania. Chapem, ze niekto ma cierny humor - ale toto je veta, ktoru mozes ty sama povedat so srandy, aby si odlahcila situaciu, ale aby ti to hovoril niekto iny - tak to nie.
@kittykat22 ale kdeže, on jej stale nato nieco povie, no ona je typicky narcis a vidi len svoje, žije si vo svojej bubline, už som si povedala, ze sa nad tym nebudem pozastavovat, no niekrdy sa mi vazne ten rozum zastavi
@aninkaninka aspon ze mas fajn muza 🙂 teda ta tvoja svokra - to je vykvet. Clovek by si povedal, ze dospely clovek bude mat rozum - a ono ejha 😅 Ale urcite by si jej mala povedat, ze ten komentar je nevhodny a chces aby si ho nabuduce odpustila. Povedz jej, ze by vo svojom veku mala vediet kde su hranice, ze je nieco vtipne a kedy to uz moc vtipne nie je. Ked na teba zautoci, ze sa nevies povzniest alebo ze si pruderna, tak jej povedz, ze vtip je vtipom, ked sa zasmeju vsetci - vratane toho, na koho ucet sa ten vtip hovori. Ked to nenastava, tak to moc vtipne nie je. Mozes nabuduce skusit power play - ak mas na to moral. Ked povie nieco velmi nevhodne tak sa postav a pozeraj sa na nu. Vaznym pohladom. A neprestavaj. Nic nehovor - len na nu pozeraj. A cakaj. Znervoznie. A pockaj co bude. Aj narcis sa dokaze vpratat do koze. Druha vec ktoru mozes spravit je, ze povie 1x o tych fotkach - povedz, jej, ze to nebolo vtipne. Ked to povie 2x tak povedz "dobre, ze mate dost fotiek, lebo to vypada, ze uz odchadzate" - ak mas dost stare deti, tak povedz, ze to vypada ze babicka sa chysta domov, nech pomaly mozu doniest topanky 😅 skus byt kreativna ako jej zavarit. Ona je sialena, a urcite s niecim pride, mozes trenovat 😅
@aninkaninka normalne by som ju poslala do p***. A bolo by mi jedno či je to moja svokra. Nechapem ako niekto môže povedať že ak sa ti niečo stane bude to na pamiatku. Akože halo kde sme to musi byť dobrá chudera
stacila mi prva veta a s tou zenou by som uz asi neprehovorila, to si co dovoluje toto vobec napisat alebo povedat? by som jej vyplachla zaludok len taky fukot.
@kittykat22 joj ďakujem, super som sa zasmiala 😉 a ona je viac ako výkvet, ked si uz deli deti, kto bude mat ktore(2 roky a 5 mesacna) ako keby nemali otca, a aj ten jej povie, no ona je v tomto vazne eso
@maryetta povie, a vcera aj jej druhý syn, no ona ho má v päte, žije si svoj svet
@aninkaninka no by som vytiahla svoj foťák alebo mobil, a povedala jej, nech sa usmieva do objektívu teraz ona, však čo ak sa jej zajtra niečo stane a už tu s nami nebude, nech máme pamiatku....
Tak to potom by bol pre mna psychicky naruseny clovek. To jedine by ju vedelo ako tak ospravedlnit. Ze nevie co hovori a ako sa sprava.
Ved ju odfot s vnucatkami a povedz, ze to aby mali na nu pamiatku, pretoze za tie jej dr..te reci to je posledny krat, co je u vas 😎

@aninkaninka nestretavaj sa a hotovo