icon

Svokra ma posiela do hrobu

aninkaninka
24. apr 2022

Ja viem.. Už to tu omieľam miliónkrát, no ako sa odosobniť od ženy, ktorá proste neznesie, že som sa vydala za jej syna a on drži so mnou.. Najnovšie mi diagnostikovali nádor na štítnej žľaze ( ktorý este ani neviem ci je zhubny alebo nie) a ona si dnes zmyslela oslavovať "akože 2 krstiny našej dcery a pri kazdnej foto(maniacka do fotenia)mi nezabudna pripomenúť,... PRE PRÍPAD A AK BY SA TI NÁHODOU NIEČO STALO, TAK MAME PAMIATKU... no toto jedna osoba asi neurobi a gol bol ked doniesla rozmrznute korbaciky s pred 3 rokov.. A odpoved nato, ze su skysnute a zle... No ved boli v mraziaku musia byt fajn... Noo mam ja to stastie

Strana
z2
akbara77
25. apr 2022

@aninkaninka keď je taka trúba, načo jej vesiate na nos vaše zdravotné problémy. To by bol posledný človek, ktorému by som to povedala.

adkadz81
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
25. apr 2022

@aninkaninka v prvom rade si hlad seba a svoje zdravie. Ak s nou nechces byt, normalne povedz, ze jej pritomnost tebe nerobi dobre. Kludne aj jej. Jedna sa o teba. Myslis, ze syn zo sedlackej rodiny je ozaj ok???

tiika
25. apr 2022

@aninkaninka Mna by zaujímalo, či je taká len pri tebe alebo sa tak správa vo všeobecnosti? Lebo mne pripomína moju mamu, i keď nie je zlá, je divná, žije si vo svojom svete. Akoby sa v jej živote niečo stalo, nedokáže pochopiť druhých, je neempaticka, nikdy nehovorí ani sa nezamýšľa nad tým, ako berú veci druhí ľudia ..
Úprimne ta ľutujem, lebo žiť s takou osobou je hrozne a ťažké.
Mne najviac pomohlo uvedomiť si, že tu žiadne reči, reakcie, správanie naozaj nepomôžu. Ona sa nezmení.
Obmedziť kontaky, nebrať osobne, ignorovať.. a jasne, že človeka sa i tak vela veci dotkne, no ak by ta to malo trápiť viac než je dobre, pomyslí si, že ona ma skratka istý druh poruchy osobnosti.

lrnka
26. apr 2022

@aninkaninka ukazuje len svoje IQ. Ja by som tiež vedela na tvojom mieste urobiť to iste, ze ist za ňou a odfotit sa spolu aj s vašimi vnúčatámi alebo len svokru so vnúčatámi a tiež blbo okomentovať ze poďte detičky sa odfotit s babkou nech mate tiez nejakú spomienku na babku keďže už nie je najmladšia ale keďže ty máš iné IQ ako svokra tak to neurobíš len mňa bzmy to hned napadlo. To by si videla ako by sa zatvarila.

Strana
z2