Svokra má potrebu sa do všetkeho starať.
Aj vaša svokra je vám lezie na nervi? Už keď sme malú čakali,mala potrebu sa starať do všetkeho nap.: vyberu kočíka,vyberu mena pre babatko,razkazovania že či budú krstiny alebo nie a dalších veci... Vytačala ma vtedy,no vytača ma aj teraz keď sa nám s priateľom narodila dcera . V nemocnici malu bola pozrieť 2 razy to nehovorim o priatelovom otcovi ktory malu vydel od dvery a viacej zaujmu ani nemal. Ked mala mala 2 tyzdne prišli ju pozrieť on sedel a rozpraval sa len o ich 1 rodenom vnucatu.Priatelova mama to iste akurat co tak si dala na seba silnu vonavku a to male chudatko trimala na rukach. Najviac ma nahnevalo keď si priateľ dal malu na fb fotku a ona mu do prace volala ze malej na tej fotke uteka jedno očko do boku. Ja som na to povedala ze jej uteka nieco ine.Co si ona o sebe mysli ze ide urazat moje zdrave dieta a ze stary rodičia maju svoje vnučatka lubiť a nie hladať chyby ktore niesu. Teraz prišiel priatelov brat zo Škotska že pride pozrieť malu aj zo svojou rodinou navšteva prebehla celkom ok
No vitočilo že niekto spomenul krst a ona sa ozvala ze mala bude krstena v kostole a ja na to ze urcite ni. Ked som sa o tom rozpravala s priatelom tak suhlasil ze nebude.
@saskia_98 Nechceš rýpať? A čo robíš? Reagovala som snáď na teba?
@nefertiti5843 nie ale neznasam ked sa dakto do dakoho obuva len kvoli narečiu alebo prízvuku..
@miriam11 keby kazdy vedel gramatiku a bol sa to schopny naucit ako 12, 13 rocny, tak by sme tu nemali ziadnych trojkarov, stvorkarov, patkarov, ziadne ucnovky a len vysoko vzdelanych ludi. Ziadnych robosov za pasom a podobne. Nie kazdemu ide gramatika a pomoct si mozes dovolit len vtedy, ked ta o to niekto poziada. Inak je to len o dokazovani si svojej "gramatickej" moci. Podla mna nevyzera ako blbec, len nevie gramatiku. Urcite si v mnoho dalsich veciach dokaze sikovne poradit. Ale dobime ju za tu gramatiku, lebo bez nej sa na uradoch nic nevybavi , ani zem sa neotoci okolo slnka...
@miriam11 Vidim, ze gramatika je tvoja priorita. Respektujem to. Ini ludia kladu doraz na strikovanie, opravu aut atd a su v tom fantasticki, ako napr. ty v ovladani gramatiky. Nechaj druhym ich nedokonalosti a neodsudzuj ich za to, co im nejde. Poznam ludi, co nevedia pisat spravne y, i. Je zbytocne ich za to kritizkvat a ocakavat ze sa to naucia. Svoj zivotopis daju za drobnu platbu skontrolovat slovencinarovi. A vsetci budu spokojni....

@vinetuu hranice už prekročila, už sa neraz stalo bol chvíľku pokoj a aj tak to nerešpektoval. Ďakujem za radu