icon

Svokra má potrebu sa do všetkeho starať.

ruzicka11
16. dec 2019

Aj vaša svokra je vám lezie na nervi? Už keď sme malú čakali,mala potrebu sa starať do všetkeho nap.: vyberu kočíka,vyberu mena pre babatko,razkazovania že či budú krstiny alebo nie a dalších veci... Vytačala ma vtedy,no vytača ma aj teraz keď sa nám s priateľom narodila dcera . V nemocnici malu bola pozrieť 2 razy to nehovorim o priatelovom otcovi ktory malu vydel od dvery a viacej zaujmu ani nemal. Ked mala mala 2 tyzdne prišli ju pozrieť on sedel a rozpraval sa len o ich 1 rodenom vnucatu.Priatelova mama to iste akurat co tak si dala na seba silnu vonavku a to male chudatko trimala na rukach. Najviac ma nahnevalo keď si priateľ dal malu na fb fotku a ona mu do prace volala ze malej na tej fotke uteka jedno očko do boku. Ja som na to povedala ze jej uteka nieco ine.Co si ona o sebe mysli ze ide urazat moje zdrave dieta a ze stary rodičia maju svoje vnučatka lubiť a nie hladať chyby ktore niesu. Teraz prišiel priatelov brat zo Škotska že pride pozrieť malu aj zo svojou rodinou navšteva prebehla celkom ok
No vitočilo že niekto spomenul krst a ona sa ozvala ze mala bude krstena v kostole a ja na to ze urcite ni. Ked som sa o tom rozpravala s priatelom tak suhlasil ze nebude.

Strana
z6
ruzicka11
autor
19. dec 2019

@vinetuu hranice už prekročila, už sa neraz stalo bol chvíľku pokoj a aj tak to nerešpektoval. Ďakujem za radu

nefertiti5843
19. dec 2019

@saskia_98 Nechceš rýpať? A čo robíš? Reagovala som snáď na teba?

saskia_98
19. dec 2019

@nefertiti5843 nie ale neznasam ked sa dakto do dakoho obuva len kvoli narečiu alebo prízvuku..

elizuella
20. dec 2019

@miriam11 jaaaaj, fakt je to take nutne sustredovat sa na gramatiku? Naco je to dobre? Aby si si spravila dobre, ze ty ju vies lepsie? Fakt je to dovod, aby si odsudila druheho cloveka?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elizuella
23. dec 2019

@miriam11 keby kazdy vedel gramatiku a bol sa to schopny naucit ako 12, 13 rocny, tak by sme tu nemali ziadnych trojkarov, stvorkarov, patkarov, ziadne ucnovky a len vysoko vzdelanych ludi. Ziadnych robosov za pasom a podobne. Nie kazdemu ide gramatika a pomoct si mozes dovolit len vtedy, ked ta o to niekto poziada. Inak je to len o dokazovani si svojej "gramatickej" moci. Podla mna nevyzera ako blbec, len nevie gramatiku. Urcite si v mnoho dalsich veciach dokaze sikovne poradit. Ale dobime ju za tu gramatiku, lebo bez nej sa na uradoch nic nevybavi , ani zem sa neotoci okolo slnka...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
melbak001
23. dec 2019

@ruzicka11 ,dobre si to vsetko zapamataj, ked budes ty svokra, aby si nerobila to iste, ...niektore svokry totiz rychlo zabudaju, ze aj ony boli raz nevestami a ze sa im tiez vselico nepacilo

lianika
Autor odpoveď zmazal
elizuella
23. dec 2019

@miriam11 Vidim, ze gramatika je tvoja priorita. Respektujem to. Ini ludia kladu doraz na strikovanie, opravu aut atd a su v tom fantasticki, ako napr. ty v ovladani gramatiky. Nechaj druhym ich nedokonalosti a neodsudzuj ich za to, co im nejde. Poznam ludi, co nevedia pisat spravne y, i. Je zbytocne ich za to kritizkvat a ocakavat ze sa to naucia. Svoj zivotopis daju za drobnu platbu skontrolovat slovencinarovi. A vsetci budu spokojni....

Strana
z6