icon

Svokra ma psychicky ničila

2. júl 2022

Ahojte dievčatá. Som už zúfalá. S manželom sme bývali u svokry. Svokra mi rozkazovala čo mám robiť, nepočúvala čo jej hovorím, neakceptovala moje rozhodnutia, ohovárala ma, vyhrážala sa mi, plietla sa mi do vychovy, keď som jej povedala, aby niečo nerobila malému tak spravila itak po svojom…
Je toho veľa. Psychicky ma tam ničila. S manželom sa sťahujeme a ju už nechcem vidieť.
Ženy, ste tu niektoré také, ktoré sa so svojou svokrou nevidíte vôbec? Ani návštevy, ani sviatky proste nič.
Viem, že Vianoce sú ďaleko, ale už teraz viem, že ani na Vianoce tam nepôjdem.
Nie nevymýšľam si ani nezveličujem… veľakrát som tam plakala a trápila sa. Ste tu niektoré čo sa so svojráznu vôbec nestretávajú ?

Strana
z3
pink_lady
2. júl 2022

nehovoris o mojej svokre? 😂 a nie nie je to tak ze ty mas s nou problem a syn nie ani vnuca, lebo ty mas svoju rodinu, patris k muzovi a synovi, vy ste samostatna jednotka...rodina ...a ona to musi akceptovat...a muz by to mal pochopit...A tie ktore toto pisete si predstavte, ze by to bolo opacne garde, ze by na mieste tejto zeny bol vas muz, pripadne vy...ako by ste sa spravali
Ucta ma byt vzajomna, vsak raz som doprdele raz matka, zena ktoru si jej syn vybral, to ju akoze opravnuje sa ku mne chovat ako k nesvojpravnemu decku? Bud ma bude respektovat, a to sa tyka aj vychovy syna, alebo dovi dopo...ona uz svoju sancu mala na vychovu

martinaman
30. dec 2022

Vies čo ja ako keby si o mojej písala, roky psychického teroru. Konečne bol pokoj ked sme odišli a naspäť odznova cez syna a požiadavky cez čiaru zo seba robí obeť.
Dieťa nemá byť rukojemník rodičov, su momenty ano aj nas mladých to čaká, keď naše deti dorastu a budú samostatné ľudské bytosti.
Véd o to nam ide, a aj by malo ísť a nie o opatrovateľky a opatrovateľov a terapeutov zadarmo....
Áno su problémy ale na každej jednej strane, niekedy treba vedieť kedy prestať.

hipuska
30. dec 2022

@autor no ako vám dopadli sviatky?

eslyevelin
19. aug 2023

Mám taký istý problém len že s priateľom máme dieťa kupovali sme být a ona sa nasťahovala k nám robí my zle aj dcére som psychicky zrútenia stoho stále utekám k mame priateľ drží jej stranu ani na malú nemisli áni na malú má 7-mesiacov hlavne že má mamičku vedľa seba nevenuje sa nám iba svojej mame nenávidím ju lebo mi ničí život už nás raz vihoďil kvôli jeho máme ona si vimišla veci čo niesu pravda všetko mi v byte doj*bal*
Je to romka nie je čistota taká ako má byť chce len jesť celý deň chudnem a hľadám si aj psychiatria stará sa do peňazí nemôžem si kúpiť nič on ju počúva podceňujú moju rodinu som polovičiarka priateľa milujem som Snim 5 rokov mám Snim aj dieťa dala som mu všetko všetko čo má má vďaka mne nič by nemal a jeho rodičia a sestra si to užívajú jeho 17 ročná sestra má vetšie právo v byte ako ja som psychicky na dne neviem čo mám robiť aby som si zachránila život a rodinu bojujem snou už od narodenia mojej dcery je tomu už 7 mesiacov ale už nevládzem povedal mi že aby som si zobrala veci a môžem ísť a že malú si zoberie sudobne a že jeho mama bude dostávať materskú niekedy mám pocit keby že na nás mu vôbec nezáleží neviem čo mám robiť

Strana
z3