icon

Svokra má so mnou asi problém

12. júl 2025

Ahojte

Netuším čo som vyviedla

Strana
z2
anonym_49b67a
12. júl 2025

@anonym_autor sa jej spýtaj?

anonym_d59e82
12. júl 2025

@anonym_autor čo tak opýtať sa?

biba_18
12. júl 2025

🤷‍♀️

cacianka
12. júl 2025

A ? Kde je pointa alebo si len napísala oznam ?

koniarova
12. júl 2025

Keď s ňou komunikuješ podobne, ako tu na mk ani sa jej nečudujem.

januska12323
12. júl 2025

To je celý príspevok?

autor
12. júl 2025

Máme s mužom dve deti a doteraz bolo všetko ok,ale od tej doby čo pracujem,tak domácnosť nestíham. Svokra k nám chodila neohlásene aj 4x do týždňa. Boli dni kedy sa mi to skrátka nehodilo a vadilo,ale nikomu som to nehovorila, že mi niečo prekáža. Nikdy som sa mužovi nesťažovala na jeho maminu a to boli aj veci na ktoré som sa mohla sťažovať.
Tým chcem povedať to, že som sa na ňu nesťažovala aby som nevytvorila nejaký zbytočný problém. Mali sme fajn vzťah až do doby, než som povedala pred ňou že by mohol aj muž niečo spratať doma a že to všetko sama nestíham. A už to začalo. Začala si na mňa sťažovať, žalovať na mňa mužovi. Že keď je u nás, že len mobil držím v ruke a ešte nejaké veci žalovala. Muž mi to potom vyčítal a vôbec nebral do úvahy fakt, že sem chodila neohlásene často a keď som mala chvíľku pre seba tak som sa chcela odreagovať na mobile. Keď tu aj bola tak sa rozprávala s deťmi a mne neadresovala otázky.
A čo sa nestalo? Urazila sa na mňa a nerozpráva sa so mnou, mužovi povedala že už k nám chodiť nebude. To bol január a doteraz je urazená na 100rokov. Už ma prestala aj zdraviť. Išla som okolo autom, dvíham ruku na pozdrav a ona sa mi otočila chrbtom a nepozdravila.
V tom som to už nevydržala a zavolala mužovi čo to má ako znamenať a on že sa jej nečuduje a keď chcem vedieť čo jej je že sa mám jej spýtať. Akože wtf?
Ona na mňa mužovi žaluje ale mne do očí nepovedala čo sa jej nepáčilo a ešte ja som tá zlá že ona ma prestala zdraviť. No povedzte, bývame blízko pri sebe. To ako sa opäť náhodne stretneme a nemám ju už ani ja zdraviť alebo ako? Veď mne je to normálne trápne také správanie

evazhoufova
12. júl 2025

Ako malé deti.

biba_18
12. júl 2025

normálne sa jej pozdrav ako doteraz a nerieš… je to jej rozhodnutie… ale ja vidím problém aj v tvojom mužovi, to by ma trápilo viac ako svokra…

cacianka
12. júl 2025

Zachovajú si dôstojnosť, ako staršiu osobu a matku tvojho muža ju pozdrav a kašli na jej oduvanie. Mužovi riadne vysvetli, že domácnost a deti sa vaše spoločné, ruky nemá digitálne takže nech ich doma používa. A hlavne nikto iný sa nemá starať do vašej domácnosti a a nikto k vám nemá chodiť ako do kútika hore dole. A keď sa jeho matke niečo nepáči , nech je buď ticho alebo slušne komunikuje.

thereisabear
12. júl 2025

Tak problém so svokrinými častými návštevami by bol vyriešený, už len upratať muža.

motylik2559
12. júl 2025

Teraz nechapem, ci si z toho nestastna, ze sa svokra s tebou nebavi, alebo o co vlastne ide. Lebo ked si z toho nestastna a byvate na kusok, tak chod sa s nou porozpravat a uvidis ci sa vztahy zlepsia...Ja by som to skor brala tak,ze aspon mam od nej klud konecne😂 lebo neohlasene prist 4x v tyzdni🤦‍♀️ to je uz vela aj na kona. Vzdy by som ju na ulici pozdravila aj s usmevom a vobec by ma nezralo, ci odzdravi, ja som si slusnost splnila. A ved nechcela si to takto, ze konecne mas väcsi klud aj na seba? Lebo tak si to halabala napisala, ze v tom by sa ani dieta nevyznalo🙂

domkakvet
12. júl 2025

@anonym_autor svokra nech si robi co chce, ked nema zaujem, tak nema, ale reakcie tvojho muza nie su v poriadku.

autor
12. júl 2025
@motylik2559

Teraz nechapem, ci si z toho nestastna, ze sa svokra s tebou nebavi, alebo o co vlastne ide. Lebo ked si z toho nestastna a byvate na kusok, tak chod sa s nou porozpravat a uvidis ci sa vztahy zlepsia...Ja by som to skor brala tak,ze aspon mam od nej klud konecne😂 lebo neohlasene prist 4x v tyzdni🤦‍♀️ to je uz vela aj na kona. Vzdy by som ju na ulici pozdravila aj s usmevom a vobec by ma nezralo, ci odzdravi, ja som si slusnost splnila. A ved nechcela si to takto, ze konecne mas väcsi klud aj na seba? Lebo tak si to halabala napisala, ze v tom by sa ani dieta nevyznalo🙂

@motylik2559 nemám rada nespravodlivosť a nič také zlé som neurobila,aby sa neviem ako dlho odúvala. A to ma od januára aspoň pozdravila ako tak,ale toto že sa mi otočila chrbtom a nepozdravila to ma dostalo. Nezostávalo mi nič iné tak som mužovi povedala všetko čo mne doteraz prekážalo ale to neberie absolútne. Ja som tým skrátka urazila jeho mamu

evcagabi
12. júl 2025

Uprac si chlapa. Na svokru kasli. Aspon ta neotravuje 😅

autor
12. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor svokra nech si robi co chce, ked nema zaujem, tak nema, ale reakcie tvojho muza nie su v poriadku.

@domkakvet ja by som tiež čakala po tom čo som mu povedala že ma už ani nepozdravila,tak že jej začne dohovárať aspoň z polovice tak ako on mne keď sa jeho mama na mňa sťažovala. Ale to ste mali vidieť keď doletel domov mi dohovárať že sa mamička vyjadrila že k nám chodiť nebude a hovoril to ako by to bola moja vina a teraz tým všetci utrpíme 🫩😏🤦

autor
12. júl 2025
@evcagabi

Uprac si chlapa. Na svokru kasli. Aspon ta neotravuje 😅

@evcagabi ja neviem čo už mu mám povedať. Sme sa pohádali. Povedala som že som čakala že bude so svojou ženou držať, ale ako toto je strašná somarina na čo sa ľudia vedia oduť. Ale aby ju to držalo pol roka a bohvie koľko ešte potrvá. Každé Vianoce sme boli u nej na štedrý deň,7 rokov pravidelne,lebo býva sama. Teraz som povedala že ja tam nepôjdem. Tak možno nakoniec zostanem tento rok ja sama na vianoce a muž tam pôjde sám s deťmi
Nechám sa prekvapiť

motylik2559
12. júl 2025
@anonym_autor

@motylik2559 nemám rada nespravodlivosť a nič také zlé som neurobila,aby sa neviem ako dlho odúvala. A to ma od januára aspoň pozdravila ako tak,ale toto že sa mi otočila chrbtom a nepozdravila to ma dostalo. Nezostávalo mi nič iné tak som mužovi povedala všetko čo mne doteraz prekážalo ale to neberie absolútne. Ja som tým skrátka urazila jeho mamu

@anonym_autor No autorka, len mne z toho vyplyva, ze ty si si ich naucila tak,ze drzis usta a krok len aby dobre bolo v rodine. No a ked sa podla nich zacnes staviat na "zadne", tak sa necuduj,ze ich to šokuje😄 Ale taka si mala byt od zaciatku, normalne povedat svoj nazor, si dospela aj svojpravna. No a tvoj muz je idiot slusne napisane...mam na neho horsie pomenovanie, ale sme na fore. Co myslis, keby si od zaciatku hovorila vsetko, kazdy tvoj nazor, mala by si taky dobry vztah so svokrou za ten cas kym sa toto udialo? A co myslis, boli by ste vobec v manzelstve s muzom? Brali ta ako submisivnu puťku, tak presne to im vyhovovalo. Moj nazor je, ze kebyze si od zaciatku svojho nazoru vravna, tak svokra nie je tvojou svokrou a tvoj idiot, teda muz by si ta ani nevzal🤷‍♀️

autor
12. júl 2025
@motylik2559

@anonym_autor No autorka, len mne z toho vyplyva, ze ty si si ich naucila tak,ze drzis usta a krok len aby dobre bolo v rodine. No a ked sa podla nich zacnes staviat na "zadne", tak sa necuduj,ze ich to šokuje😄 Ale taka si mala byt od zaciatku, normalne povedat svoj nazor, si dospela aj svojpravna. No a tvoj muz je idiot slusne napisane...mam na neho horsie pomenovanie, ale sme na fore. Co myslis, keby si od zaciatku hovorila vsetko, kazdy tvoj nazor, mala by si taky dobry vztah so svokrou za ten cas kym sa toto udialo? A co myslis, boli by ste vobec v manzelstve s muzom? Brali ta ako submisivnu puťku, tak presne to im vyhovovalo. Moj nazor je, ze kebyze si od zaciatku svojho nazoru vravna, tak svokra nie je tvojou svokrou a tvoj idiot, teda muz by si ta ani nevzal🤷‍♀️

@motylik2559 mne bude dohovárať,nie jej, ona si ho kupuje. On si niečo zmyslí že potrebuje vybaviť a ona neváha a vybaví. Takže ak by si mal vybrať medzi nami dvomi,tak si z profitu vyberie ju. Čo tam, že má rodinu,dve deti. Mama je mama 👍

autor
12. júl 2025
@motylik2559

@motylik2559 mne bude dohovárať,nie jej, ona si ho kupuje. On si niečo zmyslí že potrebuje vybaviť a ona neváha a vybaví. Takže ak by si mal vybrať medzi nami dvomi,tak si z profitu vyberie ju. Čo tam, že má rodinu,dve deti. Mama je mama 👍😱

evcagabi
12. júl 2025

Boze. Tak ho kopni do prdele, posli za mamusinkou a vybavene. Take mamkine cecky to je strach

bielasovicka
12. júl 2025
@anonym_autor

@motylik2559 mne bude dohovárať,nie jej, ona si ho kupuje. On si niečo zmyslí že potrebuje vybaviť a ona neváha a vybaví. Takže ak by si mal vybrať medzi nami dvomi,tak si z profitu vyberie ju. Čo tam, že má rodinu,dve deti. Mama je mama 👍😱

@anonym_autor tak tvoj muž jej asi všetko vytáral co si mu o nej hovorila. A preto je svokra urazená. Kašli nato, aspoň máš pokoj. Ignoruj.Ináč, tvoj muž je dobrý chuj.

evcagabi
12. júl 2025

A ty places, ze na vianoce budes sama? Budes s detmi. Ten tvoj tutmak MANZEL nech si sedi pri maminke sam

motylik2559
12. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, ale ako som uz pisala, ty si od zaciatku mala hovorit svoje nazory a nie drzat usta, aby dobre bolo chapes? Im vyhovovalo od zaciatku, ze suhlasis so vsetkym co oni povedia. Aspon mne vyplyva z toho, ze si dlhodobo potlacala v sebe veci, ktore ina by uz davno povedala. V podstate si si ich aj ty tak naucila a teraz, ked si sa konecne niecomu vzoprela, tak podla nich nemas na to narok. Tvoj muz aj jeho matka su z rovnakeho cesta...dokonca mi tam zavana aj to,ze tvoj muz je mamickar ako vysity a s takym chlapom sa tazko zije, lebo aj keby spravis stojku na hlave a odrazas sa usami, tak on si aj tak VZDY zastane svoju mamu a nie teba. Ale toto si musela vidiet uz ovela skor, aj ked si vela krat bola ticho, ze taky je. A pritom taka ako teraz si mala byt od zaciatku, ver ze ani k manzelstvu by nedoslo...ale aspon by si vedela, ze co je to za "chlapa" a nebolo by ti to luto, kebyze sa v tom case rozidete. Teraz mas 2 moznosti- bud budes opät submisivna a suhlasit so vsetkym co oni povedia (co ale nie je ani pre tvoje zdravie prospesne,lebo z vnutorneho stresu co potlacas v sebe sa ti moze nedajboze nieco zdravotne prihodit) alebo zacnes si presadzovat svoje nazory ako si s tym uz konecne zacala, ale tam je zas ta vec, ze vas vztah pojde ku krachu, lebo mamickar toto zas az tak dlho neustoji...ale zas pre teba by to bolo lepsie, lebo nebudes zit "pod papucou" ako sa ludovo povie.

minenkaa
12. júl 2025

Mn zaujalo to ,že deti pôjdu na Vianoce z domu prec s otcom,to prečo nedostanú doma s tebou

andrejka1974
12. júl 2025

Na tvojom mieste poviem mužovi nech sa spamätá ono to mužom dosť dlho trvá pokiaľ vidia pravdu môjmu to tiež dlho trvalo pokiaľ dospel k tomu že jeho otec ho nenávidí

biba_18
12. júl 2025
@minenkaa

Mn zaujalo to ,že deti pôjdu na Vianoce z domu prec s otcom,to prečo nedostanú doma s tebou

@minenkaa to si len myslí že tak bude, lebo proste stále tak robili že išli k svokre… do vianoc sa to utrasie… ja by som to riešila inak - vianoce u nás doma a nech príde svokra…

alyson29
12. júl 2025

Nedávno som videla taký obrázok, ktorý ale neviem dohľadať, kde bolo napísané: nenechaj si zničiť svoju rodinu rodinou, z ktorej pochádzaš.. výstižne v tejto situácii 👍🏻

evcagabi
12. júl 2025
@biba_18

@minenkaa to si len myslí že tak bude, lebo proste stále tak robili že išli k svokre… do vianoc sa to utrasie… ja by som to riešila inak - vianoce u nás doma a nech príde svokra…

@biba_18 lepsie by bolo poslat tam chlapa sameho a za nim po niekom aj jeho veci 😅

minenkaa
12. júl 2025
@biba_18

@biba_18 len chápeš to jej rozmýšľanie

Autorka čo tak zacat žiť so svojou rodinou a riesit tu

Strana
z2