Svokra manipuluje muža proti mne
Svokra hucka muža proti mne a potom sa hrá pred ním na dobrú. Že ona to tak nemyslela, že to nepovedala a keď sa ohradim tak povie na mňa že som sociopat. Svokra keď jej volám a chcem si to s ňou vykomunimovat mi rusi hovorí. Keď mu dávam peniaze lebo on nikdy nemá lebo ma pôžičky na všetky strany vtedy som mu dobrá. Vtedy ai pýtať mamičke nejde hra sa pred ňou na svätého. Nebaví ma to už mam všetkého dosť. Neviem ako ďalej. Nechce sa rozviesť. Hovorí o mne, že sa nestarám o deti pri tom som roky s nimi doma. Išla som na dve hodiny s kamarátkou von a už som zlá mama. Robím okolo deti všetko. Nonstop som s nimi. Nemám žiadny čas pre seba už roky. A on stále len drzi sa silou mocou to čo povie jeho mamička. Čo mám robiť ?
v prvom rade zacni pracovat
Ja mám pocit, že má len využíva.
Prečo so svokrou vlastne komunikujes? Načo samu seba zatahujes do nejakých slovných prestrelok?
Zablokuj telefón a viac s ňou nekomunikuj
To nie je pocit,to je fakt.Si to uvedom,a nie ze on sa nechce rozviest,TY PODAJ ZIADOST O ROZVOD.Na co cakas???ze sa zmeni???nie nezmeni,bude horsi a horsi.Kolko mate deti???Ake su stare???
No máš sa rozviesť. To, že on nechce ešte neznamená, že vás nerozvedu
Iba vykrik do tmy
@anonym_autor osobne ja by som sa odsťahovala a podľa návrh na rozvod🤷♀️
Kopnúť do pr...ele také somára.Nač Ti je taký chlap,keď ho financuješ a on skáče ako mamička píska.No nech žije s ňou.Nemusi Ťa vôbec zaujímať či ON sa chce rozviesť.Podaj žiadosť, snáď si svojprávna!? Nedajbože by sa mu niečo stalo a pôžičky ešte budeš mať Ty na krku.
@anonym_autor keď sa rozvedieš, už nebudeš na deti sama? Veď sa odsťahuj, rozveď, na to nepotrebuješ súhlas muža a svokra ti môže byť ukradnutá
@anonym_autor veď sa rozved ty s ním.. zbav sa jeho aj svokry
@anonym_autor boze zas ty? To ma aky zmysel zakladať kazdy tyzden novú tému, pričom ignorujes vzdy všetky rady?
Ak si ta co myslím, deti by ti mali vziať nech je o ne aspon postarané. Nie si schopná sa rozviesť tak si aspon uz nerob ďalšie
@anonym_autor teba niekto donútil hrubým násilím, aby si si vzala takýto odpad? Keby sa svokre podarilo rozoštvať vaše manželstvo, ešte by som sa jej poďakovala, že ma zbavila svojho synka
@anonym_autor v prvom rade sa vyser na takeho chlapa a odid od neho (alebo aspon poziadaj o zrusenie bsm, lebo skoncite obaja v totalnych financnych srackach).
Načo načo zase píšeš. Máš konať a nie vypisovať stále ot isté.
Nechce sa rozviesť možnosť neexistuje....podaj žiadosť o rozvod ty...a vybavené
@anonym_autor veď si nahraj čo ti hovorí a pust to obom súčasne. Potom im povedz, že svokru blokujes. Peniaze mu nedávaj a už ak, tak na účet, aby sa to dalo overiť. A drahému kúp ostré nožnice, aby už konečne odstrihli pupočnú šnúru, ktora je medzi ním a mamkou a povedz mu, že ak sa nezmení, ty odchádzaš 🙃.
Jedna rada ma napada, poslat ho k mamicke.
@anonym_autor ty už si toto písala.........
@anonym_autor prestan mu davat peniaze a pchat sa svokre do zadku, naco vykomunikovat? Na co prilievas olej do ohna? Ved ju ignoruj
Boze kedy sa ludia naucia toxickych ludi zo zivota odstrihavat
So svokrou nekomunikuj nič. Krátka, stručná, slušná konverzácia a dovi. Nič viac. Nevšímaj si muža, ani svokru. Zameraj sa na seba a na deti a uvidíš ako sa veci začnú meniť samé. Neber na ohľad muža že čo on, rovno začni žiť tak ako by si mala žiť sama. Postaraj sa o kolobeh domácnosti aby sa na teba nemal čo sťažovať ale nič viac. Bodka.

Ja kýho bola mu dávaš peniaze?