icon

Svokra na návšteve

niagara11
4. mar 2013

Ahojte, chcela by som len vediet, ako je to u vas s navstevami svokry. Ja mam z toho dost stres uz len ked na to myslim, a to je moja svokra ako celkom v pohode, oproti tomu co som pocula od druhych. Mne stve najviac ze k nam, chodi kazdy tyzden tak na pol dna a ja som z toho dost na nervy. Ako chce vidiet a hrat sa s malou. Neviem, ci som misantrop, ale zda sa mi to prilis casto. Ako je to u vas s castostou navstev?

Strana
z3
martina833
14. máj 2015

co by som za to dala, kebyze skvokra chodi takto casto, vybehla by som si na nakupy, porobila poriadok, vyuzi to na maximum 🙂

sardinka333
14. máj 2015

@niagara11 Ak chodí svokra tak na pol dna každý týžden tak ja by som to tak tragicky nevidela. Ona sa ti pohrá s malou a ty si zatial porob čo treba, oddychni si, chod do obchodu....moja svokra apriori nie je zlá ale deti si nezoberie ani na prazdniny nie to ešte len tak prisť a zobrať ich do parku, pohrať sa - to je doma prosím pekne a bývame od seba cca cez cestu, vidame sa sporadicky. Ale ja mám chvala Bohu moju mamu, takže aj ked ,,škripem,, zubami tak v podstate svokru nepotrebujem, len tie deti by radi boli s nou viac lebo zase ked sme tam tak sa aj s deťmi pohrá, zabaví ale ako taka pomoc, že ja musim byť všade s nimi za zadkom ,,pre pripad,, a to mám ,,velké,, deti, ktoré si aj jedlo samé spravia (rožok, lupienky s mliekom) tak taka pomoc mi netreba.

bibika55
14. máj 2015

@niagara11 Pokiaľ Vám svokra nezasahuje do života,nepoúča a nesekíruje,pokiaľ chce len vidieť svoje vnúčence a tešiť sa z nich,tak by Vám nemala jej prítomnosť robiť problém.Nie je svokra ako svokra.O tom by Vám vedeli napísať niektoré ženy.Raz budete svokra aj Vy a budete túžiť po styku s vnúčencami.Až Vám nedáva podnet na nesváry,tak nemáte čo riešiť.Až by sa tak stalo,tak potom si chráňte svoje.

niagara11
autor
14. máj 2015

To by som brala taku svokru co nepouca a nesekiruje a nezasahuje to by bolo fakt super, ze by sa len s vnucatami pohrala, oni by sa tiez velmi tesili. Mozno to raz tak bude 🙂)

niagara11
autor
14. máj 2015

@sardinka333 no to je recht, ked sa na svokru neda spolahnut, ze da pozor na deti a nebude ich stresovat, tak to je na nic pomoc. to poznam velmi dobre.

lilitela
31. mar 2017

Baby neporadite nejaku "fintu"? Mam dobru svokru, milu, len ma taku neprijemnu vlastnost, ze ked ma nejaku "maniu" tak s tym strasne otravuje. Momentalne ma maniu zdraveho varenia, a tak sa mi stale montuje co varim, ako varim a neustale rozdava nevyziadane rady. No a ked je u nas, je to v tejto teme na nevydrzanie tie 3-4 hodiny. Uz som jej stokrat vysvetlila, ze aj ja ovladam pravidla zdraveho varenia, ale ze teraz varim "klasiku". Alebo ze zmenme temu, alebo dokonca aj tuhsie, ze ja mam svoj nazor ona svoj, a ked su ine, tak sa respektujme... aj som zmenila temu a o chvilu bola zase spät pri nej, no proste skusila som vsetko z takych beznych moznosti co ma napadlo a ona nie a nie prestat. Velmi sa tesime, ked k nam pride (alebo mi k nej) no na druhej strane horor. Napada vas, ako na nu? Uz som skusala aj nepocuvat, ale to sa neda tiez, mam tam aj deti, proste to neviem vyselektovat. Uz som sa s nou v minulosti vazne pohadala, ked mala "inu" maniu, a vnucovala mi nazor, tak nechcem zase takto dopadnut - to je zbytocne - ona aj tak nepochopila ze to prehnala, lebo som sa jej ospravedlnila a chcela jej vysvetlil preco som vybehla a vtedy som pochopila. Proste potrebujem nejaku fintu ako ju odputat, zabavit. A podotykam, ze to nie je podmienene ani tym, ze by som prave varila, lebo o jedle sa vzdy da kecat, ze ano.

Strana
z3