Svokra nám ničí manželstvo
Je to čím ďalej tým horšie. Muz sa jej stále zastáva. Aj keď nám spraví niečo zle tak ona sa pred ním rozplače a on je z nej celý na mäkko. Keby spravila čokoľvek tak vždy je najlepšia. Vykašľala sa na nás, keď sme potrebovali na druhý deň sa rozplakala a všetko bolo v pohode. Ja som ťa najhoršia. Boli prázdniny chceli si zobrať deti. Ja som im vyhovela mama chcela ísť s nimi v ten istý termín tak ustúpila. Teraz oni zasa chcú ísť v auguste a akurát v tom termíne,keď majú ísť a mojimi rodičmi. Akoby to robila naschvál. Ja som vybavovala s nimi vždy aby si to preložili. Mama sa ma pýtajú či teda idu a ja som povedala, že svokor je na psychiatrii. Samozrejme, že som bola najhoršia. Ale keď sa v našej rodine niečo stane. Tiež bola moja babka na psychiatrii tak všetko jej vždy vytrubil. Na moju rodinu stále len nadáva a ja som ťa zlá, keď nieco povie. O vnučku nemala záujem a teraz zrazu po pol roku napísala a myslela, že hneď budem skákať a sa stretávat. Mužovi narozprávala, že ona vždy chcela stať pri nás a ja jej to neumoznujem a samozrejme zasa ten jej plač. Vymýšľa si čo není pravda. Napríklad na moju mamu si vymyslela, že chcela zaplatit polku oslavy. Lebo mama sa ponúkla, že dcére zaplatí prijímanie a ona hneď, že veď jej ponúkali tiež polovicu z tých peňazí, že tiež chceli dať. Že na oslave mojej mame núkali peniaze a nechcela. Pýtala som sa mojej mami a o ničom nevedela. Keď som to povedala mužovi tak povedal, že si len myslel, že chceli dať. Pritom na istotu predtým, že to mi moja mater nepovedala, že chceli dať. Nešlo nám o peniaze ale o ten princíp. Máme stále kôli ním tichú domácnosť čoraz častejšie a myslím, že už to dlho nevydrží . Vždy keď počujem zvoniť telefón, že ona vola mám nervy. Čo ďalej ? To, že deti nosili zafajcene, ostrihané. Vždy prekladali termín, kedy ich dovedie a podobne ani nemusim hovoriť. Ale už je to extrém a vkuse hádky. My, keď sa na niečom s mužom ohľadom deti alebo celkovo dohodneme po rozhovore s ňou už to neplatí lebo zmení názor podľa toho čo chce ona.
S
@yosi ten chlap nestojí za nič,je pricucnutý k matke a tak to zostane navždy,neváži si svoju ženu,prednejšia je mu matka ako jeho žena a deti.K čomu je taký chlap? Dobre si prečítaj,ako sa správa.
Áno,radšej bez chlapa ako s takýmto dementom.
Toto nie je jej prvá téma.Ona tu píše pravidelne,to manželstvo skončí skôr či neskôr....ona je už z toho psychicky na dne...ak sa zastávaš takéhoto kvázi chlapa,tak si rovnaký oko on.
@rozculena to bude taký ten klasicky kktek co si mysli ze najhoršie co sa zene môže stat je to ze bude sama pričom je takto žena stokrát spokojnejšia jak s idiotom akého ma autorka. Všímam si jeho pripecene komentare, nikdy nič normalne nenapísal. Chudák doma ho asi nemá kto počúvať tak musí chodiť sem plakať :(
@rozculena No vidíš aký som znalec? Ani ťa nepotrebujem poznať a hneď viem čo si zač. Veľmi si ma potešila, že moje analytické schopnosti stále fungujú na 100%. Ty si proste taky klasický sebec. Deti ťa brzdia, chlap sa ti zase nemôže rovnať. Preto si sama. Ale môžeš si kúpiť psa (ak ešte nemáš náhodou).
@rozculena to bude taký ten klasicky kktek co si mysli ze najhoršie co sa zene môže stat je to ze bude sama pričom je takto žena stokrát spokojnejšia jak s idiotom akého ma autorka. Všímam si jeho pripecene komentare, nikdy nič normalne nenapísal. Chudák doma ho asi nemá kto počúvať tak musí chodiť sem plakať :(
@bonboniera Sa nestačím čudovať. Všetky ste také múdre, krásne, šikovné, úspešné, vzdelané a rozhľadené... Len akurát bohujete horšie ako štandardný osadník.
@rozculena No vidíš aký som znalec? Ani ťa nepotrebujem poznať a hneď viem čo si zač. Veľmi si ma potešila, že moje analytické schopnosti stále fungujú na 100%. Ty si proste taky klasický sebec. Deti ťa brzdia, chlap sa ti zase nemôže rovnať. Preto si sama. Ale môžeš si kúpiť psa (ak ešte nemáš náhodou).
@yosi dobre.Ešte choď zanalyzovať všetky ostatné,ktoré majú rovnaký názor na túto situáciu ako ja.
@anonym_autor daj deti tvojej mame a hotovo, netreba to vôbec počúvať

@sss777 Predstava dospelého chlapa čo sa bojí matky je smiešna. Naproti tomu predstava ženy ktorá je ochotná a schopná si zlikvidovať vlastnú rodinu kvôli hlúpostiam je smutná. Sa už spamätajte! Dôvodom na rozvod je ťažký alkoholizmus alebo dlhodobý nezáujem o rodinu, a nie prázdninový rozvrh deciek u starej mamy.
@yosi
Myslím, že vzťah, kde partneri nerešpektujú jeden druhého, nie je niečo, či by mali deti denne sledovať. Kde zostala úcta, rešpekt, láska? Či pokiaľ ma muž nemláti a neotočí do seba každý deň 2 fľaše borovičky, má byť žena spokojná a držať rodinu za každú cenu?