Svokra nám rozbila manželstvo, chcem sa s ňou stretnúť
Ahojte, prosím vás chcela by som sa vás opýtať aký máte názor: Ja a moja svokra si vôbec nerozumieme. Rozbila nam manželstvo. Chcela by som sa snou stretnúť a porozprávať sa snou prečo má nemá rada prečo nam rozbila manželstvo keď vie že čakáme malinké. Idu Vianoce a chcela by som ísť na svätú spoveď. Chcela by Som od nej aj odpustenie ak som sa niečim zlým k nej previnila. No neviem či je to dobrý nápad. Prosím poraďte mi.
@stela01 určite je veľa príspevkov na tému manželstvo, svokra, rozvod. Nechápem ako môžete na mna vravieť takéto veci keďže má ani nepoznáte. Neviete čo je vo veci. Ja si pýtam len názory a nie nejaká hystérka Má tu bude urážať. Zamyslite sa nad sebou a pozrite si čo som písala. Môj príspevok som prvý krát písala!!!
kľud baby 🙂 fakt je ten, že keby muž veľmi chcel, tak nebude počúvať mamu, needá na ňu, skôr by som aj ja šla za ním, pozhovárala sa s ním, že kde je problém, predsa len ty si žila s ním a nie s jeho mamou, tak čo je tú do vášho vzťahu
Prečo si myslíš že na vine je svokra a nie ty s manželom?

@jankapepe preto lebo manžel počúval svoju matku
Už si to tu písala dievča , nevieš prečo muž odišiel svokra tá nemá rada a tiež si spomínala pána boha .
Nepomohol 🤦🏼♀️