icon

Svokra nam rozbila manželstvo

12. nov 2019

S manželom sme už vyše 5 rokov a to 1. Rok sme zobratý. Po roku to začalo tak že kontrolovala stále môjho manžela už mi to išlo niekedy na nervy. Niekedy som bola až žiarlivá, išlo mi to riadne na nervy stále len kontrolovala. Teraz v Auguste si manžel chcel dať do nás trvale bydlisko. A začala vojna. Svokra má nikdy nemala rada nikdy. Ja som sa aspoň predstierala ale snažila som sa. Manžela milujem aj ho budem. No a na konci augusta zo dňa na deň, kým som bola v robote si pobral veci a odišiel. Nechápem prečo? Veď deň pred tým sme sa rozprávali spolu v posteli, milovali sme sa, všetko bolo take pekne. Ráno keď som šla do prace má objal a zaželal mi aby sa mi darilo. Doobeda odišiel nikomu nič nepovedal. Nikdy pred tým sme sa nehádali a keď sme sa aj pohádali hneď sme si odpustili. Rok sme sa pokúšali o babetko tak veľmi sme túžili po ňom až sa nam to podarilo zistila som že som tehotná na začiatku októbra. Povedala som mu že čakáme babetko bol rad, chvíľu som bývala u nych ale svokra má nemá rada dávala mi to najavo len má ponižovala. Môj manžel si má vôbec nezastal. Upratala som bolo zle, keď som ležala lebo mi bolo zle tiež bolo zle že nič nerobím. Tak som odišla. S manželom sme si rozumeli keď som bola u nych. Ale ako náhle som odišla všetko sa zmenilo. Už mesiac nie sme spolu. Podal žiadosť o rozvod. Ja už neviem čo mám robiť bola som za ním a nič chce sa rozviesť. Ja neviem čo mu ona nahovorila ☹️ Som v 12 tt a tak mi veľmi chyba, ťažko sa mi zaspáva bez neho (bola som naučená na neho). Veľmi ho milujem a nechcem sa s ním rozvádzať. Dievčatá chcem sa vás opýtať za koľko dni, mesiacov Vám prišli papiere na rozvod? Čo mám robiť ak mi to príde. Ja som za to aby sme si odpustili a skúsili všetko od znova.

Strana
z2
kotulicek
15. nov 2019

Tak to už len môžeš zagratulovať svokre že sa jej podarilo čo chcela

miadi
15. nov 2019

Zablokoval Ta vsade a ziada o rozvod tak sa zobud nikto sa nepyta či na teba on mysli, ocividne nie , velmi sa Ta chce zbavit a ty ho miluješ asi velmi slepo ked to nevies pochopit. Neviem preco sa on takto chova ale ani tvoju velku lasku k nemu po tom vsetkom nechapem, Nemusis ho kontaktpvat cez net proste cez sud požiadas o vyzivne. To bude musiet riesit. A je musite sa ani stretnut mozete sa dohodnut cez pravnika.

ave17
15. nov 2019

Ako prepáč, on musí byť strašný debil, to som ho ešte pekne nazvala, keby bola skutočný chlap, tak ma aspon toľko chochmesu, ze ti povie na rovinu, čo sa deje a nie, že sa schová u mamičky doma, bez vysvetlenia, jak male decko. Deň predtým samozrejme si ešte užil, ved prečo nie, no debil a zbabelec na entu...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
maminuska
15. nov 2019

pozri ak chceš muža späť prestaň to riešiť , to je jediná možnosť ako ho dostať znova k sebe . Prestaň mu volať , vyhľadávať ho . Ak nemáš dostatok finančných prostriedkov , požiadaj súd o manželské výživné .
Ale už mu nepíš, nevolaj , nevyhľadávaj ho . Na to aby si niekoho pritiahla sa musíš často odtiahnuť.

sili82
15. nov 2019

Presne ako píšu baby hore, prestaň ho vyhľadávať, nájdi si niečo, čím si zamestnáš myseľ. Na takého chlapa ani nieje slušné pomenovanie. Počkaj si na súd a uvidíš ako sa bude správať. Chlapi väčšinou chcú to, čo nemôžu mať. Keď sa k nemu budeš správať chladne, tak ho skôr k sebe pritiahneš. Otázkou je na ako dlho. Keď bol schopný opustiť tehotnú manželku, tak bude schopný ťa opustiť aj s dieťaťom. Porozmýšľaj, či nieje čas teraz naozaj dospieť, jasné, že prestať ľúbiť človeka nieje jednoduché, ale to čo urobil, je do neba volajúce svinstvo. Ešte môžeš v živote nájsť človeka, do ktorého sa zaľúbiš, aj keď budeš matkou a ktorý ťa bude ľúbiť, podrží ťa v dobrom a v zlom. Pretože tvoj terajší manžel to neurobí. Máš celý život pred sebou. Odpútaj sa od neho, choď do kina, sústreď sa na bábo, čítaj knihy, stretávaj sa s ľuďmi. Viem, že toto asi nechceš počuť, ale aj keby sa vrátil, už vždy budeš o ňom pochybovať a cítiť sa menejcenná. Držím ti prsty. Hlavne mysli teraz na SEBA a BÁBATKO!!!!!

zuzkavladko
16. nov 2019

Toto je chore, proste chore!!!!! Aby sa takto spraval 27 rocny manzel a otec nenarodeneho dietata???? Takto sa chova 17 rocny pubertak, ktory nevie ako sa ma rozist so spoluziackou, nie ako dospely chlap! Toto vobec nie je o svokre, cele to je o tvojom chlapovi, ktory vlastne vobec nie je chlap. Ak sa chce s tebou rozdelit, tak to ma povedat tebe do oci, na rovinu, vysvetlit preco a navrhnut dalsie riesenie. Nie ta blokovat vsade kde to je mozne!!!! Chova sa jak debil. Nech aspon teraz je chlap a povie o co ide! Ked sa chce rozvadzat ok, zrejme ma na to dovod ale ty mas pravo vediet preco to robi. Takemuto zbabelcovi by som nedala druhu sancu....drzim ti palce, aby si to zvladla sama a nasla si casom lepsieho partnera.

brita7777
17. nov 2019

A nemozes tam zobrat tvoju mamu napr. a stretnut sa s tou svokrou ? Toto sa musi dako vykomunikovat. Preboha, ved cakas dieta s jej synom, preco by to robila ??? Hrozne. Skus ju ist pozrieť namatkovo domov aj s niekym najlepsie, aby sa prip. aj trosku pretvarovala. Drzim palce

autor
17. nov 2019

@brita7777 najmenej 10 krát som tam bola a nič. Ona má vyhodila keď som tam bola. Ja sa už doprosovať nejdem. Len má tam ponížili a nik si má nezastal. Aj manžel povedal chod radcej domov aby nebola zváda. Ja už neviem čo mám robiť asi to nechám už len na božej pomocí.

miadi
17. nov 2019

Pozri tak minimalne na tom rozvode by mal uviest dovod na rozvod. Ak ho ozaj nepoznas tak na sude zistis co je vo veci. A uz sa neponižuj žobrat o lasku tsm kde Nie je.

brita7777
17. nov 2019

Po prve skus za zamysliet, co event. zle si robila v partnerstve, aky dovod mohol mat na rozvod ? Po druhe by som tam poslala rodicov, je to vazna situacia, ty tehotna by si mala byt co najviac v klude, co si o tom vsetkom myslia tvoji rodicia, súrodenci, ako to vidia ? Tiez nespominas svokra, on zije len s mamou, mama je vdova alebo rozvedena...alebo slobodna matka, mozno sa na tebe len pomsti kvoli jej minulosti, mozno jej niekto robil urobil to iste... Samozrejme to su len dedukcie vsetko.
A tiez si myslim, byt vydaty do takejto rodiny nie je vitazstvo.

brita7777
17. nov 2019

no ako citam ostatne prispevky, je mozne ze niekoho ma. bohuzial aj to sa stava a davalo by to zmysel...aj ked to teraz nemusis vidiet ako vyhru, pretoze to musi byt bolestive...mat niekoho ako on, ak si nasiel inu pocas vztahu, mas stastie uvidis

autor
17. nov 2019

@brita7777 určite nemá žiadnu, pretože on sa ani nikdy za inými nepozeral. Vždy mi vyznával lásku. Mal má aj rad ale keď si nechá rozkazovať od mamičky tak potom to je tak ako to je. Vy neviete čo ja som si pri svokre vytrpela, ako sa ku mne v skutočnosti správala a ako škaredo na mna pozerala. Ako sme sa zobrali ani raz nás neprišla pozrieť k nam domov kde sme bývali. Hoci viac krát sme ju volali. Na naše prvé Vianoce prišla ale s koľkým hundranim až sa to nedalo počúvať a manžel sa až hanbil. A teraz keď má synčeka pri sebe je už spokojná. Mrzí má to ako sa on nechal namotať na ňu. Nikdy pred tým to tak nebolo.

autor
17. nov 2019

A môj svokor je pri nej len pod papučou. Ona raz aj spomínala že mala veľmi zlu svokru. Môjmu svokrovi ždokonca zakázala sa stretávať s jeho rodinou. A dokonca z jeho stráni nam nebol ani nik na svadbe lebo nikoho nepozívali. Tiež si myslím že sa mi chce vypomstiť za to aku mala ona svokru, ale ja nemôžem za to. Áno urobila som aj ja zopár chýb v našom manželstve ale vždy sme si ich odpustili jeden druhému. Nikdy pred tým sme sa ani nehadali.

glopsa
17. nov 2019

Ahoj. Je to strasne, co sa stalo. Ja by som vzala svojich rodicov a isla k nim, nech sa vam pozre do oci a povie dovod, preco sa tak zachoval. Je tu dieta, je otec, nech sa sprava zodpovedne. Vsetkich vas nevyhodi, alebo nech mu mamina zavola. No moja by mu dala. Inak vela sil ti prajem. Dufam ze sa to vyrieši.

sonnenshein
17. nov 2019

Mrzi ma co sa stalo. No napriek tomu Ti odporucam ist na socialku sa porozpravat so koliznymi pracovnickami, lebo ak Ti chce svokra robit zle, tak po narodeni dietata to moze byt vyrazne horsie.

brita7777
17. nov 2019

Na socialku isto nie!!

nefertiti5843
17. nov 2019

A to som si myslela, že v tejto vyspelej dobe už takú naivitu nikde neuvidím... A nič sa nedeje "z ničoho nič" .... muselo sa niečo diať, len ty si tak zaláskovaná, že si si v tej svojej naivite vôbec nič nevšimla. A tvoj výrok, že za inými ženami sa ani nepozrel, ma skutočne pobavil 🙂 V podstate je mi ťa ľúto, ale ešte viac tvojich rodičov, lebo sa o teba teraz budú musieť starať ktovie koľko rokov.

cacianka
17. jún 2020

Ako ste dopadli ?

Strana
z2