icon

Svokra naplánovala operáciu počas prvého svätého prijímania?

6. feb 2025

Ahojte musim sa vyrozpravat !dcerka tento rok v maji bude mat sv.pr cela rodina o tom vie stary rodicia,krsny rodiciq uz minuly rok sme vedeli termin svokra dlhe roky ma urologicke problemy ale nic vazne teraz zacala chodit po lekaroch a prave v tedy ked ma dcera sv.pr.vtedy ide na plastiku na urologiu dneska mi to oznalila ja som jej vynadala a este pridam ze neni to nic vazne mohla by ist na tu operaciu aj o pol roka ona sa namna teraz nahnevala lebo som jej povedala do oci pravdu ! Vy by ste ako zareagovali?volaco som robila zle?

minenkaa
8. feb 2025

@0kristina0 operácie čo sú naplánované niesu cez víkend ,tu ide myslím o niečo iné ,takže svokra si asi nenaplanovala operáciu presne na prijímanie

milanemila
8. feb 2025

Tak tu sa fakt musim zastat svokry. To si naozaj myslis, ze clovek sa vramci verejneho zdravotnictva na Slovensku moze objednat na operaciu na urcity den? :D je rada, ze dostala nejaky termin a to ze ty jej problem nepovazujes za dolezity alebo vazny nic neznamena. V zivote by som sa neurazila na cloveka, kt nepride na oslavu, lebo ma operaciu.

0kristina0
8. feb 2025

@minenkaa aj keby to nebolo v presne ten den, po operacii je rekonvalescencia, cize nebude moct hned behat po oslavach. Mna zarazilo to, ze mohla tu operaciu absolvovat uz v aprili a do maja by bola uplna fit. Ale ako pisem, iba svokra vie, preco to tak urobila.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tom_i
8. feb 2025

Prvé sväté prijímanie je o dcére, nie o svokre...

0kristina0
8. feb 2025

@1ryba ale podla autorky nejde o vazny zdravotny problem, keby islo o nieco vazne, tak by si predsa svokra zvolila aprilovy termin a nie majovy, ci? Svokra poznala termin od minuleho roka, takze pri objednavani vedela co robi.

darmasiswa
8. feb 2025

pri takychto vztahoch ja by som vobec nesla ani pri plnom zdravi, naco? aky by bol dovod zucastnit sa cirkusu?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
0kristina0
8. feb 2025

@1ryba urcite by som jej nevynadala ale spytala sa jej preco nezvolila skorsi termin ak vedela, ze v maji je prijmanie. Ale ja som ina ako autorka, ja by som si z toho nic nerobila, babkina skoda, ze nebude vidiet vnucku pri takej udalosti. Autorka to zrejme preziva inak, kazdy sme iny ale nemyslim, si ze si zasluzi oznacenie ako harpia a podobne co tu padli. My do ich vztahu nevidime.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
0kristina0
8. feb 2025

@1ryba reagovala ako reagovala ale harpiou by som ju nenazvala, mozno to bola u nej posledna kvapka co sa svokry tyka.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
8. feb 2025

Ja si pamätám ako dieťa, keď mala sesterka 1.sv.p. (mala som vtedy 8 rokov, sesternica bola o rok staršia). Naša drahá babka, hlboko veriaca žena, sa náhle ocitla v nemocnici. Nemohla dýchať. Z kostola sme šli rovno za ňou a pamätám si, aká bola šťastná, keď uvidela sesterku v bielych šatočkách. Všetkých nás vystískala, vybozkala. O pár dní na to zomrela. Mala nádor na pľúcach. Už je to vyše 35 rokov a na tie dni si veľmi živo spomínam dodnes. Čo tak zájsť za babkou do nemocnice a podporiť ju?

Inak aj moja svokra rieši rovnaký problém, na Vianoce až plakala, že jej dali termín až koncom apríla. Ja by som absolútne neriešila, či si to mohla/ nemohla posunúť o pár dní. Podporila by som ju, aby bola čo najviac v pohode a zvládla to. A to nemáme neviem aký vrúcny vzťah. No nič nie je dôležitejšie ako zdravie. Raz aj ty budeš svokrou. Chcela by si, aby ti niekto vynadal len preto, že uprednostníš seba samú pred oslavou?

kikiki12
8. feb 2025

Poprosim admina aby vymazal tento prispevok lebo niektore zeny co tu vyvadzqju to je hnus .normalne sa za Vas hanbim

katrin21
8. feb 2025

Fuha,prd zalezi,ci svokra bude na prijimani, nechaj ju zit. Asi to nie je pre nu take dolezite, nechapem,co riesis? Ved ty si matka,ty tam budes, babka nemusi.

lucia13022023
8. feb 2025

Ty niesi 2x normálna ze? Nečudujem sa svokre, že si radšej vybrala operáciu, ved zdravie je na prvom mieste. Ci tebe viac záleží na peniazoch v obálke ze?

veronicka1901
8. feb 2025

Prvé sväté prijímanie nie je o prítomnosti svokry, rodiny, atď. Úplne stačí, že tam bude tvoja dcéra. Úplne ti unikla pointa...

martin96321
8. feb 2025

A co na tom je? Prve prijimanie bude mat Tvoja dcera nie svokra. Ale pekne ako prava krestanka si za zachovala.......

martin96321
8. feb 2025

Davas dceru na prijimanie koli susedom,aby ludia nevraveli,alebo si taka zaryta krestanka? To posledne asi nie. Milovat budes pana Boha svojho a svojeho blizneho ako seba sameho........alebo si uz zabudla?

evcagabi
8. feb 2025

kto mi zhrnie, prosim, preco je to pre autorku taky problem? 😅

aurora33
8. feb 2025

@evcagabi to podla mňa nevie ani samotná autorka

evcagabi
8. feb 2025

@aurora33 😅😅😅😅

misanthropicdann
8. feb 2025

Kokos ľudia uvedomte si ze tato osoba vychováva dieťa...
Nechcem si predstaviť co bude to dieťa za charakter pri výchove takouto osobou.

nelka93
8. feb 2025

@evcagabi lebo autorka je jedna sebestredna ženská, ktorá si dupka nohou že ona chce a chce, a keď to tak nebude tak všetkých uráža. Ale žiaden dôvod vážny nemá. Ja by som ju pomenovala aj krajšie ako len harpiou

kikiki12
Autor odpoveď zmazal
summer23456
9. feb 2025

Mňa by zaujímalo, čo ma to povedal tvoj manžel, že si vynadala jeho mame, že si dovolila ísť na operáciu.

maya_hi
9. feb 2025

Potešila by som sa 😁 Ty máš ale šťastie !

maya_hi
9. feb 2025

@evcagabi presne. Otvoriť šampus a vyložiť nohy! Urobíš si svoje, pozveš svokru, a ona nepríde. To je výhra v lotérii 🤌

purple_wolf
9. feb 2025

co ta to trapi proste tam nepojde a hotovo

margotka17
9. feb 2025

Bozinku dievča, kľud, nestresuj zbytočne. Bez jednej svokry prijímanie bude. Veď ty to prekladať kvôli nej nebudeš a ak to ona tak poriesila, netráp sa. Užite si so zvyškom rodiny krásny sviatočný deň 😉