icon

Svokra naplánovala operáciu počas prvého svätého prijímania?

6. feb 2025

Ahojte musim sa vyrozpravat !dcerka tento rok v maji bude mat sv.pr cela rodina o tom vie stary rodicia,krsny rodiciq uz minuly rok sme vedeli termin svokra dlhe roky ma urologicke problemy ale nic vazne teraz zacala chodit po lekaroch a prave v tedy ked ma dcera sv.pr.vtedy ide na plastiku na urologiu dneska mi to oznalila ja som jej vynadala a este pridam ze neni to nic vazne mohla by ist na tu operaciu aj o pol roka ona sa namna teraz nahnevala lebo som jej povedala do oci pravdu ! Vy by ste ako zareagovali?volaco som robila zle?

Strana
z9
mimka1402
6. feb 2025

Mimo si tu jedine ty. 😀 Ak nevieš čakačky na zákroky sú aktuálne všade dlhé, ak má dlho problémy tak ťažko bude obchodovať s termínom a čakať zas neviem koľko a to, že pre teba to nie je vážne asi zo srandy tam nejde. Tak s takým prístupom by som tvojmu decku nešla a nedala ani cent. To čo máš za arogantne chovanie? To ťa vychovali v chlieve? Stáva sa a z tvojho decka sa nik nepo... lebo očividne máš kresťanstvo len pre parádu, dieťa viesť v tom nebudeš, len chceš prachy, vyparadiť dieťa na fotky na internet ako každá druhá "veriaca maminka". Ale nadavať tu budeš ako pohan.. Farizejka.

deti95060810
6. feb 2025

svokre si vynadala? kvôli čomu že uprednostní lekára pred slávnosťou tvojej dcéry? vôbec by som tak nereagovala - keď nechce prísť tak nech nejde...
zbytočne sa rozčuľuješ...
pekný deň si spravíte aj bez nej...

katica06
6. feb 2025

Nie že by si sa tešila že sa dá konečne liečiť 😱😱

vkatush
6. feb 2025

Pekne kresťanské od teba jej vynadať, že si rieši svoje zdravie 🙃🙃

A skús si čakačku na zákrok. Riešili sme s babkou presne urológiu a plastiku. Buď rada, že to má do polroka.

autor
6. feb 2025

@mimka1402 na taketo komentare nie som zvedava a nejde mi o peniaze chvala bohu mam aj mala som co dcera potrebuje to jej kupime mi a nejde mi o darceky predtav si

autor
6. feb 2025

@deti95060810 ano lebo mohla by ist aj v aprili ale ona si vybrala druhy termin

maryetta
6. feb 2025

Hmmm. Je mi aj luto tejto situacie...
je ine ak by isla na dovolenku-ale aj to by bolo jej rozhodnutie ktore by (hlavne dceru) istotne mezelo.
Toto ale ty nevies na kolko sa ona citi. Na kolko sa obmedzuje. Na kolko sa citi diskomfortne a preto to riesi ako riesi. Co vies. Mozno do vtedy sa aj termin u nej zmeni. Zrusi...
ale naozaj?! Vynadat?! Hadam si sa uz upokojila ☹

zuzanaete
6. feb 2025

Ako mohla si byt sklamana, ale vynadat jej kvoli tomu? Trochu prehnana reakcia. Nie?

pribinak
6. feb 2025

Dúfam te toto je vymyslená téma 😳😳😳😳😳😳a že naozaj nie si taka furia ☹️☹️☹️☹️☹️☹️

klip0
6. feb 2025

Tu máme obraz toho, že aj s nevestami to je niekedy ťažké a nie vždy je len svokra tá zlá..

oriesocek
6. feb 2025

Inak s tými termínmi je to katastrofa, svokra si nemôže vyberať. Oni ten termín proste dajú…. A ty sa podľa všetkého nevieš správať….

mimka1402
6. feb 2025

Na ake komentáre nie si zvedavá? Na také kde nemá žena tendenciu iba kydať na inú ženu len preto lebo je to "svokra"? Neviem či si brzda úplne, ale dobre. Netoči sa svet iba okolo tvojho dieťaťa, ani sa točiť nebude. Namiesto nadávania svokre sa nauč slušnemu správaniu, lebo to že tam nebude nie je koniec sveta.

ibrunova
6. feb 2025

Neurobila to náhodou naschvál? 🤭

miriamzba
6. feb 2025

Tak aspoň vieš aké sú jej priority.

autor
6. feb 2025

@mimka1402 ani som nepovedala ze sa toci svet okolo mojho dietata a dovidenia

summer23456
6. feb 2025

Na čo ju tam chces, keď ju očividne neznášaš?

ivik4
6. feb 2025

Komenty necitam ale keby potrebujem operaciu a dostanem zial ten termin, tak sa na nejake 1sv. Prijimanie vykaslem nech sa nevesta nesere jak chce,bolo by mi to uplne jedno. Zdravie je a aj bude vzdy na prvom mieste. Bud rada ze nemas jej problem ty

autor
6. feb 2025

@ivik4 ano chapem ale tie priblemy dteraz neriesila prave taraz

mamamasama
6. feb 2025

Autorka, tak ty si pekne mimo. Chudák svokra. Aspoň sa jej ospravedlň za prehnanú reakciu. Inak. Takto sa kresťania nesprávajú, tak neviem na čo sa obťažuješ 1.sv.prijímanim.

rebellefleur
6. feb 2025

Kks, dufam, ze raz nebudem mat taku nevestu ako ty. 1.sv.prijimanie, vs lekar? Kazdy normalny človek si vyberie lekara 🙈

viestta
6. feb 2025

Zamyslam sa kto je v tomto probleme hlupana. Skus hadat kto vyhrava

mimka1402
6. feb 2025

Autorka, ale ty rozumieš aspoň 10 prikazaniam? Lebo asi nie, inak by si toto nemala v sebe takú nenávisť. A to nie som veriaca, ale toto je tak pokrytecke od teba, že až. Nie, nemáš právo byť nahnevana na svokru, v žiadnom prípade aj keby to bolo zámerne. Takto ideš dcére príkladom? Naozaj? Haló, veď si dospelá ženská, tak netrucuj.

viestta
6. feb 2025

Autorka, naozaj si myslis, ze ked ide na urologiu na plastiku ide tam aby mala krajsiu chachanu?

andrea_82
6. feb 2025

Ok, pre teba je prijimanie velmi velka udalost. Ale napr. pre mna je to sviatost, ktora mi je uplne ukradnuta. Takze byt ja tvojou svokrou, tiez si velku hlavu nerobim. Jednoducho ten termin nenosila v hlave, napriek tomu, ze ho uz dlho viete a ked jej ponukli operaciu, tak ju proste naplanovala. Ako uz bolo povedane, mozes byt sklamana, ale nadavat jej, to si prehnala.

ivik4
6. feb 2025

Inak ja sa cudujem ze Tebe svokra bachor nevycistila. Lebo ja by som teda aj za nu keby po mne nejaka zenska mojho syna zacne bliakat a vynada mi co si dovolujem ist vtedy na operaciu. To mas ozaj este dobru svokru
A ona si termin tak nenaplanovala,ale dostala...

nikpa
6. feb 2025

Úprimne by mi bolo jedno, či tam bude alebo nie. Lebo evidentne jej to jedno je. Pozvaná bola a keď sa rozhodla takto, je to jej vec.

ibrunova
6. feb 2025

Svokra je katolíčka?

minenkaa
6. feb 2025

Tu by sa mali rozdavat uz ceny za debilitu,nebude oskar Ale debil

simona20201309
6. feb 2025

A tebe prečo vadi že tam nebude???
Som to nejak nepochopila.
Ved prijmanie ma tvoja dcéra, či?
Potrebuje k tomu babku?
Si v poriadku?

tykat
6. feb 2025

Mozno nechcela ist tak sa objednala na operaciu.
No tak tam nebude, co sa stane?
A vedela vobec dopredu termin? Pises ze cela rodina vedela... ale vedela to aj svokra? Ak ano tak proste nechcela ist. Co uz.

Strana
z9