icon

Svokra naplánovala operáciu počas prvého svätého prijímania?

6. feb 2025

Ahojte musim sa vyrozpravat !dcerka tento rok v maji bude mat sv.pr cela rodina o tom vie stary rodicia,krsny rodiciq uz minuly rok sme vedeli termin svokra dlhe roky ma urologicke problemy ale nic vazne teraz zacala chodit po lekaroch a prave v tedy ked ma dcera sv.pr.vtedy ide na plastiku na urologiu dneska mi to oznalila ja som jej vynadala a este pridam ze neni to nic vazne mohla by ist na tu operaciu aj o pol roka ona sa namna teraz nahnevala lebo som jej povedala do oci pravdu ! Vy by ste ako zareagovali?volaco som robila zle?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
6. feb 2025

@minenkaa vy uz mate taku cenu ?

minenkaa
6. feb 2025

Ja nie ,Ale ty si prave vyhrala

nikpa
6. feb 2025

Nerieš. Pre dcéru to bude veľký deň a určite jej ho nepokazí, že babka tam nebude. Podľa mňa si sa s ňou zbytočne chytila.

0silvia0
6. feb 2025

Bude tam mat druhu babku, svet sa nezruti

ma77
6. feb 2025

@simona20201309 Presne toto som chcela napísať či to prijímanie sa uskutoční bez babky ináč moja dcéra keď mala ,1sv.tiez môj otec jej dedko nebol babku už nemala a nebol preto lebo si vybral futbal bol rozhodca a nevynadala som mu mrzelo ma to aj som si poplakala ale život ide dalej

aurora33
6. feb 2025

Preboha, niektoré to teda strašne preháňate. Akože plakat kvôli tomu, že niekto dá prednosť svojmu zdraviu pred oslavou?

januska12323
6. feb 2025

Mňa zaujíma akú "pravdu" si jej povedala. Ja by som jej povedala, že ma to mrzí dcérka sa tešila ako tam bude aj babka no ale čo už, a ďalej to neriešila. Ak bude dcéra aj babka chcieť môžu to osláviť dodatočne. Lekára si ťažko naplánuješ.

aaadkaaa
6. feb 2025

Ja som bola na operacii 3 dni pred oslavou 80.narodenin mojej starej mamy...a ona nielenze mi nevynadala, ale poslala mi domov zabaleny obed a tortu, kedze som nemohla prist... aka to nehanebnost od nej, musim jej dohovorit, ze ak jej niekto nepride na 90,nech ho rovno vyskrtne zo zavetu...zena,spamataj sa!

pragmaticka
6. feb 2025

Nemať svokru na nejakej rodinnej oslave je krásna predstava…😅😅teda aspoň tu moju! to že si jej koli tomu vynadala je úplne mimo a hrozne preháňaš …ako druhé píšu ,ani ty a ani tvoje dieťa nie ste stredom vesmíru.

summer23456
6. feb 2025

No neodpovedala si mi, kvôli čomu ju tam teda chces, keď ju tak neznášaš? Keby tvoja mama mala ísť na operáciu, určite by to bolo v poriadku. Ale svokra...to už je samozrejme niečo ine...

minenkaa
6. feb 2025

Dufam ze s jej zajtra ospravedlnis

vevesh
6. feb 2025

Autorka, vies ze plastikou sa riesi napriklad aj prolaps maternice? A ak nevies, co to je, tak si to nastuduj- radsej sa ospravedln, zazelaj nech to dobre dopadne a posli jej menu s tortou do nemocky ...

autor
6. feb 2025

Ja nie som zla zena hoci niektory si to myslia ale mne to boli ze prave vtedy ked mala na vyber boli ma to lebo vydim dceru ze ju to trapi boguzial ja som taky typ 😒kto ma nepozna nech ma nesudi a verte mi ze ked sa hnevqm na svokru tak mam nato dvovod ale to tu teraz nebudem pisat

olimuc
6. feb 2025

Byt ja tvoja svokra, poslem niekam … 1. Sv Pr nie je cirkus pre zucastnenych, ale ma hlavne vyznam pre cloveka, co ho ma … nie kolko pribuznych sa zbehne a kto ma najkrajsie saty. Tvoja svokra si riesi svoje zdravie a nemusi ti nic vysvetlovat. Ty nemas pravo nikomu vynadat, za to, ze sa nezucastni … je to den tvojej dcery a vas ako rodicov … a ostatni sa zucastnia aby vyvetrali nejake nove saty …okrem najuzsiej rodiny to nikto nejak extra nepreziva

kvietok1233
6. feb 2025

Že má právo ísť na operáciu kedy chce. Či si čakala nejaké peniaze a teraz máš nervy že tam nebude?

nelca84
6. feb 2025

@autorka nechce sa mi citat komentare, ale ja po precitani tvojho prispevku ti mam chut normalne jednu strelit...

autor
6. feb 2025

@kvietok1233 ja necakqm ziadne peniaze chvqla bohu vdy mam peniaze na to co potrebujem !q prestante uz urazqt

kitycat
6. feb 2025

Myslim, ze jedine dolezite udalosti pre svokru su vnucky narodenie, krst, narodeniny a svadba.

Vsetky dalsie cirkevne cinine skolske slavnosti su hlavne pre rodicov.

Uplne zbytocne si jej vynadala

janagem
6. feb 2025

Nezabudni, že pred veľkou nocou by si sa mala vyspovedať. A toto by malo byť jedno z toho čo povieš. Ale to musíš aj úprimne oľutovať, inak sa to neráta a nesied si to ďalej 🤔

rapunzel0
6. feb 2025

Je fajn, že peniaze máte, ale skús sa ešte zamerať na empatiu, pokoru a lásku. Aj voči iným. Dcérke treba rozumne vysvetlit, že babka nepríde zo zdravotných dôvodov, ale že v duchu bude určite s ňou a to je predsa podstatne. Kresťanstvo je o duchovných hodnotách a babkina neúčasť nič na tom nemení. Ale vás vystavuje skúške viery aj v prijímaní situácii ako je tato.

glorikarebeka
6. feb 2025

Je mi ľúto,ale tvoja svokra nič naplánovala, jej operáciu naplánovali lekári
A pochybujem, že viete presný termín prijímania rok dopredu keďže ani pán farár to nevie ....

autor
6. feb 2025

@glorikarebeka termin sme mali uz v októbri

minenkaa
6. feb 2025

Jaaj tak teba svokra vytaca uz len tym ze dycha,to si mala hned napisat a nie ze ide na operaciu ked sa to tebe nepaci

autor
6. feb 2025

@minenkaa uz je to trapne

katkati
6. feb 2025

U svokry si už určite skončila, aj keď možno pre pokoj v rodine sa donúti a možno ťa úplne neodpíše. A môžeš si za to sama. Len nehuckaj dcéru proti nej, nenaruš aj ich vzťah. Ospravedlň sa, ked hovoríš, že nie si zlá žena.

xenia65
6. feb 2025

A na čo je panička zvedavá? Čakala si, že sa všetci pridáme a dáme ti za pravdu? Ešte máš evidentne málo odzite, keď máš takéto správanie...

1ryba
Odpoveď bola odstránená