Svokra nás stále kontroluje
Prave som bola zobrat susiak vonku lebo ma prsat v noci, upratala som este nejake hracky na dvore (aj ked je pol noc, chodim spavat neskoro, tak robim taketo veci o pol noci) zrazu zvoni muzovi mobil, jasne hulaka to na cely dom, nevypol si zvonenie, dobre ze sa deti nepobudili. A to vola svokra muzovi (sme susedia s nou) ze co teraz behame po dvore a ci sme si auto zamkli 🤦🤷 rano sa chystam s nou uz razne porozpravat. Je toto mozne baby?? Normalne som velmi nahnevana. Sorry za vylev ale sedim tu teraz jak obarena a nechapem kde je chyba ze nas musi kontrolovat o pol noci preco beham po dvore a ci mam auto zamknute 🤦🤦
Ja mam taku mamu zvedavu a kvoli tomu mam s nou minimalne kontakt, aj ked ju lubim predsa ale dovolila si take veci ze jednoducho koniec. Este mi v hneve hrozila ze sa postara o to aby mi vzali syna a od vtedy koniec. Tolko krat som mavla rukou nad jej recami, ale aj ja mam svoje hranice. Pokial ti len kv takejto veci vola neries. Ked ti zacne pindat do osobnych veci vtedy by som sa ohradila.
@aylinn ale prosím Ťa žiadny stres veď ješ normalne, nemáš asi problém s prietokmi voľakedy bola normálna váha okolo 3 kg môj doktor tvrdil, že deti s vyššou váhou su prerastene a 4 kg je extrém tiež som stresovala prečo je maly.Zeny berú vitamíny často z nich priberajú, máme pohodlnejší život, hojnosť v jedle vôbec to nerieš.Este niečo priberie....a tu váhu ber s rezervou čo odhadujú.
Moja svokra má tú svokru svokru, 85rocnu strigu, dva domy ďalej a tiež jej furt vyvoláva, vypytuje sa, preveruje, všetko musí vedieť a vidieť. Svokra to trpí už 30 rokov... A už to proste len ticho trpí, lebo šak taká stará žena už svoje správanie nezmení a neprestane ju telefonicky šikanovať zo dňa na deň. Doteraz moja svokra banuje, že rázne proti tomu nezakročila ešte pred rokmi. Alebo že súhlasila, aby bývali tak blízko 😂😂😂
@aylinn inak, môj syn sa v takom týždni a s trošičku vyššou váhou (2770g) narodil pred dvoma rokmi a úplne v pohode, je zdravý a nemusel byť ani v inkubátore
Pre toto som rada ze sme si nekupili byt hned vedla mami -bol na predaj ..ale ze hned vedla nej lebo ta by len klopala alebo uz ani to rovno by vpalila do bytu a otravovala zivot a asi by aj v noci vypisovala otazky tipu - spite ci trtkate? Nic nepocujem nejde vam telka 😂😂😂😂 aano vecer pocuje susedom aj telku 🤦♀️
No tak ja teda neviem. Keď tu čítam, aké hrozné veci robia svokry, tak toto mi príde robenie z komára somára. Však keď si behala o polnoci po dvore, tak asi jej to bolo čudné a chcela sa uistiť, že je všetko v poriadku. Mne to teda nepríde nejako zvláštne, ani otravné.
@aylinn bože 😂😂😂😂😂
Chápem, nejde o sušiak, to je teraz len ďalší (a nie posledný) kliniec do rakvičky. S niektorými čarodejnicami neurobíš nič, veď isto si mala aspoň pol milióna pokusov. Chyba je ich mať v blízkosti. Ak sa nechceš sťahovať, nepomohol by dvojmetrový betónový plot a veľký pes na dvore?
Byvat pri svokre to niet vacsej chyby. Toto uz myslim, ze je len taka spicka ladovca, ze uz dlhsie niektore veci v tebe kypeli. Takze myslim, ze by bolo na mieste sa o tom pozhovarat otvorene, ci sa jej to bude pacit ci nie.
Urcite to asi neni prvy krat, co vas na nieco upozornovala. Inak by ta to tak nevytocilo. Poznam to z vlastnej skusenosti kedy sa nam svokra tak miesala do zivota, ze mala tendenciu nam riadit cely zivot. A mne aj toto znivilo manzelstvo. Boli sme s tym aj u psychologa s byvalym a to kazdy zvlast. Takze sme ani jeden nevedeli o com sa ten druhy s psychsom bavi. A to sme uz boli v rozvodovom. A nakoniec nam psychos povedal, ze svokrovci hrubo prekracuju hranicu, za ktoru by uz nemali ist.
Ak je manzel nakloneny riesit to- treba to razne so svokrou vydiskutovat a urcite veci zatrhnut. Dat jej najavo, ze toto si neprajete. Ak sa urazi- nevadi, ved ona sa odrazi.
Svokra nemá standartne správanie, slusne povedané. Naozaj sa nerobí, aby telefonovala v noci kvôli hlupostiam. Ja mám takú skúsenosť, že v noci mi volali rodičia alebo svokra iba v nutných prípadoch, keď potrebovali pomoc.
@aylinn dá aj kilo,uvidis 🙂

@deti95060810 svokra povie, že im chcela dobre kvôli autu😊to je to bývanie pri sebe.Ale asi to nebolo prvý x, keď píše, že ich stále kontroluje je to neprijemne.Mojej kamarátke svokra otvorí chladničku a vynada jej, že v zime kupuje drahu papriku a šalátovú uhorku.