Svokra nemá rada moje deti - svoje vnúčence
Dievcence, prepačte, že takto anonymne, ale velmi sa hanbím za to, čo idem napisať. 😢😢😢
Som s manželom skoro desať rokov, mame dve krasne a zdravé deti. Syn ma 7 rokov a chodi do triedy pre nadané deti, dcera ma 4 roky, tiez je šikovné a krasne dievčatko. Su zlatí, poslušní a dávajú velmi vela lásky. Moji rodičia nam s nimi pomáhajú, strasne sa ľúbia. Problémom je moja svokra. Ona mna nema rada, čo aj dáva ostentatívne najavo - vykrikuje mi, že mozem aj desať vysokých škôl a doktoratov mať, že som aj tak sprostá, zla matka, zlatokopka, atď, atď. To je iny príbeh. Podotýkam, že som jej nikdy krivého slova nepovedala. Všetky jej útoky som len vypočula a prehltla horkú pilulku. Minuly tyzden ale vyvolala strašnú hádku kvoli úplnej kravine, vlastne ani neviem kvoli čomu. Ale vypadlo z nej, že ona si nemoze pomoct, že ona moje deti nemá rada a že to proste tak necíti. Deti svojej dcéry, ktorí su uz teenageri zahŕňa láskou, vyvoláva im, kupuje darčeky, posiela peniaze. Furt ich pred nami chyta, objíma a na nich vidiet, že im to dvakrát prijemne nie je. Moje deti sú vzduch. A pritom sa obaja na starku pýtajú, kedy už tam pojdeme? A prečo mi starká nechce dať pusinku? Manžel je z toho hotový, vobec to nechápe, je smutný z vlastnej mamy. Ale čo mam povedat deťom? Oni to už začínajú vsetko vnímať. 😢😢😢😢
Ahoj, poznam ten pocit. Mna moja svokra tiez nema rada, ani sa nenavstevujeme a aj viem preco ma nema rada, ale beriem to ako jej prostost, ze nevie oddelit ,,nevestu,, od vnucky. Ma este jednu vnucku, a ta je milovana vnucka. Ja jej to neberiem, obcas zamrzi, ale nastastie moja dcera sa k nim nepyta, ba dokonca odmieta tam chodit. Nastastie su dost daleko od nas. Poradit ti neviem, mozno skor detom skusit povedat, ze ty sa u nich necitis dobre, nemate dobry vztah a teda asi bude lepsie, ak tuto babku budu mat len ako vzdialenu. Mozno ak mas nejaku tetu, svoju krstnu skus navnadit deti na to, ze ona moze byt ich druha babka. (Samozrejme porozpravaj sa o tom v pripade potreby s tou osobou) Ja mam skvelu tetu ktora este nema vladtne vnucata a tak sa s mojou hra, aj postrazi ak je treba 🙂 taka nahradna babka. Drzim palce a vela stastia 🙂

@gelifil žiaľ sa mi to stalo