Svokra nerešpektuje moje rozhodnutia
Ahojte. Poprosila som svokrovcov aj našich že na veľkonočné sviatky nech nedávajú žiadne sladkosti, Kinder atď malej. Vysvetlím... Nie som bio Eko raw ani nič podobné, lenže problém je v tom ze akonáhle moja dcéra si dá kúsok z čokolády alebo nejakú sladkosť, odmieta raňajky, obed, večeru, všetko a na margo toho je to hodinový rev za sladkosťami. Samozrejme ze nepolavujem, po hodine ju to prestane baviť a sadne ku raňajkam a zje ich. Lenže už strácam nervy počúvať hodinový nárek dieťaťa, keď nedostane namiesto raňajok čokoládu. Ja nehovorím, raz za týždeň jej samozrejme dám, alebo keď je taka situácia že sme na ihrisku a nejaké dieťa ju ponúkne okej, ale to jej aj vysvetlím že len na ihrisku. A pochopí to. Ale keď prídeme aj ku svokre, za mojim chrbtom jej dáva zo skrine čokoládu, cukríky, nič som nepovedala ze však okej je to občas, ale teraz keď si už všímam že dieťa mi iné zjesť nechce a ja mam s nou bojovať, už mi to je proti srsti. A aj teraz prišli sme ku nim a hneď veľký Kinder, zajac. A povedala som, že nehnevajte sa, odložte to prosím, pred 2 dňami som vás aj mojich rodičov poprosila a do pred van to dala vedieť, že dvere žiadne sladkosti. Ja som ešte v dm kúpila malej to co ja jej ovocie atď. A priniesla som im ze jej to majú dat. No a svokra sa urazila že nemohla dat dcére čokoládky. Ja normálne nechápem. Ze stále sa omiela že mladí sú takí a takí a starej nič nerešpektujú. dávam, mrazom susesene
Toneznamenaze ich nema rado tvoje dieta. Nevidim dovod aby obcas sladkost nedostalo

Toto akoby som ja písala!!!!!Oni to nechápu...ešte sa urazia a ja som najhoršia!!!