Svokra počas mojej dovolenky upratovala bez môjho vedomia našu domácnosť
Ahojte mamky, veľmi ma nahnevalo, že svokra počas mojej neprítomnosti bola v mojom dome a upratovala mi, pohybovala sa všade. Požiadal ju o to môj manžel, ale bez môjho vedomia. Pohnevala som sa aj s mužom aj s ňou. Osočili ma, že som nevďačnica. Mne vadí, že mi zasiahla do môjho súkromia bez môjho vedomia. Ja si radšej upracem sama, aj keď nestíham, tak upracem neskôr, ale mne vadí, ak mi niekto prekladá veci a upratuje môj bordel. Môžu sa na mňa hnevať, že mi to vadí, vraj som mala poďakovať!!!
@vilavila. Bez vopred súhlasu odo mna, by mi to prekážalo a s manželom by som sa asi tiez kvôli tomu pohadala........nieco co nie je odsúhlasené....nemoze byt ôk. Nikdy nevieme ako druhi ľudia to vnimaju
@doriiis tak ja by som u seba nezniesla ani moju mamu a ani svokru. Ale cudzia žena na upratovanie by mi neprekážala.
@aurora33 vnimam to rovnako. Upratujem si sama, no keby mi mala prist upratat cudzia osoba, urcite veci si zamknem, lebo ich povazujem za vyslovene sukromne/intimne. Plus takato osoba vnima veci neutralne, kdezto mama/svokra, ak navyse nie su vztahy dobre, to moze vnimat inak. O nezelanom upratovani ani nehovorim.
@vilavila mňa to tiež naštve, pretože pseudosvokra sa veľmi rada trepe tam, kde ju netreba. Nuž má rezervné kľúče…a príležitosť robí zlodeja
Ja keby som bola svokra, ani by ma nehlo ísť mladej koze upratovať dom, kým sa ona váľa na dovolenke. Synovi by som povedala, aku bordelarku si zobral, s takou nech žije. Je mi jej ľúto, že vás nedokáže kopnúť do zadku obidvoch.
Jaaaj.Nie je nič krajšie ako prísť z dovlenky domov do čistého.Ruky , nohy by som jej bozkávala a niečo pekné jej z dovolenky doniesla.
Aj ja chcem takú svokru🤗😀 ktorá by mi chodila upratovať,a nemusela by ani čakať pokým nebudeme doma......môže prísť aj keď doma budeme a ešte keby nejaký koláčik po sebe nechala joooooooj😝
Otazka je co je podla muza bordel, a ako sa pn podiela na domacich pracach
Ženy, nepochopíte, pokiaľ nezažijete. Normálny chlap, ktorý si ženu váži, chápe, doma jej pomáha, nezavolá mamu, aby im doma upratala, kým tam oni nebudú a to ešte aj bez vedomia manželky. Normálny chlap žene pomáha alebo pochopí, že ak nie je tip- top upratané, tak na tom má podiel celá rodina a nevolá mamu , aby im upratovala. Potom aj mamu má len za slúžku a upratovačku. Ako môže mužovi napadnúť volať mamu v určitom veku,a by mladým upratovala? a ešte to ostatnými ženami to nazývať nevďačnosť je úplne odveci. Za mňa neúcta voči mame aj manželke.
Ženy, nepochopíte, pokiaľ nezažijete. Normálny chlap, ktorý si ženu váži, chápe, doma jej pomáha, nezavolá mamu, aby im doma upratala, kým tam oni nebudú a to ešte aj bez vedomia manželky. Normálny chlap žene pomáha alebo pochopí, že ak nie je tip- top upratané, tak na tom má podiel celá rodina a nevolá mamu , aby im upratovala. Potom aj mamu má len za slúžku a upratovačku. Ako môže mužovi napadnúť volať mamu v určitom veku,a by mladým upratovala? a ešte to ostatnými ženami to nazývať nevďačnosť je úplne odveci. Za mňa neúcta voči mame aj manželke.
@anonym_e3d68c vyborny pohlad na vec, pre tento typ chlapa zena (akakolvek) = upratovacka.
Mne keby toto muz spravil(teda ani si ti neviem predstaviť ) tak by od toho dňa upratoval dom sám a teda kontrolovala by som veeelmi dôsledne
Ak nie je s mojou robotou spokojný ,tak by mi to veru musel pár rokov ukazovať
@tykat Presne to isté by som urobila aj ja.😁
@polarnaziara25 mojej svokre na 100%. Ona je taky "vegeta" typ, vsade sa pcha a kritizuje. Toto by som.si fakt uzila. 😁
@vilavila toto mi pripomenulo spoluziacku z VS...obidve sme sa vydavali v poslednom rocniku - my sme zostali byvat u mojich rodicov a jej svokrovci kupili a zariadili 2 izbovy byt. Citila sa neskutocne urazene a tiez nadavala na svokrovcov...tak jej svokrovci povedali, ze oni teda ten byt budu prenajimat a nech si hladaju byvanie 🙂 odrazu to boli n ajlepsi svokrovci na svete 🙂
@vilavila ale ty pracuješ?asi nie si na rodičovskej, materskej?
Ako aj mne by to vadilo.nam ani moja mama neupravuje, akurát vesala prádlo ked som mala pred pôrodom.
Keby si nabrala jest,spravila si kávu nič z toho by mi nevadilo,ale upratovať u mna doma smiem len ja nedovolila by som to ani mojej mame. Som šialený Monk
Asi ide o mieru... Keby mi v garazi prevalovala veci zlava doprava, asi nevadii..
Ale davat veci do skrin, tredit spajzu, pisomnosti, davat prat, mozno vadilo... Ale poznam aj takych, co maju matkobabkusvokru na pranie, besanie, zehlenie, nevesta snad nevie ani pracku zapnut... 😅
@lubmar mne svokra upratovala tak, že jej spadli z okien sieťky, dobre že nepoškodila autá pod oknami, alebo že nikoho nezranila, keď umývala okná … a sa dušovala že to nie ona… alebo synovi robila poriadok v šuflíkoch a vyhodila mu aj nejaké dačeky čo mal pre spolužiakov propravené… mne vyhádzala trvalky z kvetináčov na balkóne v zime keď sme boli lyžovať, že nejaké vyschnuté som mala, myslela som že ma porazí…
ale tie okná boli top. to už aj muž vypenil - a odvtedy už k nám bez nás nechodila…
@biba_18 len pre zaujimavost, sietky mate na pantoch, strunkach, obrtlikoch...? 😅... Ze to vyvalila na auta🌌
Moja by nikdy prstom nepohla, posli Tvoju ku nam, ja by som bola vdacna. Ale ries s muzom, on to pytal, nebola tam bez jeho vedomia
A co take ti upratala? Ak umyla okna a napr.kupelnu a podlahy,no este ako tak.Ale hadam ti neliezla do skrin a do spálne upratovat?
@lubmar nemala tam čo hľadať, ak ona ako spolumajiteľka domu o tom nevedela.
Mňa by to nasralo. Mňa naserie aj keď sa mi moja mama snaží organizovať a upratovať a už sme sa na tom pár krát chytili ale nerobí to poza môj chrbát alebo ze sa dohodne s mužom. Maju kľúče od nás ale rovnako ako ja nepratujem jej ona neupratuje mne. A riad neberiem ako upratovanie. Skôr aby mi niekto pral ukladal do skrine veci, umýval kúpeľňu a podobne. Ak by som chcela radšej si zaplatím ako by mala prísť svokra alebo mama
ja som bola vždy vďačná keď mi svokra alebo mama upratali, obyčajne v čase dovolenky ma prekvapil s voňavou domácnosťou a a niekedy aj navarené, neskôr som volila aj pani na upratovanie, ale viac mi vyhovovala mama alebo svokra, bolo to osobnejšie ako cudzí človek

@evcagabi ....asi tak.Kludne aj ku mne také svokry nech posielajú.Aj kafe a kolacik dostane 😆
@doriiis ja by som sa ani nenahnevala, keby mi ten kolacik upecie a urobi kavicku 😅 ja som celkom vdacny tvor 😅