icon

Svokra pri každom telefonáte dáva otázky ohľadom vnúčat

16. okt 2025

Je podľa vás normálne ak svokra pri každom telefonáte každý deň alebo každý druhý deň dáva stále tieto otázky o vnúčati? Vnúča má 15 mesiacov a pije mi krv od narodenia vnúčaťa.
Čo papal dneska? Ako spal v noci? Čo robil? Čo ide robiť? Ide sa kupkat? (Každý deň sa kupe) Kakal? Čo ide robiť zajtra? Bol aj vonku? Čo bude ešte papať dnes? A tak daleeeej každý deň sa pýta toto čistá kontrola a mužovi to ani nedopne on jej len pekne odpovedá akoby nič, veď by jej mal povedať že mami čo sa pýtaš každý deň preboha kontrolujes nás alebo čo… ale toho sa nedočkám od neho čo už.

Strana
z5
anonym_08137d
16. okt 2025

@anonym_autor neviem, ja volam so svojou mamou viackrát denne kedže bývame daleko od seba a vidime sa malo a mala ma 5r a teda pýta sa vždy neni chora? nema sopel? prípadne rano napiše ako spala ? ako bolo v školke?
Je to jej jedine vnuča, tak sa zaujíma,.. Mne natom nepríde nič zle, tebe skôr vadi samotná svokra ako otazky.

anjelicek26
16. okt 2025

Mas na nu trosku alergu ze...

jablko13
16. okt 2025

Asi ho veľmi ľúbi, tak chce vedieť všetko. Ale mne by to tiež vadilo :D Skús jej to nejako povedať, naznačiť 🙂 Veď aj ja by som mala alergiu na ňu, keby mi každý deň takto vyvolávala :D Moja si zvykla, že jej ani nezdviham telefon, lebo by vedela kecať hodiny... ale ak napíše, normálne odpisujem na všetko.

anonym_a6b349
16. okt 2025

@anonym_autor otazky su sice tak "babkovsky" blbe, ale
1, co sa ma akoze pytat o 15 mesacnom dietati? Kam pojde na vysoku?
2, tak chce sa zaujimat...

Pride mi to, ako ked sa 2 ludia zacnu bavit o pocasi... no tak ak nemaju o com inom, tak tymto neurazia...

anonym_fd43d7
16. okt 2025

Bože,uplne bežná komunikácia od starkej. Keby to robila tvoja mama, brala by si to, že aký má záujem o vnúča. Keď to robí svokra, je za kravu. Trošku sa spamätaj s ukľudni.

stellarstar
16. okt 2025

Keď sa svokra nezaujíma, problém. Keď sa svokra zaujíma, tiež problém. Žena? 🙈

enmery
16. okt 2025

Svokra sa nepýta nič zlé, neuráža, iba miluje svoje vnúča. Ty ju iba neznáš. A pritom Ti vychovala a porodila muža. A ty si ešte naštvaná na "nedopínavého muža", že sa normálne pekne baví so svojou matkou.
Niektoré nevesty fakt na facku.

januska12323
16. okt 2025

A čo sa má pýtať? Či už ovláda odmocniny?

anonym_49a797
16. okt 2025

@anonym_autor ozaj by som ti priala moju aspoň na rok. To by si mala o zábavu postarané a takéto veci by ti prišli ako úplne prkotiny

7miriam77
16. okt 2025

Akože ja tiež nemám rada dokola tie isté otázky, ide ma švacnúť🤣, no v nejakých prípadoch sa snažím vžiť do osoby,ktorá mi ich kladie. Tvoja svokra to očividne zle nemyslí, asi jej až priveľmi záleží na Tom, aby si vedela že na vnúčati jej záleží. Za rok, dva... podas telefón synčekovi a bude sa to pýtať jeho. Už to dáko vydrž🤣👍

biba_18
16. okt 2025

nič nekontroluje. iba plká. trepe čo jej vánok prinesie do hlavy. veď nemusíš odpovedať.
čo je nové?
nič
čo jedol?
to čo včera
....

biba_18
16. okt 2025

@7miriam77 deti sú v tom super - žiadne ohľady - dobre babi, idem ahoj ... 😂

simsalabim
16. okt 2025

@anonym_autor a teraz si predstav, ze si svokra ty. Tvoj syn ma dieta - tvoje prve vnuca. Lubis ho, casto im telefonujes. Co sa opytas?

melanta
16. okt 2025

Prečo ťa štve, že sa svokra zaujíma o svoje vnúča? Lebo ju nemáš principiálne rada alebo preto, že tvoja mama sa nezaujíma, tak ťa štve, že svokra áno?

luccija
16. okt 2025

@anonym_autor ona nekontroluje iba prejavuje záujem.Ano, je to otravné verím🤪ale nemysli to zle.Tvoja mama sa nepýta?

anonym_17f46b
16. okt 2025
@stellarstar

Keď sa svokra nezaujíma, problém. Keď sa svokra zaujíma, tiež problém. Žena? 🙈

@stellarstar Keby neotravovala, by to bol ideál. Nech si žije svoj život.

lucka_ke
16. okt 2025

naše babky boli chvalabohu normálne, zavolali občas a nepýtali sa hlúposti
každý deň volať načo?

enmery
16. okt 2025
@anonym_17f46b

@stellarstar Keby neotravovala, by to bol ideál. Nech si žije svoj život.

@anonym_17f46b Aj jej mamka nech neotravuje, najlepšie keby svokra zdochla, však? Ešteže aj také budú raz svokry a prajem im rovnaký postoj od nevesty, nech neotravuje a najlepšie nech zdochne...

lucka_ke
16. okt 2025
@enmery

@anonym_17f46b Aj jej mamka nech neotravuje, najlepšie keby svokra zdochla, však? Ešteže aj také budú raz svokry a prajem im rovnaký postoj od nevesty, nech neotravuje a najlepšie nech zdochne...

@enmery čo sú to za reči? mladá rodina si žije svoj život, nie sú povinní sa spovedať čo presne robilo ich dieťa a kedy malo stolicu... moja mama aj svokra si tiež žijú svoje životy, majú kopec záujmov a nemajú potrebu takto volať

enmery
16. okt 2025
@lucka_ke

@enmery čo sú to za reči? mladá rodina si žije svoj život, nie sú povinní sa spovedať čo presne robilo ich dieťa a kedy malo stolicu... moja mama aj svokra si tiež žijú svoje životy, majú kopec záujmov a nemajú potrebu takto volať

@lucka_ke Volá s ňou jej manžel!Autorka je jasne nenavistne nastavená k svokre, ktorá sa baví so svojím synom a ten jej normálne odpovedá a nerobí mu to problém, lebo je to jeho matka. Neviem, čo by robila, keby mala fakt sviňu svokru. A neviem odkiaľ ty berieš, že ona nemá svoj život, kvôli telefonátom so svojím synom.
Niektoré ste tak zlé a nenavistné, ze vám vadí všetko.

uctovacik123
16. okt 2025

dnes sa ospravedlním môjmu švagrovi za rovnaké otázky ohľadne môjho synovca 🙂 tiež sa denne pýtam sestry ako malý, akú mal noc, či dobre spinkal, čo papkal ( keďže mu zavádzajú postupne príkrmy...), či boli vonku 🙂 milujem maličkého a zaujímam sa o neho 🙂 ale možno je môj švagor normálny a teší sa, že sme rodina, ktorej na sebe záleží.....

uctovacik123
16. okt 2025

a veru, aj na kakanie sa pýtam denne, keďže viem, ako ho trápi buško

muzula
16. okt 2025

a na to kakanie, papanie a spinkanie sa mienis pytat do akeho veku synovca?

uctovacik123
16. okt 2025
@muzula

a na to kakanie, papanie a spinkanie sa mienis pytat do akeho veku synovca?

@muzula kým sa neožení, potom sa budem pýtať jeho ženy, samozrejme

lucka_ke
16. okt 2025
@enmery

@lucka_ke Volá s ňou jej manžel!Autorka je jasne nenavistne nastavená k svokre, ktorá sa baví so svojím synom a ten jej normálne odpovedá a nerobí mu to problém, lebo je to jeho matka. Neviem, čo by robila, keby mala fakt sviňu svokru. A neviem odkiaľ ty berieš, že ona nemá svoj život, kvôli telefonátom so svojím synom.
Niektoré ste tak zlé a nenavistné, ze vám vadí všetko.

@enmery nie, nie sme zlé ani nenávistné, len si chránime svoju rodinnú bublinku, ktorá je len naša a len my rozhodujeme s kým sa budeme/nebudeme deliť o takéto každodenné drobnosti, ozaj to nie je povinnosť podávať podrobné hlásenie ako na vojne 😉 muž je dospelý, má vlastnú rodinu a jeho matka sa už o neho nemusí tak starať ako kým ju nemal, ja osobne neznášam telefonovanie vo všeobecnosti a takéto vyzvedanie by som rýchlo ukončila, ale ako píšem, moja mamka aj svokra sú našťastie OK, a popri svojich záľubách a činnostiach ktoré počas dňa robia na to ani nemajú čas

anonym_982cc8
16. okt 2025

Ze "kontroluje". Och 🤦 Teba mat za nevestu parada. Asponze muz jej normalne poodpoveda a ziadne kontroly za tym nehlada. Chudera svokra, ta s Tebou bude mat este vela radosti.

zmrzlinka8
16. okt 2025
@lucka_ke

@enmery nie, nie sme zlé ani nenávistné, len si chránime svoju rodinnú bublinku, ktorá je len naša a len my rozhodujeme s kým sa budeme/nebudeme deliť o takéto každodenné drobnosti, ozaj to nie je povinnosť podávať podrobné hlásenie ako na vojne 😉 muž je dospelý, má vlastnú rodinu a jeho matka sa už o neho nemusí tak starať ako kým ju nemal, ja osobne neznášam telefonovanie vo všeobecnosti a takéto vyzvedanie by som rýchlo ukončila, ale ako píšem, moja mamka aj svokra sú našťastie OK, a popri svojich záľubách a činnostiach ktoré počas dňa robia na to ani nemajú čas

@lucka_ke to nie je vyzvedanie, ale záujem babky o vnúčatko. Nevníma, že to môže vadiť. Určite to nemyslí zle. Možno keď to tak vadí, tak slušne povedať, že nič nové nemajú. Neboj, aj ty budeš raz svokra (snáď), potom si spomeň.

abbey1
16. okt 2025

Snáď mi dieťa a Boh odpustia, ale skoro denne voláme so staršou dcérou a úplne bežne si vzájomne kladieme otázky, čo sme varili, kde sme dnes boli, ako sa máme. Keď raz bude mať dieťa, určite pribudnú i otázky o spinkaní, kakaní. Budiš mi odpustené. 🙂

charaka
16. okt 2025

@anonym_autor To, ze sa pyta, je OK... To, ze vola kazdy den... Uff, desila by som hodiny, ked zvykne volat...

anonym_3f11ad
16. okt 2025

Co je teba do toho, ked to jej synovi nevadi dokola to iste rozpravat, je to jeho problem.

Strana
z5