Svokra sa čuduje, že jej nechcem dávať dcérku, nevie sa o ňu postarať
Maminky sorry za tento vylev ale dnes uz mi dotiekli nervy totalne..moja 17 mesacna dcera bola dnes cely den u svokry kedze my sme tu mali robotnikov a potrebovala som sa im venovat..svokra sa nayse stazuje ze vnucku jej nikdy nedavame tak som teda suhlasila..prisli si po nu so svokrom rano o deviatej..vratili mi ju teraz o pol siedmej..pritom dohodnuti sme boli na piatu..dcerka mala totalne plnu precikanu prekakanu plienku..cikulu a ritku celu cervenu vystipanu..uplne to vyzeralo akoby ju za ten cely den ani raz neprebalili..krvavu odreninu na ručke,,mastny flak na vlaskoch..asi od nejakeho milačika alebo neviem coho..svokra mi tvrdila ze malá je najedena ze jej dala polievku aj kasu a zjedla aj chlebik....ze ju mozem dat do pyzamka a rovno spat..tak som ju teda prezliekla ale mala bola stale nepokojna uplakana a strkala si ruky do ust..a stale sa po mne nacahovala..nechapal som co je..yzerala akoby bola hladna ale hovorim si ze vsak starka vravela ze si papala naposledy o siestej..ale tak urobila som jej taku riedsiu kasu ze ci nahodou...baby to dieta tu flasu stiahlo behom dvoch sekund..ani som sa nestacila otocit..a podala mi ze chce zase..tak som jej spravila dalsiu flasku aj tu stiahla len sa tak zaprasilo..volam teda svokre ze co malá jedla ked teraz ide zjest kasu aj s flaskou..tak mi povedala ze len trochu polievky ze do chlebika len zahryzla ale zacala mrvit tak jej ho zobrala..a ze tu kasu vypluvala tak tiez jej ju celu nedala..moja dcera ked je kasu lyzickou tak vzdy pre dve lyzicky vypluje..to je u nej pravidlo ale zvysok vzdy zje..a moja svokra to dobre vie!..ale potom sa sakra cuduje preco jej nedavam vnucku..ku nej domov..uz minule mi ju dopratala v podobnom stave a uz vtedy som jej naznacovala ( z ucty knej som nevyletela ani nic na nu) ze sa mi to nepaci a teraz pride a spravi to iste..
@jana_eyre_2 predstav si ze ano okrem mna a ludi, ktorim zverim svoje dieta. 😉
@saskia_98 a kebyže sa to stane tebe😂😂😂😂.... Pretože reálne sa to stať môže, vid, nie som jediný príklad, ktorej sa to stalo a mne dokonca aj pri poslednom dieťati, keď ma chytil záchvat eko nákupu, kúpila som eko plienky a výsledok zapareniny, až také, že sme museli ísť k pediatriobi, imazol atď... A výsledok? Odplienkovanie
@maciatkolulu ale ja nekupujem nalemu eko dristy. 😉 tak jak sme zacali na sudocreme a babylove tak budem pokracovat az kym ho neodplienkujem a zatial sa mi to nestalo, aby mal ricku zapalenu. A uz sa mi stalo ze bol pokakany aj 10 min. kym som si to vsimla. 😉
@saskia_98 záleží od veľa okolností, ako ti iu niekto písal, ale štát sa proste moze
@maciatkolulu Ahoj Lulu, uz som pisala vyssie Janka, ze suhlasim:
biela_sova Dnes o 10:27
@jana_eyre_2 ale nie, ja som nechcela v zlom, len som chcela upokojit, jasne, zavisi aj od typu priedusnosti plienky aj od agresivity mocu, podla tohp co dieta jedlo, co pilo a kolko pilo, kolko sa potilo.

@saskia_98 nie je to nepodstatné, to dokazuje, že sa to môže stať každému, teda okrem teba samozrejme 😉