Svokra sa zbláznila
Chcela som to dat na moj blog, ale nejak mi to na tablete nejde. K veci- svokra ma 69 rokov, 2 roky je vdova, pred cca 2 tydnami si zacala pisat s jednym francuzom- ma 48, telo ako kulturista a tvar max 40 rokov- s muzom sme si robili srandu: ze to isto nie je on, ale volali spolu cez hangout a vraj vyzera lepsie ako na foto. Svokra mu povedala, ze ma 59. A odvtedy jej preplo. Neda sa s nou normalne rozrpravat, sprava sa horsie ako pubertacka. Po 2 tydnoch si pisu, ze sa miluju, predvcerom si zacali pisat, co budu spolu robit v posteli (pomoooc, ja toto ozaj nechcem pocuvat od svokry). A s muzom sme zufali, ozaj nevieme, co si o tom mame mysliet. Robi si z nej niekto srandu? Chce ju osklbat o peniaze? Ako ja jej prajem stastie, ale s niekym relnym, mie aby sa stara baba spravala ako pubertacka kvoli niekomu 500km vzdialenemu. Inak dnes princ odcestoval do Mali- Afrika na sluzobku. Cez vikedn mal choru dveru z min mamzelstva.
@amelie2017 hod sem foto toho casanovu, myslim, ze tu je dost zien, ktore budu vediet vypatrat po internete, ci je ten clovek skutocny podla foto 🙂.
On nie je francuz nie. Je to african z francuzskej kolonie. Zije normalne v Mali, a potrebuje obcianstvo do EU. Keby si zobral tvoju svokru, tak ho dostane. Slovensko je v EU a tvoja svokra je zlata karta do Europy.
Neviem, či tu čítavate Daily Mail, ale dávnejšie bolo ako si Anglický pánko okolo 80 rokov - vikár zobral cca 25 ročného Bulhara či Rumuna? Že sa "veeeeľmi ľúbili". 😂 Uja strčil dakde do nemocky a ani ho nebol pozrieť a aj zomrel sám a mladý zdedil peniaze a dom.
Tal dievcata, nebolo treba ani podla fotky vyhladavat. O 12 prisla svokra na kavu, tak muz so zartu, ze ako sa dari s Francuzom a ci si uz oholila bobra. Ona vysmiata, ze so vcera pisali, ale potom siel na veceru do restiky a odvtedy si nic nepisali, ze jej ani dobre rano nenazelal, ako kazdy den. Tak sme jej nezne povedali, aby si davala pozor, lebo plny internet je podvodnikov a ze najcastejsie idu do Afriky a tam sa im nieco stane. Uplne sa jej zmenil vyraz tvare, uz bolo vidno, ako premysla. Po par minutach jej prisla sprava od neho- vela 😭😭😭😭 a ze nech mu nieco napise, ze sa trapi. Najprv si myslela, ze sa trapi, lebo mu nepisala rano. Sla som po malu do skolky a ked som sa vratila, tak mi povedali, ze ho vcera prepadli 3 ozvrojeni muzi, vsetko mu ukradli, je v nemocnici so zlomenou nohou. Poslal fotku rtg. Svokra este stale dufala. Ale tak napisal, ci tam ostava alebo sa vracia domov a ako mu moze pomoct. Tak vraj musi zaplatit 925 za nemocnicu a kupit letenku, nech mu pre boha a lasku pomoze, ze on jej to vrati. To uz chuda revala, uplne sa zosypala. Teraz je s muzom dole, ja som s malou radsej odisla. Chuda moje, strasne mi jej je luto. Ako ozaj som necakala, ze to uz dnes bude pytat peniaze. Rovno v den, ked sme ju varovali.
@amelie2017 no vidis... Ešte že ste jej povedali 😂
@amelie2017
Aspon vam podakovala? Este je asi v soku.....srdce sa zalubilo....ale realita ina....🙂 toto je aspon stastny koniec....ale kolko ludi realne takto pride o svoje peniaze...
Zaujimave ze aj take je v spanielsku....
Drzte sa!
@amelie2017 Je to smutné, ale aj smiešne zároveň. Takýto donjuán ich má viacero rozpracovaných, takže od nejakej si predsa len niečo uleje.
@pieksamaki no neviem, ci bude stastny...muz vravel, ze ona stale rozmysla, ze to nemoze byt pravda a ze co ak je on chudak naozaj zraneny v Afrike. 🤦♀️🤦♀️ ako povazovala som ju za inteligentnu zenu, ale ako sa vravi, laska je slepa. A tieto svine vedia ludi ozaj namotat.
@acrobaleno Presne, ja neviem, ci sa smiat ci plakat. Ale nam sa to tazko chape. Mame partnerov, alebo aspon vysoku sancu najst si ich..v 70 je to uz asi horsie. Uz si myslela, ze to doklepe sama a zrazu toto.
@amelie2017 ved ked ma zdedenu firmu po otcovi, hadam mu niekto vie poslat prachy, alebo on sam nema akoze ani 1000 USD? dobre odrby
@amelie2017 nam tiez neverila nasa... :D vobec, este som bola z sprostu a ziarlivu :D a na otazku co by uspesny, zazobany francuz z francuzkej riviery robil so starou rachetlou niekde zo SR mi nevedela odpovedat :D nuz tak som ju nechala, to sa neoplati hrotit. Sama uvidi
@liz_lemon presne toto som aj ja povedal, ved niekto z domu mu vie poslat peniaze ;)
@amelie2017 prosím hlavne nech jej neprepne a neposiela nejaké peniaze, údaje nič nič nič!!!! Je to organizovaná skupina podvodníkov, najprv lákajú peniaze ci nepošle potom ze posiela nejaký balík za ktorý sa platí atď, prečítajte jej na nete je niekde článok pani z Levíc nenormálne sa zadlzila lebo uverila
@amelie2017
🙂....fakt naivna.....musite to podchytit, aby ju neokradol....pripadne nahlasit na spanielsku policiu ....mozno aspon ziskaju dalsie udaje na takychto....
Ma ruzove okuliare po vsetkych tych lichiotkach co jej masiroval mozog....
@amelie2017 nemyslim si, ze je tvoja svokra blba. Nemala by si ju urazat. Je sama. Nie je prva ani posledna ktora sa nachyta na takeho podliaka. Ukaz jej toto
https://www.youtube.com/watch?v=U4kCN7TZ6usje to dokument o tom, ako su normalne zalozene spolocnosti, ktore vyhladavaju starsie zeny, na ktorych sa mozu obohatit alebo ziskat obcianstvo. Hovoria ze su francuzi, ale to nie je pravda. Su to africania ktori ziju vo francuzskej kolonii. Je toho vela na youtube. Najdes to pod spojenim african scammer. Svokra je pripravena na novy vztah - treba jej povedat, ze si dobreho muza moze najst aj na Slovensku.
Kks to je ako vyšší level Nigerijského princa.
Tak to sa skoro vyfarbil
@pieksamaki take a vselijake ine odrby su vsade na svete . Ja žijem v canade a taky scum na mna skusaju uz 2x ze mi volaju nechaju odkaz ze mam surne volat to cislo ze Niekto ukradol moju identitu a ze danove to vysetruje ze na moje meno urobili vela podvodou financnych ze mi hrozi basa a bla bla a chcu vediet moje social insurance number = presne pre to aby mohli ukradnut moju identitu a robit ppdvody. A volaju z Indie! 😡ked som bola pred 20r v tunise hovorila nam sprievodkyna polovicna ceska pol tunisanka ako domaci chlapi nemecke ale aj ceske starsie turistky vyžmychaju z $ ze vecne im Niekto “umre” potrebuju $ na pohreb zlomenu nohu atd
@amelie2017 Manžel nech svoju matku brutálne kontroluje. On sa s ňou ten francúzsky kulturista nikdy near-term, ale peňazí z nej vyťahá toľko, že jej nezostane ani rezerva na vlastný pohreb.
@kittykat22 veru, naletiet niekomu, to sa netyka len starsich ludi, pracujem v takej oblasti, kde casto dochadzam do styku s roznymi podvodmi, a teda obete su vsetky vekove kategorie, takisto nehra rolu ani vzdelanie ci pohlavie, kazdemu sa moze stat, ze naleti, preto treba byt obozretny
@kittykat22 svokra je blba ked chce 70r zbalit cez net 48r chlapa a este si 10r uberie a neveste uz dobre ze neukaže ako si depilovala šušu. Nemyslim si ze ju tu uràžala Ved blbych ludi je vela a maju tiez pravo na stastie a lasku ale ked su blbi Tak su to je proste fakt . + ked uz tu viac x bolo pisane ze je španielka tak slovaka si asi hladat nebude. Ja mam nadpriemerne IQ namerane😂a tiez som niekedy blba ale toto je iny level “laska cez internet.”
@miadi zjavne ti k tomu napriemernemu IQ chyba empatia a ludskost. Mozno by si mala trosku skludnit hormon - nechapem kde beries tu drzost nazyvat starsiu pani blbou. Zober to svoje nadpriemerne IQ a chod ohurovat niekoho ineho.
Tak uz konecne pochopila, sice je sklamana, ale aj zdravo nasrana. Aj na neho aj na seba. A teda panko sa mi zdal nejaky povedomy na fotke- original mal nejake pletky s mojou laskou 😀😀😀 Rickim Martinom 😀😀 uz sme ho nasli na nete. Aj komentatr dalsich zien, ktore pisali na jeho fb, ze mu kradnu fotky a klamu zeny.
A teda ten videohovor ktory s nim mala- su to videomontaze- volali spolu len kratko, sekalo sa to...takze to vsetko vysvetluje.
@amelie2017 este statsie ze sa zdoverila dost skoro a rectifico a tiempo 👍🏼
@prasiatko30 Tak ona mi o nom basnila od prveho dna, ako jej napisal. A ja som jej hned vravela, ze bud podvod alebo si niekto robi srandu. Ona bola zo zaciatku tiez nedoverciva, ale ten videohovor ju presvedcil. Ale ozaj sila, ze o 12 som jej to povedala narovinu a o 13 z nej uz tahal prachy.

Juuj to je strašný podvod, chytro nech uteká. Potrebné je, aby to riešil jej syn s nou, ty ako nevesta budeš za najhoršiu....