icon

Svokra sa zbláznila

amelie2017
23. sep 2020

Chcela som to dat na moj blog, ale nejak mi to na tablete nejde. K veci- svokra ma 69 rokov, 2 roky je vdova, pred cca 2 tydnami si zacala pisat s jednym francuzom- ma 48, telo ako kulturista a tvar max 40 rokov- s muzom sme si robili srandu: ze to isto nie je on, ale volali spolu cez hangout a vraj vyzera lepsie ako na foto. Svokra mu povedala, ze ma 59. A odvtedy jej preplo. Neda sa s nou normalne rozrpravat, sprava sa horsie ako pubertacka. Po 2 tydnoch si pisu, ze sa miluju, predvcerom si zacali pisat, co budu spolu robit v posteli (pomoooc, ja toto ozaj nechcem pocuvat od svokry). A s muzom sme zufali, ozaj nevieme, co si o tom mame mysliet. Robi si z nej niekto srandu? Chce ju osklbat o peniaze? Ako ja jej prajem stastie, ale s niekym relnym, mie aby sa stara baba spravala ako pubertacka kvoli niekomu 500km vzdialenemu. Inak dnes princ odcestoval do Mali- Afrika na sluzobku. Cez vikedn mal choru dveru z min mamzelstva.

Strana
z4
prasiatko30
24. sep 2020

@amelie2017 asi ta pocul 😂

elenita
25. sep 2020

@amelie2017 A aspon si ho svokra blokla, alebo jej furt vypisuje?

karolinakr
5. okt 2020

Toto je este šťastný prípad. 3 týždne dozadu na Markíze bolo, že pani prišla o celoživotne uspory 50 000€ posielala nejakemu lekarovi

marcela1207
20. mar 2021

Tak ako bol to podvod????

amelie2017
autor
20. mar 2021

@marcela1207 ano, pisem to na strane 3.

Strana
z4