icon

Svokra si všetko privlastňuje

kiramira
5. mar 2020

Prosím Vás o radu..už som svokre niekoľko krát dohovorila,no stále mi berie psa,mám dvoch žijem u nej s priateľom a malým synom..No ona sa správa ako keby to bol jej pes,pričom ja som jej majiteľ a starám sa o ňu 5 rokov mala som ju ešte než som spoznala jej syna..Berie mi ju,nechce aby som s ňou chodila von, strašne si ju privlastnila a ja už neviem ako jej vysvetliť ,že je to môj pes a nie jej..je po strate jej mačky chápem ,že je to strašné pre ňu,no mojím psom si to žiaľ nahrádzať nemôže..Ďakujem za rady..

Strana
z2
cacianka
6. mar 2020

@lentilkaxxx pridavas perly o tej tvojej, vsimla som si xxx x.
Prosim ta pis blogy, normalne poviedkovy roman by bol

1radula1
6. mar 2020

@miadi súhlasím, treba sa na to pozrieť aj z iného uhla pohľadu, ona to vôbec podľa mňa nemyslí zle, dokonca by som povedala, že možno chce aj pomôcť v tomto smere.

nairia
6. mar 2020

vsetko si neprivlastnuje, len psa... suhlasim s babami, treba jej zaobstarat jej vlastneho milacika... alebo sa odstahovat alebo to neriesit... a co ten druhy pes? toho ignoruje?

miadi
6. mar 2020

@1radula1 este je tu jeden problem- žiarlivost. Lebo Keby ze ten pes len je vyvenceny nakrneny partnerovou mamou a stale majitelku verne miluje nie je problem že? Ale aj ten pes si vie oblubit cloveka co sa onho stara. A tu je to čo vadi. “Privlastnuje si” lasku jej psa. Mat 2psov a male dieta vobec by mi toto nevadilo. Iba ak by som tu svokru nemala rada .. Alebo ten pes stale verne miluje majitelku len Ta je teritorialna ibaze nezije vo svojom a to je cely problem klasicky .

kiramira
autor
7. mar 2020

Mne by až tak nevadilo že s ňou trávi čas ale keď sa s ňou zavrie do izby to mi vadí keď ju vidím len večer..keby sa aspoň opyta či si môže vziať toho psa nepoviem,no vytrhnúť mi ho z ruky alebo daj mi toho psa alebo chcem si ju zobrať, týmto u mňa nepochodí..To ani nehovorím že tomu psovi sa venuje viac ako vlastnému vnukovi

stanulienkat
7. mar 2020

Nemas problem,tak si ho vymyslis... Co ti na tom preboha moze vadit? Ze mas o starost menej?

ktochytavzite
15. mar 2020

Tak jej psa jednoducho daruj a mas o jeden “velky” problem menej.
Skor by ma trapilo,ze sa vnukovi menej venuje ajo psovi🙄

1radula1
18. mar 2020

@miadi áno, je to problém, tak potom len svokre psa kúpiť, inak neviem akoby sa toto dalo vyriešiť, len fakt je ten, že zakaždým každá minca má dve strany.

michellia
18. mar 2020

To bude asi to najlepsie. Proste jej tu macku budes musiet niecim nahradit aby mala zas to svoje a nechala ti tvojho psa. Kao tiez no ine riesenie nevidim, no najskor by som sa s nou o tom porozpravala

Strana
z2