icon

Svokre vadí moja aviváž, horúca voda. Je to normálne?

30. júl 2022

Ludia, ja som na prasky, staci mi so svokrou byt pol hodinu a mam nervy na mesiac …. Dnes po 2 tyzdnoch mala nasho syna, ked ho vecer priviedla pomaly vo dverach mi povedala, ze mam zrusit avivaz, ktoru mam, lebo je strasne silna a ze ju zrovna hlava bolela zo synovho tricka a ze aj jeho z toho moze hlava boliet a ja ze nie je taka silna a ona ano je silna, nepouzivaj to, ja hovorim nie je taka, mne sa paci a keby maleho bolela hlava tak by povedal, ona nepouzivaj to, je to silne, urcite ho boli hlava …. Isiel sa syn kupat, ona to je strasne horuca voda, to ho nemozem kupat v takom, ja hovorim nie nie je horuca, ona ano je horuca, ja hovori mne sa nezda horuca a ona zasa ale mne ano … ja neviem je toto normalne? Aby svokra rovila? Aby stavilo desat minut na nervy z nej byt? 😞

Strana
z4
1fifinka1
3. dec 2023

Bože u nás to je opačne, svokra ma silnú aviváž, a mne je z nej vždy hrozne spatne. Už aj mužovi. Modré cocolino tuším. To keď príde mala od nej všetko periem. Neviem koľko tam toho dáva, ale ble

miriam11
Odpoveď bola odstránená
aurora33
3. dec 2023

Autorka, tak jej nedávaj dieťa na stráženie a máš po probléme.

tamtumdo
3. dec 2023

Nerieš fakt....ja mám zo svokrou len videohovor, keď.chce cez týždeň vidieť deti a už spustí.....nemajú papučky?veď ochorejú (máme podlahovku kúri sa), keď sme v detskej....nemajú popostelanu posteľ? Keď sme vcera boli vonku na dvore akurát volala....to čo má za čiapku?nieje mu zima?veď mu trčí ucho....pol centimetra mu vyšla čiapka a bolo mu vidno akurát tak lalok trocha🤦....no a to som len pri videohovore😂😂 jako jedným uchom dnu druhým von....našťastie nebyvame spolu tak mi to je jedno...povie svoje ja že dobre...aj tak robím ďalej po svojom....nemá zmysel sa s ňou naťahovať....to jak hádzať hrách o stenu....svoje povie,vidí že aj tak idem svoje...je z toho nervna...a ide do inej izby 😂...zmeníme tému a ide sa ďalej...

megan777
3. dec 2023

Ja mám otca takého,neobývame spolu ,ale čo som jedla, aby som nejedla žiaden cukor,lebo to škodí ,ani malému nemám dávať vôbec sladké,nemám cukrovku,tlsta nie som ale vypočujem si a idem si dať veterník😀

Strana
z4