icon

Svokrovci chcú vidieť vnúča, ale nie sú schopní sa prísť pozrieť

4. nov 2022

Svokrovci silou mocou chcú vidieť vnúča a niesu schopný prísť pozrieť naň. teraz ja sa musím teperiť s pardňovým dieťaťom cez pol slovenska aby náhodou nebol muž alebo oni dotknutý. Nemám nič proti tomu aby sa videli samozrejme že to je v poriadku ale vytáča ma to že niesu ochotný sadnúť do auta aby prišli oni ku nám.

Strana
z5
luccija
4. nov 2022

Su starsi ci aky je problem na par hodin prist?S malym miminkom by som nesla nech sa aj urazia.

petkazamborska
4. nov 2022

cim viac a skor im budes ustupovat tym budu horsi osobna skusenost

viestta
4. nov 2022

S par daňovým dieťaťom by som nikde necestovala. Môže sa cítiť urazený a dotknutý kto len chce, ale sú veci, cez ktoré vlak neprejde.

autor
4. nov 2022

@luccija no niesu najmladší ale sú fit viac ako ja vo svojich 26 rokoch…na iné gebuziny a obela dlhšie výlety čas a chtíč majú ale aby prišli pozreť svoje vnuča to nie. Z mojej rodiny nikoho ani len nenapadlo aby ja som cestovala na to aby som niekomu ukázala dieťa kto chce nech si príde… a samozrejme že som povedala že ja sa trepať s malým dieťatom nebudem tak ďaleko nech si prídu sami ale zase som ja zla že nechcem ukázať ich vlastné vnúča.. a hadky s mužom ani nehovorim…

mijunik
4. nov 2022

Prosím?!!! 😡 Nikam nechoď, pokiaľ správne chápem, tak si v šestonedelí. Máš oddychovať, vytvárať si s dieťatkom vzťah, režim. Keď sú svokrovci takí sebeckí, dupľom Ti nestoja za tie komplikácie. Nech sa cítia nielen dotkutí, ale rovno tresknutí. Nech sa aj urazia. Koho normálneho môže napadnúť, aby Ty si sa s novorodeniatkom prispôsobovala im?!!! Neustupuj, prosím, v tejto veci, dieťatko je teraz prvoradé. 🍀

jaja20
4. nov 2022

S párdňovym bábätkom by som sa ani náhodou neterigala takú diaľku a ešte k tomu v takomto počasí. Čo si to nevydiskutuješ s mužom? Ak sa im nedá/nechce prísť k vám,tak nech prídu inokedy, prípadne choďte k nim až na Vianoce,keď bude väčšie.

nafka0483
4. nov 2022

Manzel sa bude citit dotknuty ak par dni po porode, v sestonedeli, s pardnovym babom nepocestujes cez pol Slovenska??

Kebyze svokrovci, ale ani manzel nema rozum?!

ibrunova
4. nov 2022

A si si istá, že ho chcú teraz vidieť, že sa tam musíš trepať?

julie19
4. nov 2022

No v žiadnom pripadne by som s tak malým bábätkom nikam necestovala… a na to nech sa urazí kto chce… prvý minimálne mesiac a pol je len o mamičke a bábätku a kto chce príde za vami a kto nie nech si láskavo počká na ten čas až sa malým bude dať cestovať … milostivi nech zatiaľ výberu parádny darček pre vnuka keď už sa teda očakáva že príde hora k Mohamedovi 🙄🙈

autor
4. nov 2022

@nafka0483 no muž prave neni najhlúpejší človek ale tak mamička má vždy pravdu aj keď ( nechcem byť neúctivá) ale zrovna ona nepatrí medzi najmúdrejšie tvory…

simca06022011
4. nov 2022

S par dnovym dietatom bysom nikde nesla. EKd chcu byt dotknuti nech su, nech ide po nich manzel a privezie ich, alebo nech si pockaju kym bude vnuca vacsie. Este to tak aby som niekde babo vlacila, ty mas vegetit doma s dietatom a nie obiehat navstevy :DDDd ty si teraz rodila, nech si pohnu zadkom ostatni. A to teda nie osm ziadna tutka, nepotrebujem navstevy ale zase ani nezakazujem aby k nam chodili, ale co je vela to je dost. Bolo by mi jedno co hovori manzel aj jeho mamicka.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
januska12323
4. nov 2022

No určite, dieťa ešte nevie poriadne kam patrí, ty tiež nie si zahojená. Im nič nie je nech sa páči sadnúť do auta môžu prísť. A kedy bude pindať manžel tak sa ho opýtaj či on rodil, musí nosiť vložky hore dole alebo ty.

autor
4. nov 2022

@mijunik práve toto tvrdím aj ja že týchto prvých 6 týždňov je o tom aby som sa v prvom rade zosynchronizovala ja s babatkom.. teraz je u nás aj velmi škaredé počasie nechcem s nim isť ani len na prechádzku aby mi dieťa neochorelo náhodou aj do toho mi frflu že už dávno som s nim mala chodiť po vonku…

luccija
4. nov 2022

Nesla by som kolko maju rokov?ja, ze pises o 70 tnikoch.Nebudem balit dieta, cestovat, ma mat svoj klud aj ty.Muz nech sa aj o zem hadze.Na toto si davaj pozor ako to teraz nastavis do buducna.

mamamasama
4. nov 2022

Ja by som na tvojom mieste nie len, že ani necestovala, ale dokonca by som návštevy ani neprijímala. Takže si pekne krásne dupni nohou a nech sa urážajú aj naďalej. Nie je to tvoj problém.

aniele
4. nov 2022

V živote by som od šestonedieľky nežiadala, aby niekam šla. Tobôž cez pol Slovenská. Nech len pekne prídu, na otočku (a donesú navarené na pár dní 😀). Podotýkam, už mám vnúčatá, tak sa na to pozerám aj z druhej strany. Nielen dieťa, ale najmä ty si ešte zraniteľná. Šestonedelie "nevymysleli" je pre srandu.

queen_mary
4. nov 2022

Hm, ja som isla s 10dnovym chlapcom k svokrovcom a o tyzden k rodicom. Obe cesty 2 hodky. A bolo to mega, oddychla som si a vyspala som sa 😊

7lenka11
4. nov 2022

určite by som nešla.. párdňové dieťa trepať na návštevu je hlúposť, hlavne v tomto chorľavom období a premenlivom počasí... nedávno som sa o tom bavila so svojím mužom, lebo bratranec so ženou vzali 6týždňového syna na oslavu 50tky a muž mi povedal, že by nikdy netrápil tak malé dieťa návštevami.. moja svokra je inak tiež dosť problémová a očakávam podobné požiadavky :D ale našťastie v tomto sme s mužom už vopred zladení

mijunik
4. nov 2022

Nuž tak nech Tvoj mužíček ide pre svokrovcov, keď súhlasí s ich blbým nápadom a potom nech ich odvezie zase domov. Keď sa mu to chce… Ty s drobčekom naozaj nikam necestuj.

gladys_07
4. nov 2022

Ja som si 10 dni po porode prvykrat poriadne sadla. Keby ma niekto chcel posadit do auta na par hodin, velmi rychlo by som ho tam poslala kde mna zasivali.

Dupni si u muza, nejde sa a basta. Btw, my sme cele sestonedelie nemali jednu navstevu (aj ked teda zurila prave corona)

gladys_07
4. nov 2022

A to este predpokladam ze by ste tam nesli na otocku ale minimalne na jednu noc. To ty si mas prepitujem krvacajucu susku a pripadne aj rozbeh mlieka riesit v cudzom dome? U svokrovcov? A nedrbe im vsetkym trocha??!

Jak som sa nasrala. Idem kuchynu radsej upratat.

zooeynka
4. nov 2022

Podla mna chod....to bude super vylet, dlha cesta, ty po porode s tecucim mliekom, dieta ked bude kolovat v naruci deda a babky(a bohviekoho este) bude uplne nadsene. Pardnove dieta treba privykat cudzim priestorom, presunom a zmenam. A ozaj, gratulujem k vyberu muza....je chapavy, citlivy a teba ma na prvom mieste :/ (v dobrom, pories si to s nim co najskor, vysvetli mu ze manzelka a deti maju byt pre neho priorita, nie mamickine zelania)

nwnw
4. nov 2022

V 6NN sa u nas ani na navstevu nechodilo. Teda iba v lete aj to z 2m pozriet dieta. Ved videohovor urob a nech pozeraju na dieta.
No a k tomu ze ti kecaju do vsetkeho. Naco im to vesiate na nos. Muzovi vynadaj. Zije s tebou, nie s mamou, ma stat pri Tebe.
Ty si matka, tvoje pravidla. Dobre Ti hovoria, ked polavis teraz, budu Ti na cele s muzom kafrat do vsetkeho...

queen_mary
4. nov 2022

@zooeynka ja nechapem preco to vidite vsetky tak tragicky 🤔 ja som isla 10 dni po porode svokrovcom. 2 hodiny cesty - tu sme nejako prezili. A potom som mala tyzden u svokrovcov (aj mojich rodicov neskor) totalny all inclusive. Navarene, nakupene, nemusela som ze nic. Svokrovci chodili kocikovat, svokra vyvarala, a ked som si chcela pospat, alebo dospat noc, tak som si odstriekla mlieko, dala to muzovi a ten sa staral aj spolu so svokrou 😊 teraz pri druhom to urobim uplne tak isto 😀

nafka0483
4. nov 2022

Cize problem je manzel :-/ mamicka je top a co tam po manzelke... svokrovci by neboli problem keby mal manzel rozum a stal pri manzelke - na prvom mieste mas byt ty a babo.

kubkovamama
4. nov 2022

V 6tonedeli ani za nič,chlap bude naštvaný,ale raz ho to prejde.Dieta ti môže okamžite ochorieť,ty ešte asi krvavas a podobné chuťovky.Vies čo,ja som kedysi bola taká osprostená,všetko ako svokra chcela,bolo im jedno,že som prišla z pôrodnice,ona urazená,že som jej neprišla upratať ako bola zvyknutá,nič lepšie ako rozchod som nemohla urobiť.Bud sa aj chlap spamätá,ak nie rob si po svojom.Kludne im do telefónu povedz,že nie,nemáš si do čoho zbaliť pleny,vložky,odsávačku,pyžamá a župany a sprej na zošitie,kocar,lehátko a slnečník.Kasli na to,venuje sa sebe a malému a neopovaz sa nikam cestovať

nafka0483
4. nov 2022

@queen_mary Ty si chcela a citila sa na to, vyhovovalo ti to. Autorka sa na to neciti, tak by ju mali respektovat.

Inak taky all inclusive som mala aj ja ale od manzela a doma.

ivanka33
4. nov 2022

Možno ťa nechcú obťažovať, aby si mala stres z ich návštevy, že im budeš musieť chystať jedlo, upratovať, ak budú musieť náhodou ešte prespať.. Naopak, chcú aby si prišla k nim, svokra ťa bude obletovať, navarí, napečie, malého pobavia a ty si oddýchneš... Dieťatko podľa mňa cestu v aute v pohode prespí.

yoxinka
4. nov 2022

Podľa tvojich odpovedí si s nimi ešte užiješ “zábavy” a s prístupom tvojho muža ťa čaká “veselý” život.

Strana
z5