Svokrovci nám riadia život
Baby co by ste robili na mojom mieste a hlavne ako by ste riesili situaciu?? Mam muza, je fajn, stara sa o rodinu, pomaha mi, jasne ze sa sem tam pohadame, ale to je v kazdom vztahu. Sme spolu 5 rokov, muz pred tym pracoval v jednej firme, a zarabal velmi malo, hlavne sa z toho nedalo vyzit, ked sa malicka narodila a ja som dostavala rodicovksu. Bolo to narocne. On ma velmi vplyvnych rodicov, hlavne otca. Detstvo stastne nemal, nikto ich nikto neobjal, nepoznali lasku, nic. Hlavne, ze mali peniaze. Moj muz ma uplne znicene sebavedomie. Vzdy bol pre nich debil a niekedy aj horsie:( Ked sme sa vzali, svokor nam kupil byt, tesila som sa, ved super,, nemusime platit pozicku, lenze teraz vidim, ze je to naprd. Muz si nasiel novu pracu, co sa svokrovi nepacilo, pretoze v tej starej firme, ho mal pod palcom, kedze tam pracoval aj on. Sledoval kazdy jeho pohyb, nonstop telefonaty, ked sa nedovolal jemu, tak bombardoval telefonatmi mna. Nakoniec muz z firmy odisiel a to sa mu nepacilo, lebo predsa on rozhoduje o vsetkom. V novej praci mu hned urobil hanbu, hned tam volal, aku zmluvu dostane, kolko tam zarobi a podobne. skoro nas porazilo, ked sme sa to dozvedeli. Zistoval si na neho, ci chodi do tej novej prace, dokonca si zistil, aky plat dostaval!!! vsetko, nakoniec muza z prace prepustili, neviem, ci za to moze svokor, ale dam ruku do ohna ze ano. Teraz si nasiel dalsiu pracu, nastupuje od 1.jula ako skladnik, a dnes sme ho stretli a vykrical nam aj so svokrou, ze tam nenastupi, ze sa postara o to, aby ho nevzali, ze nebude robit celej rodine hanbu a hlavne jemu, ze predsa pravnikov syn nebude robit v sklade. podotykam, ze svokor keby chce, tak mu najde taku pracu, ze by zarobil aj 1000e mesacne, ma tolko znamosti, ale nie, radsej bude strpcovat zivot:((( Ja uz nevladzem a hlavne neviem ako sa s muzom branit, ked on ma taky vplyv. Povedali sme si svoje, ale co to pomoze, hlavne neviem z coho budeme zit preboha. O vnucku zaujem nema ziadny, sme uz zufali:((( Svokra je uz tak zmanipulovana, ze hruza, tolko krat som plakala a prosila ju nech mu dohovori, no nie:( Mam pocit, ze musime odist niekam pekelne daleko a zacat odznova, lebo takto klud nikdy nebude. Lenze kde na to vziat prostriedky.

@bububu123187 podla mna vela zavazi na koho je ten byt co mate pisany... ak na vas, vobec by som sa nebranila ho predat a za prachy sa odstahovat inde, ci uz ine mesto, stat atd. kupit mensi byt, prerusit kontakty, svokor neni vsemocny, nemusi sa dozvediet kde pracuje, lebo nebude mat od koho. ak nie je pisany na vas, alebo muza, ale na neho, to bude ovela tazsie, asi budes musiet zacat pracovat a ist do malickeho podnajmu... poradte sa s nejakym bezplatnym pravnikom.
myslim, ze casom, mozno rokmi, ked prerusite kontakt sa vase vztahy zlepsia a vela veci sa ujasni. hlavne by som sa nenechala na vasom mieste vydierat, osobne neznasam ked rodicia nie su schopni pochopit a akceptovat, ze ich deti dospeli. kazdopadne drzim palce...