Svokrovci neprišli na krst
Aky by ste mali z tohoto pocit resp.zaujali postoj. Mali sme krstiny. Nikoho sme nechceli zatazovat a vybavili sme uz vsetko potrebne u farara, potom obed. Uz sme len pozvali najblizsiu rodinu. Nic velke. Krstny otec bol moj brat. Kedze pracuje v zahranici, tak sme datum museli prisposobit aby tu bol. Na SR sa mu neda hocjako chodit. Najblizsie krstiny by mohli byt az o pol roka a to mne uz prislo zas dlho. Viem niekomu v pohode ked viera mu nie je blizka. Len problem bol v tom, ze svokrovci mali okolo 15tej oslavu a jeho sestra svadbu. Ale povedali, ze pridu, tak sme to neriesili. A v den krstu prisla sms od jeho sestry, ze nedojdu. Krst bol rano o 9tej pol hodinova zalezitost nic extra. Chapem mali dohodnutu oslavu zrejme skor ako prisli krstiny, len ma sklamalo, ze neprisli ani na chvilku vlastnemu vnukovi. A na druhy den este svokor povie, ze siel doobeda do roboty. A on nema taku robotu, ze by musel, to si sam rozhodol. A vlastne ani od jedneho z nich nepadla otazka, se ako krstiny. A nic. Nezajem.
Dakujem dievcata za vsetky nazory. Potrebovala aom vidiet aj iny pohlad. Nehnevam sa na nich. Pisala som, ze ma to sklamalo, ale isto nie tak, ze zas nemozem pre to spavat. Zivot ide dalej. Poucilo ma to, spravila som si nazor.
Chcela som založiť podobnú diskusiu ale čítam, že nie som sama kto má podobný problém...krstili sme dcérku, mesiac dopredu všetci vedeli dátum a čas a v deň krstu do kostola neprišli ani svokrovci a ani traja mužovi bratia s rodinami...v kostole boli moji rodičia a brat s rodinou, ešte sa kňaz spýtal či chvílku počkáme či ešte niekto nepríde...všetci čakali dolu v dedine pred reštauráciou kde sme mali hostinu, tá polhodinka v kostole by ich asi zabila...no spravila som si o nich mienku a tak sa správam aj ku nim, dodnes to neviem predýchať a to sú všetci veriaci, svokra má pomaly v každej izbe kríž a bibliu...pokritci😡

Nevieme okolnosti ak išli na svadbu a oslavu hoci poobede doobeda mohli mať kľudne kaderníčku a kolo obeda kozmetičku. A napísala si, že oni mali oslavu a dcéra svadbu, až potom si opravila.
Tak či tak pri akciách a poslednú chvíľu je potrebné rátať s tým, že nie každý môže alebo chce meniť program.
Zbytočne sa hneváš.