Svokrovci používajú 40 ročné uteráky
Ahoj, téma svokra tu bola hádam milión X.
Chcela by som prispieť aj ja. Som vydatá ešte len krátky čas. Bývame u svokrovcov kým nedostaviame domček cca ešte približne rok. Deti zatiaľ nemáme, ale planujeme.
Môj závažný problém je....
Kúpila som svokrovcom ( aj nám samozrejme ) uteráky a osušky na vianoce. Keďže po mojom zistení, používajú ešte ich uteráky ktoré kúpili po ich svadbe, je tomu už 40 rokov. Viete si predstaviť utrieť sa po kúpaní s uterákom ktorí ma 40 rokov . Ja teda nie. Možno som "parádna" ako sa o mne vyjadrila svokra ale mám určite hygienické základy. Keďže som chcela na dobre, ale skončila som ako nevdačnica a hlavne žena ktorá sa NIKDY nenaucí byť GAZDINNA , keďže vyhadzujem zbytočne peniaze za nové uteráky, ktoré ani z ďaleká nemajú takú kvalitu ako tie jej.. áno som ešte mladá, určite sa mám čo učiť. Ale toto ? Čo si o tom myslíte ,ja viem musím vydržať kým pôjdeme do nášho.
Popravde ani neviem čo chcem od vás počuť ( čítať). Asi sa potrebujem len vyventilovat.
@nikolka1986 prečítajte si moje komentáre pred tým než začnete písať hlúposti......
Nejako nerozumiem čo majú spoločné hygienické návyky a štyridsať ročné uteráky... Sú čisté, oprate, stále dobré... Či je určená nejaká doba na používanie ( 5, 10,...rokov) utierok, návliečok?
Idem čítať všetky komentáre 🙂
Ja nosim do roboty v zime ehm ... viac ako 40 rocny sveter 😃😃😃 lebo v nom mi je najteplejsie 😀
@konikkon prosím? To čo tu za hlúposti píšete ? Ohováram? Si nastudujte čo znamená ohovarať niekoho. Som sa tu prišla slušne opýtať na názor, ako svokra reagovala na môj dar. Ktorí jej očividne vadí. Neprišla som sem nikoho ohovarat ani sa rozhorčovať. Posledný krát tu pišem. Čítajte moje komentáre a nie len to čo vám pasuje, potom si polovica domyšla svoj vlastný príbeh....
Hľadáš problém tam kde nie je. Nech používajú aj 100 ročne uteráky, bolo by mi to jedno. Bývaš u nich, tak sa nestaraj do toho , čo sa ta netýka.
Milá autorka,od včera si svoj pôvodný príspevok prekrútila 5×🤣 začala si hygienickými základmi a skončila si reakciou na tvoj dar. Tebe sa nepáčia komentáre,tak točíš ako sa dá😉 Kašli na to!
Nehnevaj sa, ale kludne sa aj. Ale zapamataj si jednu vec - byvas v cudzom dome, si tam ako host a navsteva, ktora zabudla kedy je slusne odist. Pani domu je tam svokra, jej domacnost, jej hrad. Aj keby mala na prostriedku obyvacky nakadene, teba je velke hov.. do toho. Keby mala v skrini na kazdej policke hov.., teba je este vacsie do toho. Miesto toho, aby si bola vdacna a svokrovcom nohy, ruky bozkavala, budes sa tu ofrnovat nad starymi uterakmi. Nepaci sa ti? Tak sa zbal a kukaj kde tesar nechal dieru.
A ze ta svokra "vyhresila", ze si nemala kupovat nove, je u starsich normalne, lebo si velmi dobre pamataju doby z svojho detsva a mladosti, ked museli ich rodicia a oni sami 4x otocit korunu a poriadne si rozmysliet naco ju minu. Oni to nemyslia, zle, ze nevies hospodarit, alebo ze budes "zla" "gazdina", oni sa len boja, aby ste nemali tazky zivot.
Mat tvoje problémy a prezidentský plat.... No fakt katastrofa. Utieraj sa do svojho a per si svoj uterák a neries svokru
Chápem, čo chceš povedať. Nie sú to len staré uteráky, deravé ponožky a zodraté varešky v linke, ale svokrin postoj, že ona je vládkyňa nielen vo svojom dome (čo jej nikto neberie), ale aj v Tvojom živote a ešte máš byť za to vďačná. Len neurob chybu ako ja. Keďže oni na to nemali alebo k tomu nemali prístup, najskôr síce všetko odsúdili,ale potom začali chabrať ako po nebohom bez miery a slušnosti. Keď som im o niekoľko rokov nemienila bezodplatne nechať 5-ročné auto nižsej strednej triedy, lebo som si za svoje peniaze mimo BSM zaobstarala zas novšie a väčšie, už bolo zle a plánovala nám rozvod. Nezabudla sa medzi svojimi pochváliť, ako sa ma zbaví a prídem o svoj byt, nové auto aj o úspory. Za to ona dá spraviť nový plot a fasádu. Do manželovho bytu v ich spoločnej chalupe si nájde nevestu č.2. , veď aj dcére tak spravila a teraz sa má princezná kráľovsky 🙈
ja mám 40 ročný platený obrus zabalený v priesvitnom balení, ešte nie je ani otvorený, mám ho vyhodiť?
Wauuu, pozerám že už je tu 6 strán o starých uterákoch...neuveriteľné koľko dokážete okolo toho diskutovať 🤔 Autorka, tak ako to nakoniec dopadlo? 😅
Tiež svokrovci tak malí , švagriná nebola schopná kúpiť a ja som im kúpila na narodeniny každý dostal 2ks osušky a 2ks malé uteráky a aj tieto Vianoce čo bolí tak zas ďalšie uteráky .tie ich staré boli tiež teda čo to za sebou ...vôbec sa netráp keď ich nechcú tak ...... a máš kľud .ty si používajú svoje nové ,
Namiesto toho, aby si tu osocovala 80% ľudí, ktorí ti napíšu iný názor než ti vyhovuje, skus zapracovať na svojom obrovskom egu. Mne to je jedno, či ju ohovaras. Ja by som v živote neisla písať čokoľvek o mojej rodine na koňa a dúfam, že raz keď budem svokrou, nebudem mať nevestu, ktorá bude riešiť moje súkromie na konovi. Neviem, čo na to všetko hovorí tvoj muž, ale môj by nebol moc nadšený, keby toto píšem o jeho mame cudzím ľuďom. V podstate sa nič nedeje, len ty tu niečo zvelicujes. My tu čítame len tvoj názor, názor druhej strany chyba. Ale podla toho, ako tu reagujes, nebude zrejme všetko tak ako ty tvrdíš, vyzeráš byť na riadnu fúriu. A uz mi prosím ani nepíš, venuj sa radšej riešeniu týchto tvojich sprostosti.
Mala si sa radsej obalit do uteraka MADE IN CHINA smrdiaceho chemickym smradom umeliny a nepodsuvat to umyselne v cudzej domacnosti ked ti vadia 40 rocne uteraky ...le co uz ked nevies co je stara dobra kvalita
@evaachesa Nič nedopadlo, stále je zdutá, že nepoužívajú jej dar a stále sa jej hnusi, že sa musí utriet do starého uteráka. Ja som akože neverila vlastným očiam, keď som videla nadpis diskusie... a autorka, celkovo starší ľudia keď im kúpis nieco nové, tak niekedy oni to nepoužívajú, lebo im proste viac vyhovuje to, na čo sú zvyknuti. Tie moderné uteráky sú mnohé úplne hrozné a fakt sa lepšie utriem tým 40 ročným...
@evaachesa presne si mi to vzala z jazyka, išla som napísať, že nie je možné, aby okolo 40 r. uterákov bola 6 stranová diskusia 😀 hlavne, že keď tu niekto mladší založí takú ľahšiu tínedzerskejsiu tému, tak ho odkážu preč, lebo toto je seriózne mamičkovské fórum a riešia sa tu dospelé veci 😂
Ja mam sice iba 33 ale pouzivam veci do zodrania ako spravna gazdina 😁😁😁 viem pochopit svokru aj teba lebo aj ja mam uteraky po 77r babke (neviem kedy ich kupovala) a viem aj ze keby pride navsteva vytiahnem samozrejme nove a tieto pouzivam ja napr len na vlasy, rok pockaj a svokra mozno z uterakov bude mat uz len vreckovky na nos ked si take potrhane - ale ja to kvitujem aspon setrime prirodu 😁😁
A čo? To, že majú 40 rokov neznamená, že sú špinavé... Podľa mojich súkromných kritérií sa majú uteráky prať na 90tku, niekto ich perie na 30...mám ho teraz prevychovávať??? Však dospelí, tak ich vec... Si predstav, že by ti svokra vnucovala svoje spôsoby ako by si nadávala... Tak nerob ty im to isté.

Trosku mimo temy ...ale ja by brala taku svokru ako mas ty ...
Moj otec vzdy hovorieval ...je lepsie setrit ked mas ..nie ked uz nemas .