Svokrovci si chcú privlastniť dieťa.
Ahojte. S manželom sme po svadbe ostali zit v dome u svokrovcov. Po narodeni dcery svokrovci, ktori su na dôchodku, travili s nami cele dni, kazdy jeden vecer. Brali si dceru. Zili sme tak, ako keby sme boli ich deti vsetci 3ja. Je to ich dom, a preto sme si ich nedovolili obmedzovat v kontakte a zakazovat sa im v dome pohybovat (my sme zili na prizemi a stale tam boli). Rozhodli sme sa odsťahovať, nakolko to bolo s muzom pre nas neúnosné. Vychádzali sme vsak s nimi velmi dobre, ani raz sme sa nepohadali.Otazka na Vas sa vsak tyka dalsieho kontaktu. Teraz byvame sami asi 10 min. autom, je to parada. Lenze svokrovci pri kazdej navsteve malej opakuju, ze tu je doma, hovoria za nu, ze ona chce ostat pri nich, ze v nasom novom dome je na navsteve, ze ona s mamkou a ockom nejde. A vítajú a lucia sa tak, ako keby ju nevideli týždne, pritom kazdy tam chodim skoro kazdy den. V dome bývame týždeň, ja som sa zatial ovladla, lebo chcem mat dobre vztahy. Mala ma 7 mesiacov, ale ked bude vnimat bojim sa, ze jej budu rozprávať, aby ostala s nimi. Najradsej by si malu nechali, beru ju ako svoje dieta. Ako im to normalne vysvetlit? Hovpria to ako srandu, ale vtipne to nie je vobec.