icon

Svokrovci si nevážia darčeky

5. nov 2020

Ide ma rozdrapiť od jedu , minule Vianoce sme im kúpili wellness pobyt nech si idu oddýchnuť, pobyt prepadol lebo sak malo času nato mali, iba rok, 200€ vyhodených v lufte.
Teraz nedávno mal svokor narodeniny , je po porážke už pár rokov ale ma veľké bolesti v chrbte a v nohách svokra mu kúpila fyzioterapiu pár sedení , my sme mu kúpili na odporúčanie lekára olej s CBD , čaj na ukľudnenie a dobrý spánok s CBD, masť pálivú s CBD, nejakú čokoládu s CBD a pár drobností, zaplatili sme zato 130€ lebo veď mal okruhliny..
proste vždy si odtrhneme od huby my aj malému , aby sme potešili aj ich a stojí to v skrini a sada na to prach ani sa toho nedotkne a neni to nejaky starý páprda. Nemá ani 60.
Take mám nervy, za tie peniaze sme mohli malému kúpiť oblečenie alebo hocičo iné, ozvali by ste sa ? Povedali by ste im nato niečo? Či to ani nemá význam riešiť to?

Strana
z4
sasesoe
5. nov 2020

Ahoj, Co sa wellnessu tyka, tak zial v tomto case korony sa necudujem, ze nesli. Jasne, teoreticky sa dalo, ale.... a co sa tyka tych zdravotnych darcekov, tak to ste mu vymysleli, nieco, co si vy myslite, ze by mal chciet/potrebovat... u nas sa uz davaju darceky len detom a ostatni max bonboniera/flasa, starym rodicom nejake "aplikacie" fotiek vnucat

ukulela
5. nov 2020

@sasesoe fakt s tým wellnessom a koronou ... Navyše riziková skupina. Ináč taktiež narodky, píše nedávno, moznoesiac dozadu a už by darček pýtala naspäť ....

cervenaruza123
5. nov 2020

Ked davam dar, tak nic za to necakam. Dar je zo srdca a ano, zamrzi, ked si to ten druhy nevazi, ale dar ma byt nezistny, nedavam to s ocakavanim nicoho, ani tej vdacnosti (aj ked clovek samozrejme v to dufa). Su ludia, co si dary nevazia, pri nich som sa poucila a davam take veci a v takej cene, aby ma prilis nebolelo keby to aj hned vyhodili.

lauriema
5. nov 2020

Nabudúce do obalky 100 eur a hotovo, svokor si kúpi co chce

sisaka
5. nov 2020

@bublinkai odkiaľ máš, že vyhral Trump? Čo si veštica? Zatiaľ vedie Biden a to ešte ani hlasy všetky nie sú zratané 😅

bublinkai
5. nov 2020

@sisaka ... šak on sám to vyhlásil. Pred ľuďmi.Myslíš, že sa to v noci zmeni?

sisaka
5. nov 2020

@bublinkai to si asi pozerala záznam spred 4 rokov... mimochodom u nás nie je noc, ale deň a stále nie sú hlasy zratané, tak ťažko sa môže Trump vyhlásovat za prezidenta, keď zatiaľ prehráva

panelacikova
5. nov 2020

@bublinkai teraz v správach hovorili, že ten Biden má navrch...

sisaka
5. nov 2020

@bublinkai toto ide LIVE naposledy updated pred 15 minútami

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
katarinka89
5. nov 2020

Netreba si robiť také starosti s drahými darmi. Stačí kúpiť za pár eur a ak by mali k tomu nejaký komentár, povedala by som im k tomu svoje.

bublinkai
5. nov 2020

@panelacikova ... no ta vidíš to. Sorry potom. Sa Ti ospravedlňujem ( ale vždy empaticky s úsmevom na perách)🙂

panelacikova
5. nov 2020

@bublinkai nieeeee, v pohode 😀 ja som si len normálne na teba spomenula pri správach 😀 akože, mne je to jedno, kto tam bude vládnuť, ale ten Trump..... no konečná...

whatever1
5. nov 2020

Podľa mňa nie su nevdacni, len si im kúpila niečo čo nevyužiju. Mojim rodičom keby kúpim welness tak by tiež nešli ani za svet, proste nie každý je na také veci. Tebe to moze prísť ako neodolateľný darček lebo teba by to veľmi potešilo, chapem... ale skus pochopiť aj ty ich. Predstav si ze by ti svokra kúpila neaku značku makeupu ktorú nemáš rada, alebo voňavku ktorá ti smrdí, alebo pobyt na víkend na neakej farme alebo niekde kde ta to absolútne neláka. To ze tvoje darčeky sú pre nich nevyuzitelne z nich nerobí nevdacnikov. Na druhej strane vám mohli vrátiť ten pobyt pred tým než vypršala splatnost, nech teda idete aspoň vy.. . Opýtaj sa čo by ich potešilo tento rok a ak by povedali ze sa nechajú prekvapiť, tak to môžeš využiť a povedať ze chceš ist na istotu aby ďalší darček nedopadol ako ten welness ci cbd kremy.

whatever1
5. nov 2020

Kedy vlastne skončila splatnosť toho pobytu, nedá sa tam zavolať a dohodnut sa keďže sú okolností aké sú? Možno by mohli brat v úvahu pandémiu a vyjsť vám v ústreti. Viem ze známa raz prepasla pobyt na welness a v pohode jej dali iný termín a to bolo ešte pred coronou.

mironka
5. nov 2020

@ckatka tak,tak... My so svagrinou uz ani nevieme,co dat svokrovi na jeho sviatky. Dokola len to,co potrebuje. Oblecko,obuv,kozmetiku,ponozky. A potom pride jeho syn,teda moj muz a na okruhliny ho vezme na futbalovy zapas Barcelony, Livetpoolu atd. Svokor je hotovy,podudre,ze naco mu kupujeme take drahe dary..moj muz tiez je hotovy z toho,ze oco dudre a odmieta letiet....a poriesene...a potom je svokor plny euforie a tak prekusne opat tie ponozky a oblecko,ktore mu so svagrinou opat raz podarujeme.

jankapepe
5. nov 2020

A prečo im konečne nedáte darček ktorý by ich potešil? Niečo čo sa páči im! Nie vám?!

heidi4
6. nov 2020

@bublinkai Niektore staty nemaju este ani 90% hlasov spocitanych, este NIE JE koniec, ale ty premudrela mas asi nejake nadprirodzene schopnosti, ze uz vies, kto uz vyhral, ked este nikto nevyhral??? Ani Americania to este nevedia, ale nejaka Slovenka z Hornej Dolnej to uz vie. Mali by ta pasovat za ich hovorkynu alebo vestkynu alebo co. "Milujem" takychto "mudrych" ludi, co si robia unahlene zavery aj z h...a.👎👎👎

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
heidi4
6. nov 2020

@bublinkai hm, a predsa ti to nepomohlo... 🤷‍♀️

janage
6. nov 2020

Ja by som asi sa dohodla so svokrou, že prispejem na ďalšiu fyzio rehabku ak mu to pomohlo s tým, že sa s terapeutom dohodne, že napr. ten olej využije pri terapii. Čaj mu predsa svokruša tiež môže uvariť. A do budúcna požiadaj svokra nech napíše 10 ľubovoľných vecí čo by ho potešilo a z toho vyber. Ak nepochodíš, tak kúp peknú pohľadnicu, ak máte deti nech nakreslia obrázok dedovi, dáky koláčik so sebou a hotovo.

jana_eyre_2
6. nov 2020

Ja by som nepovedala, ale naopak tieto Vianoce kúpila len sadu kozmetiky 😅 ja mám tiež pocit že to čo vyberieme my ako dar nikdy nie je dostatočne dobre, tak zväčša na to už kašlem a kupim len maličkost.. ale u nás je ale ľahšie to, že väčší dar sa skladáme s muzovymi sestrami, tie svojej mame viac rozumejú a ja sa do toho nejako nestarám.. ja riešim len svojho otca ale ten je už dlhé roky invalid a má psych.problemy, takže tam je to iné.. a potom vyberám deťom v rodine a mojim deťom a muzovi.. z toho sa teším..

zuzana111984
6. nov 2020

Ja by som to nehovorila a už vôbec nepýtala na vrátenie, to sa nehodí. Ale po týchto skúsenostiach, víno a káva, na okrúhliny darčekový kôš a schválne by som doň dala tie kapsičkové presnidávky, brumíkov, kinder vajíčka, tyčinky..pochutinky čo môžu spapať vnúčatká 😉 a máš to vybavené do 15 eur, za ušetrené peniaze si s detmi spravíš taký super výlet, detičky ti budú vďačné 😊

romanovic
6. nov 2020

Neviem aky stary je tvoj svokor, ale napr. ja mam 50 a moj muz mi nikdy v zivote nekupil darcek, ktory by bol pre mna nejako hodnotny. Vobec sa na neho nehnevam. Na kazdy sviatok mu poviem, ze nic nechcem, radsej si tie topanky, kabelku, letenky kupim sama, on si neda povedat a kupi nejaku neskutocnu volovinu typu haluzna kabelka, ktoru ani nevyberiem z obalu, hodin na dno skrine a po nejakom case, ked sa na nu zabudne, ju posuniem niekomu alebo odnesiem do kontajnera charity a on je vzdy strasne urazeny, ze tu kabelku nenosim. Niekolko pokusov mal so sperkami, doteraz lezia na dne sperkovnice a nevideli este svetlo. Teraz konecne rezignoval, dal mi peniaze a ja som si kupila presne ten typ sportovych hodiniek, po ktorych som tuzila. Takze takym "nevdacnym" pacientom ako ja, by som naozaj dala len flasu, alebo peniaze do obalky.

janage
7. nov 2020

@romanovic a co keby si mu dala zoznam presne aj s linkami co ja viem do 10 veci co chces a on nech vyberie nejake 2, 3 co ti kupi. On bude mat radost z nakupovania a Ty sa vyhnes nemilemu prekvapeniu😉 alebo mozes dat zoznam 3 veci a vyberie jednu.

Strana
z4