Svokrovci sú u nás problém číslo 1
Ahojte, niektoré si ma možno aj budete pamätať...moji svokrovci sú u nás stále problém číslo jedna. Snažili sme sa to s manželom vyriešiť, prvýkrát sa s nimi pohádal, urazili sa, dva mesiace sa neozvali, ja som ich prvá zavolala k nám na návštevu, snažila som sa to dať všetko dokopy. To bolo pred rokom, no problém stále pretrvával, nič si z toho nezobrali...svokra mi stále malého trhala z rúk, trhala mi kočiar, horúci kávu položila na konferenčný stolík, keď malý začínal chodiť a o ten stolík sa opieral, nechávala nože na okraji linky, vysmievali sa mi, že je maly zamamaný (rok aj 3 mesiace), vyhodila mi veci, ktoré som dostala od manželovej babky, vraj to boli škaredé a staré veci, stále volala môjho muža jesť k ním, mna nie, keď sme boli na návšteve nebavili sa do mnou obaja, ani svokra ani svokor, malého mi vzali z kočiara a šli ho ukázať kamoške do obchodu bez opýtania sa nás, manželovi písali, že láska medzi mnou a synom je opičia, opakujem, syn má rok a tri mesiace, no proste, je toho neskutočne veľa....najviac ma mrzí, že ja som sa za cely ten čas stale snažila, aby bolo dobre, aby sme aspoň raz do týždňa u nich boli na návšteve. No, lenže za posledný mesiac mi zas vykypeli nervy, čo sa za cely rok nazbierali...prestala som tam chodiť...a oni začali hučať do muža, či ma zákazane tam chodiť odo mna, pričom môj muž im maaaalo kedy zavolá...šiel ich teda sám pozrieť a nahučali doňho, že sa správam ako dieťa, že rozbíjam rodinu, že sa správam ako teenagerka, že im nedávam malého, že to chcú so mnou vyriešiť...manžel ma tam obhajoval, povedal im to, čo pred rokom, tak sa dohodli, že prideme a vyriešime to....prišli sme, no lenže oni cely čas čo sme tam boli ani necekli. Necekla som ani ja, keďže som čakala, že začnú oni, ja som im už svoje povedala predtým. Prišli sme domov a manžel im volal, že čo nič nepovedali, a oni na to, že človek (teda ja) si musí až po čase uvedomiť, čo robí a urobil, a že sa pred malým nechceli hádať...cite, zas sme dospeli do štádia, kedy si oni zas NIČ NEUVEDOMUJÚ, ale ja som tá zlá, stále a už asi aj navždy budem...muž si neobhájil, keďže vraj sa ku mne dnes správali normálne...bavili sa so mnou, no svokra samozrejme podryvala...prosím vás, poraďte mi čo fakt robiť, lebo tu už NIČ nepomáha, ani tam chodiť, ani nechodiť, ani sa hádať, ani slušne povedať, jednoducho nič, vždy budem ja tá zlá...pritom moji svokrovci vždy každého zo všetkého obviňujú, iba oni sú dokonali, aj v rodine sa s nimi skoro nikto nebaví, keďže vedia, akí sú...môj manžel ich ma rad, chce, aby sme dá stretávali...no mne už táto pretvárka ide hore krkom a keď vidím svokrovcov, chce sa mi skočiť z okna...prepáčte, že je to take dlhé, a ďakujem tým, ktorí si to prečítali dokonca.
@jks27 Svokor malého "štval" proti tebe ???? A to ako preboha ? To dieťa má rok...netrpíš nejakou formou paranoje ?
@miadi to si ju viem zivo predstavit. Tam sa to uz prelina s geriatrickou demenciou 🙈. Moja babicka(84) si nepamata mena mojich deti, svokra to este zvlada(63), hoci uz na nej vidim, ze chce mat svoj pokoj a moc sa nezaujima ako pred 10 rokmi. Ale pekne vedies dceru, ze starkych si treba vazit, nech su aki su. Niekedy vsak treba velku davku sebazapretia a predychavania pri nich.Ktovie ake budeme my svokry. Ci geriatricke alebo plne zivota. Dufam, ze to druhe.
@mandarinka555 že naňho rozprával veci typu: “nesmieš plakať za mamou, ty si chlap, ty musíš byt silný, chlapi za matkami neplačú, booooze, ty za ňou zas plačeš, veď to je smiešne, veď ty si chlap”... a to mal rok, čo by mu hovoril, keby bol starší
@jks27 Ved to Nie je štvanie proti tebe to su len take reči ze to beries vaźne. Nic zle na tom nie je. Ty to vidis vo svojom preklade “neplac za mamou je to potvora.” Moja ked mala rok drzala som ju na rukach ona mavala rukami a podarilo sa jej plesknut mi po ustach. Nikdy predtym ani potom som svokru nevidela taku stastne vyrehotanu. Vnucka jej splnila tajne sny. Pre mna len vtipna story aka je svokra ..
@jks27 Pre tie hlúposti ho proti tebe "štval" ? Vygoogli si ten termín, lebo píšeš od veci...

@brankova a tak zaujmu od nas maju viac ako naopak 😂Ja im vzdy nosim kvety vino vcera mala urobila cupcakes aj pre nich a dnes mu dala papierik kde napisala jeho meno srdiecko a svoje meno (5r) a zajtra take da babke. Vypocut som si za tie roky vypocula ich dookola story viem naspamat . Svokra si chudera za 9m nezapamatala maleho meno. Tento rok sme snimi raz sli do parku a svokra sa tam cudzej mamči vykecavala mne len povedala ze nemala tento rok cas nic upiect “pre deti” Lebo je zaneprazdnena ze jej slzia oči. Ako sa mame ci nieco potrebujeme to ich nenapadne. Oni vzdy žili hlavne pre seba. Tak to nebudu na stare kolena menit. Ja som sa stym zmierila proste su taki. Svokra uz je dost mimo tento rok a vidim ze chudak Svokor uz tiez zacina ist mentalne dole vodou bol na tom super na svoj vek .