Swingers
Tak aby som šla troška od začiatku, s manželom sme spolu už 10 rokov, máme jedno dieťa .. no mám za sebou veľa potratov a veľa veľa snaženia aby sme mali aspoň to jedno.. ten kolotoč snaženia sa a následné potraty a teda sex len za účelom oplodnenia náš vzťah akosi narušil.. po poslednom potrate sme si povedali že stačilo.. nemáme na to už síl hoc by sme chceli súrodenca pre malú. Ide ale o to že cítime obaja že nás vzťah treba troška oprášiť, obnoviť, prebudiť.. už som tuna písala raz tému, že mm je bol mojim prvým mužom a že som pocitovala isté nevybúrenie sa a nedávno sme sa otvorene rozprávali o našom sexuálnom živote a z neho zrazu vypadlo že či by sme neskúsili swingers párty.. Zaskočil ma tým a nevedela som čo mu mám na to povedať.. Je tomu už týžden a ja nad tým stále rozmýšľam.. dúfam že ma tu nik neodsúdi ale mám chuť skúsiť to.. a ak sa nájde niektoo kto ma s tým skúsenosti prosím napíšte, kľudne aj IP .. Ďakujem.
@bambulka317 vacsinou to konci tak, ze chlapovi zachuti ina cikula a ked s nou sex funguje super, tak sa na zenu vykasle a odide za nou....alebo zena od chlapa....toto ti vztah jedine ukonci a ked ho raz uvidis, ako ondi druhu, stale to budes mat v hlave a zacnu otazky...co robila lepsie? preco si bol tak vzruseny? paci sa ti? atd.... a uz je to v keli...
@certi kludne nas mozes lutovat, prezijeme to ...
a otazky "co robila lepsie, preco si bol tak vzruseny, paci sa ti?" To sa moze pytat iba menejcenna osoba (ci uz muz, alebo zena), ktora ma nulove sebavedomie. Prave to je ta vyrovnanost paru, ze vedia co chcu, ze maju vsetko v hlavach usporiadane a ze bezvyhradne jeden druhemu doveruju.
....a najhorsie je, ked vztah stoji iba na sexe....lebo aj ten raz vekom skonci a co dalej? co vas bude drzat spolu, ked uz nebude swingeeers?
@zara_123 "...sa moze pytat len menejcenna osoba..." ok, nech je to tak. Ale ty musis zaroven uznat, ze ak autorke sexualny zivot nefunguje, znamena to, ze niekto mozno obaja sa uz menejcenne citia a presne ako spomenula @certi pohlad na partnera ako si uziva s inym velmi nepotesi... z dovodu vychodiskovej situacie si teda myslim, ze u autorky je velmi mala sanca, aby to vypalilo dobre😕
Ak to vo vztahu začína ,,škrípať,, a ten potrebuje ,,osviezenie,, tak iste su aj ine možnosti. Ako piše zakladatelka mm bol je prvy muž a citi nevyburenie, nema s kým porovnavať...Takže ak najde lepšieho po každej stranke tak čo, pojde od neho?
X krát to tu baby napísali - na to treba mat povahu, vedieť sa odosobniť a ,,zabudnuť,, na city. Zena z ,,vyprahnutého,, vztahu to nedokaže...tým som si istá.
@zara_123 pre vyrovnané a milujece pary??? To sa utešuješ nie? Ako si ludia dokazu ospravedlniť nechutné smilstvo fakt nechapem...choroby su všade ale su situácie ked je vysoká pravdepodobnosť že nejaku schytáš. A hlavne bez gumy ale aj to je dneska jedno lebo HPV vyrus dostaneš aj z fajky pekne do hrdla. A nikto z nakazených o tom nemusí ani vedieť. Nikdy som nepochopila a ani nepochopím prečo pekné a viac menej rozumné baby robia štetky a tu ešte zadarmo🙂 A o sebavedomí by som radšej pomlčala...ked si ho potrebujem zdvihať tým ze ma obraba iny chlap a to mi dviha sebavedomie, moju hodnotu....
@certi 100% suhlas!
@moni73 ale samozrejme ... ved ja nepisem nikde chod do toho, urcite vam to pomoze. Toto si musi kazdy rozhodnut sam a za svoje rozhodnutie (ako za kazde ine v zivote) bude niest zodpovednost.
a o tom ci ten pohlad na partnera nepotesi by sa dalo polemizovat ... ako u koho.
@sardinka333 ad1 bez gumy by to robil iba blazon, ad2 to sebavedomie si nepochopila ... ja si nezvysujem svoje sebavedomie. Ide o to, ze pytat sa otazku ci bola nejaka lepsia ma ani nenapadne, prave preto, ze nejaku uroven sebavedomia uz mam.

@romana19 ach jaj, nejaka ta choroba sa tam musela objavit, ze? len aby to vyznelo viac dramaticky 🙂 Kebyze riesim ci niekde je/nieje moznost sa nakazit chorobou, tak nechodime nikam, lebo napr na kupalisku sa vedla teba kupe 20 neprisposobivych spoluobcanov, ktori vodu videli naposledy minule leto, ked boli na tom istom kupalisku, v praci ma zas nakazi chory kolega/kolegina, decka nedam do skolky lebo nahodou dostanu vsi ... ale to som odbocila.
A ano nas pohlad je, ze sa nepodvadzame, pretoze to je iba a iba o tom jednom. Okrem toho nemysli si, ze to funfuje tak, ze jeden si uziva a ten druhy sedi obdalec na stolicke a pozera sa nato. Nie ... my robime vsetko spolu, cize sa jedna o spolocny zazitok.
Ale chapem, ze toto nieje pre kazdeho ... swingers je hlavne pre vyrovnane, milujuce sa pary (nebavim sa teraz o masovkach v Prahe, Viedni, Budapesti to su 100ky ludi - sexturistov, platenych spolocnicok)