Swingers
Tak aby som šla troška od začiatku, s manželom sme spolu už 10 rokov, máme jedno dieťa .. no mám za sebou veľa potratov a veľa veľa snaženia aby sme mali aspoň to jedno.. ten kolotoč snaženia sa a následné potraty a teda sex len za účelom oplodnenia náš vzťah akosi narušil.. po poslednom potrate sme si povedali že stačilo.. nemáme na to už síl hoc by sme chceli súrodenca pre malú. Ide ale o to že cítime obaja že nás vzťah treba troška oprášiť, obnoviť, prebudiť.. už som tuna písala raz tému, že mm je bol mojim prvým mužom a že som pocitovala isté nevybúrenie sa a nedávno sme sa otvorene rozprávali o našom sexuálnom živote a z neho zrazu vypadlo že či by sme neskúsili swingers párty.. Zaskočil ma tým a nevedela som čo mu mám na to povedať.. Je tomu už týžden a ja nad tým stále rozmýšľam.. dúfam že ma tu nik neodsúdi ale mám chuť skúsiť to.. a ak sa nájde niektoo kto ma s tým skúsenosti prosím napíšte, kľudne aj IP .. Ďakujem.
@zara_123 Nechajme to tak, ako tu bolo písané sto ľudí, sto chutí.
V prípade, že by si prišla domov a našla by si svoju dcéru s troma chalanmi naraz, s jedným z nich by bola aj zosobášaná možno, tak by si mávla rukou a uznala by si to ako správnu vec, lebo tento životný štýl zdedila po tebe. 😉
len ako by to bolo, keby sa to jednemu páčilo a užil by si to zatiaľ čo ten druhý by to nedokázal, ako by to potom oživilo Váš vzťah? :/
@zara_123 no ale kebyže z fleku povieš svojmu starému že zlatko končíme....tak predpokladám ze by to bol problém. Neverím že chlap ktorý je zvyknutý na ,,pestrosť,, to len tak sekne a povie si dosť.
okrem toho....zara posudzuje uroven ludi podla auta.....ze tam chodia ludia na vyssej urovni🙂)) toto je vyssia uroven? a je verejne zname, ze najvacsie prasce su prave tie bohate, co sa navonok hraju na kultivovanych a na urovni🙂) a auto? hocijaky murar ma BMW, hocijaky cigan Mercedes....takze?
@stangb chciet musia dvaja, ak chce len jeden, tak sa mozu rovno rozist a ani tam nemusia chodit, aspon budu usetreny od toho co sa bude diat. ale zakladatelka pise, ze muz navrhol a ona o tom premysla.
@sardinka333 a preco by som to preboha robila? Zbytocna, hypoteticka otazka. Okrem toho neviem sa zbavit pocitu, ze to vnimas tak, ze moj "stary" je ten co si uziva a ja nie. My si uzivame obidvaja.
@sardinka333 to skor opacne...stary uz nebude moct a jej bude chutit stale viac..ale s tymi inymi....to bude pruuser🙂))
@certi zenska ty mas strasny problem s pochopenim textu. Pisala som o socialnom postaveni. Nie o vyssej urovni. A jedine co som tym chcela povedat a je to tam napisane ... ze nikto to neriesi. Proste je jedno ci si tam prisla na fabii, alebo na aute za 100k. Nikto sa k tebe nebude chovat ako k menejcennej na zaklade auta. Cize skus aj chapat text a nielen tu osocovat ... 🙂
@zara_123 mozes mi vysvetlit, ako ta moze neiritovat dokonca az tesit pohlad na milovaneho muza, ktory si uziva "viac" ako s tebou? Mozno, ze viac mu da atmosfera ako ta zena, ale v konecnom dosledku to vyzera, ze si uziva viac, nie? Ja sa len snazim pochopit. Viem si predstavit lasku, kde by ten pohlad mohol kvazi potesit. Bolo by to vtedy, ak by som mu to z nejakeho dovodu nemohla splnit ja. Rozmyslam, ze ak by som bola napr. ochrnuta, mozno by ma to tesilo (aj ked si myslim, ze by som to aj tak nechcela vidiet...). Ale ked si predstavim, ze ma zamrzi aj to, ze susedina fazulova polievka mu chuti viac ako moja😄
@zara_123 nepochopila si môj príspevok, čo ak prídu obaja, obaja to budú chcieť skúsiť, ale zatiaľ čo jednému z nich sa niekto zaľúbi a bude to chcieť skúsiť a ten druhý to v momente keď pôjde do tuhého vzdá.
pozerať sa ako muž začne s nejakou ženou a mňa začne obšťastňovať nejaký cudzí človek, ktorý mi síce možno je sympatický, ale predsa len intímne dotyky mi po pár minútach poznania nemusia byť príjemné, ja to stopnem, ale môjmu manželikovi by sa možno stopnúť nechcelo, asi by som s tým, nebola stotožnená, žeby som sa pozerala na to ako to jeho baví :D
osobne si myslím, že do niečoho takého môžu ísť len ľudia, ktorí sa až tak nemilujú a sú spolu len z nejakého zvyku a majú sa radi, ale už to nie je také ako by to malo byť. na jednej strane majú rodinu, zázemie, žiú si svoj pokojný rodinný život, a pritom si užívajú inde. neverím, že človek, ktorý toho druhého naozaj hlboko miluje, sa v pohode podelí o toho človeka s niekým tretím.
@jabatko Pochopil som to správne že ty máš sex s partnerom a ostatní sa na teba pozerajú?
Snažím si to predstaviť a ... teda atraktívne ženy okolo by mi nevadili. Ale jeden chlap a hotovo, proste ten pocit mi je nepríjemný.
Na druhej strane sex niekde kde nás niekto môže pristihnúť mi pripadá veľmi vzrušujúci (len by to nesmel byť známy) ale v tom momente ak by sa tam niekto zjavil koniec. Inak miloval som sa pod známymi vodopádmi, našťastie sa tam žiadny turista v inkriminovanú dobu nezjavil, jeden z najsilnejších zážitkov.
Co tak si o veci najprv nieco zistit a potom pisat??
@moni73 s tou atmosferou si to trafila uplne presne ... ta robi velmi vela ... s kazdym. A k tomu uzivaniu si viac s niekym inym ... ako sa to da odlisit, ze si s niekym uziva viac, alebo menej? My si uzivame skvele vo dvojici a takisto aj vo viac ludoch. Nikdy ma to nenapadlo sa pytat muza ake to bolo stou a stou. A ani ja som takej otazke od neho necelila. A inak ti to vysvetlit neviem, jednoducho sa nam to tak paci.
Mimochodom to ze sa niekto iba pozera a paci sa mu to sa vola kandaulizmus.
baby, všetko si môžete dohodnúť, ale mňa by nasralo aj to, že som to musela stopnúť ja a že on by nemal problém pokračovať 🙂 ale tak my nie sme na takéto dobrodružstvá, vieme si oživiť vzťah aj bez cudzích ľudí 🙂
@jabatko Rímske kúpele v Kolíne s lanovkou nad hlavou a látkovými "kójami"? To mi pripadalo stimulujúce ale tam je to len počuť, nevieš kto je v tej kóji maximálne by si mohol počkať až vylezie. Ale ak by ma videl - stačí že mohol vidieť, chlap tak to by som asi nemohol.
@jabatko to musí byť asi aj povaha na to, lebo človek môže mať všetko vydiskutované ale asi kým tam nie si a reálne sa niečo nedeje tak len ťažko si to vie človek predstaviť. nikdy som nespala s niekym, koho nepoznám, a už len preto si to neviem predstaviť, ja musím človeka poznať keď už má ísť k takýmto intmínostiam. no a ako to robíte vy by som nerobila asi už len pre svoju hanblivosť :D
inak poznam tuto jeden swingersky par, ktorý sa k tomu hrdo hlasi...teda hlavne chlap.... kazdopadne, zena nie je ani zdaleka taka vyrovnana a uz niekolko krat sa nervovo zrutila, podala par ziadosti o rozvod, ale zakazdym to stiahla...lebo aj oni su z tej velmi bohatej vrstvy a zena radsej pretrpi swing, trojku, alebo to ze ju muz "pozicava" kamaratom, ako by mala prist o nakupovanie v milane, jachty, milionove auto a luxusne sperky...
Takze títo, co ich poznam ja, rozhodne nemaju ziadny pevny, zrely, milujuci vztah...Je to manzelstvo sexualne liberalneho aktivneho muza bez hraníc a materiálne založenej manželky. (slusne povedane)...Ale tak mozno slovenske swing kluby maju inu klientelu, oddane pariky, co si len nechcu byt neverne... 😕
@tomiholjubavi tak na taky par skoda slov, resp. na tu zenu z toho paru. Ale priznam sa, ze zazili sme raz podobny par. Drahe auto, sperky a podobne on cez 50, ona cca 20. Prisli s tym, ze bez vymeny, panko trochu viac vypil, tak si uzival inde nez len snou (nie somnou nie🙂), ona sa nestastna zdekovala na izbu, on ostal a rano znej bola opat spokojna zenuska. Nuz kto chce kam ...

@romana19 tu vetu (... swingers je hlavne pre vyrovnane, milujuce sa pary .....) chapes zle. Nechcem tym povedat, ze pary co to nerobia niesu vyrovnane a nemiluju sa. Ale aby si tam mohla ist, tak to su dve zakladne podmienky, inak to moze/musi skoncit katastrofou.