Syn je stále chorý
Ahojte baby syn nastúpil do škôlky v septembri kazdy druhý týždeň je pomaly chorý. Viem že musí budovať imunitu aj som čakala že bude častejšie chorý ale nie takto ... Nastúpila som do novej práce s mužom sa striedame na ocr ale každý mesiac vypadavam z práce, vedúca už pomne pozerá 😞 ..... Ako ste to mali vy ?
My sme to riešili na imunologii, synovi zistili alergiu na roztoče. Nastavili mu liečbu a od vtedy je chorý minimálne. Možno by sa oplatilo preveriť, či to nemôže byť aj váš prípad.
3 roky škôlky donemoty chorý prvý rok mi vydržal v škôlke Max 4 dní a potom 2-3 týždne doma.zlepsilo sa to až v škole. Strašné obdobie
@lenka58 Syn musí nosiť respirátor v škôlke. Nezodpovedné deti budú kašľať bez zakrytie rukou. Zs to by mali byť pokuty.
Deje sa to stále. Aj ja keď som bola malá, som skôr do škôlky nechodila ako chodila. Bola som stále chorá, 4x zápal pľúc, x krát priedušky. Vlastne skoro vždy. ATB, RTG, odbery. Celé moje detstvo som bola chorá, u imunológa a na pľúcnom. Zlepšilo sa to asi od tých 12 rokov. Ale aj teraz chytím všetko, čo ide okolo.
Dcérka je na Tom rovnako. Každý mesiac je chora. Po sviatkoch bola v škôlke až 7 dní a zas je doma. Tak ja som chvála Bohu ešte na rodičaku zo synom ale som zvedavá ako bude keď nastúpi do škôlky aj on.
Syn chodil 4 roky do škôlky, v kuse bol chorý, všetky možné vyšetrenia, jediné odporúčanie bolo dať preč mandle, bránila som sa tomu, aj ako prvák v škole bol veľa chorý, pred prázdninami išli mandle von a až to pomohlo.
@lenka58 aj u nas takto. Dcera je prvacka v skole, je to lepsie, ATB mala naposledy 2 roky dozadu,ale sople ma kazdu chvilu.
Prve dva roky skolky bolo peklo, vydrzala max 2 tyzdne. Do roka 6-krat ATB, zapaly prinosovych dutin, hemofil v hrdle a nose, angina, covid, zapal ucha...dovi. Ja som robila z domu, inak by sme to neustali. Teraz sa striedam s muzom, ale stale robim na skrateny uvazok.
@lenka58 Syn musí nosiť respirátor v škôlke. Nezodpovedné deti budú kašľať bez zakrytie rukou. Zs to by mali byť pokuty.
@anonym_b5353d tebe sibe s prepacenim? Myslis nwzodpovedne 3rocne deti, alebo 2,5 rocne deti, co zatil nevedia, ze sa ma kaslat do lakta?😀to je teda nonsens dnesneho dna

2roky rovnako, kazde 2 tyzdne, stale antibiotika. Nielen syn ale aj ja s nim