icon

Syn je stále chorý

lenka58
Dnes o 18:33

Ahojte baby syn nastúpil do škôlky v septembri kazdy druhý týždeň je pomaly chorý. Viem že musí budovať imunitu aj som čakala že bude častejšie chorý ale nie takto ... Nastúpila som do novej práce s mužom sa striedame na ocr ale každý mesiac vypadavam z práce, vedúca už pomne pozerá 😞 ..... Ako ste to mali vy ?

ivik4
Dnes o 18:50

2roky rovnako, kazde 2 tyzdne, stale antibiotika. Nielen syn ale aj ja s nim

sona96
Dnes o 18:51

My sme to riešili na imunologii, synovi zistili alergiu na roztoče. Nastavili mu liečbu a od vtedy je chorý minimálne. Možno by sa oplatilo preveriť, či to nemôže byť aj váš prípad.

malalienka85
Dnes o 18:55

3 roky škôlky donemoty chorý prvý rok mi vydržal v škôlke Max 4 dní a potom 2-3 týždne doma.zlepsilo sa to až v škole. Strašné obdobie

anonym_b5353d
Dnes o 19:27

@lenka58 Syn musí nosiť respirátor v škôlke. Nezodpovedné deti budú kašľať bez zakrytie rukou. Zs to by mali byť pokuty.

anonym_440a5b
Dnes o 19:42

Deje sa to stále. Aj ja keď som bola malá, som skôr do škôlky nechodila ako chodila. Bola som stále chorá, 4x zápal pľúc, x krát priedušky. Vlastne skoro vždy. ATB, RTG, odbery. Celé moje detstvo som bola chorá, u imunológa a na pľúcnom. Zlepšilo sa to asi od tých 12 rokov. Ale aj teraz chytím všetko, čo ide okolo.

060106
Dnes o 19:43

Dcérka je na Tom rovnako. Každý mesiac je chora. Po sviatkoch bola v škôlke až 7 dní a zas je doma. Tak ja som chvála Bohu ešte na rodičaku zo synom ale som zvedavá ako bude keď nastúpi do škôlky aj on.

letfenixa
Dnes o 19:55

Syn chodil 4 roky do škôlky, v kuse bol chorý, všetky možné vyšetrenia, jediné odporúčanie bolo dať preč mandle, bránila som sa tomu, aj ako prvák v škole bol veľa chorý, pred prázdninami išli mandle von a až to pomohlo.

scorpionflower1
Dnes o 20:37

@lenka58 aj u nas takto. Dcera je prvacka v skole, je to lepsie, ATB mala naposledy 2 roky dozadu,ale sople ma kazdu chvilu.
Prve dva roky skolky bolo peklo, vydrzala max 2 tyzdne. Do roka 6-krat ATB, zapaly prinosovych dutin, hemofil v hrdle a nose, angina, covid, zapal ucha...dovi. Ja som robila z domu, inak by sme to neustali. Teraz sa striedam s muzom, ale stale robim na skrateny uvazok.

majlo1234
Dnes o 22:35
@anonym_b5353d

@lenka58 Syn musí nosiť respirátor v škôlke. Nezodpovedné deti budú kašľať bez zakrytie rukou. Zs to by mali byť pokuty.

@anonym_b5353d tebe sibe s prepacenim? Myslis nwzodpovedne 3rocne deti, alebo 2,5 rocne deti, co zatil nevedia, ze sa ma kaslat do lakta?😀to je teda nonsens dnesneho dna