icon

Syn nechce pracovať, čo robiť?

16. feb 2020

Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.

janulik2008
20. feb 2020

@simonka9090 ked je zavrety v izbe asi si zenu nenajde. A aj ked bude rpbit za neho vsetko

acrobaleno
20. feb 2020

@perdulka7 "Tak trošku pokrytecké"?😂 A zase sa prejavil jej dvojaký meter.

acrobaleno
20. feb 2020

@simonka9090 A ešte mi napíš, že ktorá by ho chcela?

stela01
20. feb 2020

@simonka9090 tak to asi manželku mat nebude .

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2020

@perdulka7 Neviem o inom dôvode. Nemusím byť kresťanom aby som ctila svojich rodičov, to je snáď prirodzené, podľa vás nie? Naozaj si nespomínam, že by som jej ublížila

acrobaleno
20. feb 2020

Prestaň už prosím ťa. 🙄

matullienka
20. feb 2020

Prosím ťa veľmi by ma zaujímala tvoja reakcia čo si jej povedala, keď ti navrhla že máš mladému zrušiť trvalý pobyt. Možno má pocit že chces to bremeno hodiť na ňu a preto je taká

autor
20. feb 2020

@matullienka Odmietla som, nechcela som zo syna urobiť bezdomovca. Ale zla som na ňu nebola.

matullienka
20. feb 2020

Zrušiť niekomu trvalý pobyt ešte neznamená, že z niekoho urobíš bezdomovca a čo ti ešte navrhla?

jessicai
20. feb 2020

Treba stále dookola aj tisíc krát to isté kým nad tým nezačne rozmýšľať. Trpezlivosť rúže prináša.

autor
20. feb 2020

@matullienka To isté čo v tejto diskusii.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2020

Ale spomínam si, že dcere som raz našla list, písala si s väzňom, mala 15 rokov. Hneď som jej ho vzala a zahodila a zakázala čokoľvek posielať. Za toto by sa hnevala? To by urobila každá mama.

autor
20. feb 2020

Raz napísala listok mojej mame kde stalo "babka prečo má už neľúbiš"; nechala ten listocek u mamy na stole, mama nevie že to písala dcéra ale ja som spoznala jej písmo.

matullienka
20. feb 2020

Čo si jej povedala alebo napísala keď si zistila že je tehotná alebo keď porodila?

matullienka
20. feb 2020

A vieš čo by ma zaujímalo čo by si jej napríklad povedala keby ti teraz zazvonila na dvere s dieťaťom v rukách mama frajer ma nechal teraz sa o nás starajte vy s octom? Veď i jej brata s tak staráte 10 rokov bez problémov

autor
20. feb 2020

@matullienka Za toto sa hanbím, dozvedela som sa to keď mi rodina začala volať že či je tehotná lebo dala na facebuk fotku, ja som o ničom nevedela. Napísala som jej že sa môže hanbiť, asi som to prehnala. Potom ma to mrzelo.

autor
20. feb 2020

@matullienka Samozrejme že by som ju nevyhodila.

autor
20. feb 2020

@matullienka Len nevim čo na to muž, bol by naštvaný na ňu.

matullienka
20. feb 2020

Vidíš a práve si možno prišla na to čo tvoju dcéru trápi a prečo je taká. Možno keby si na to išla inak tak aj váš vzťah mohol vyzerať inak.

autor
20. feb 2020

@matullienka možno som ju sekírovala až moc

amelia000
20. feb 2020

Keby si trosku pozmenila pribeh...normalne by som mala pocit ze tu pise moja mama :D ale tej som nie raz dala vediet co je zle.

autor
20. feb 2020

@amelia000 A v čom chybujem ja?

andreal1
20. feb 2020

Zdravim Vas ,vidim ze od februara stale do tejto diskusie prispievate predpokladam ze sa u vas doma nic nezmenilo. Moja kamaratka byvala ako mladsia u babky a ma presne takychto strykov. Maju asi 40 a du stale u mamy nerobia raz za cas brigada ktoru minu na seba. Jedia, peru, byvaju.. Tak isto aj z jej brata medzicasom dospel taktiez ostal u babky a robi to iste.
Mam pocit ze vsetky rady a komentare aj tak prekrutite a situaciu riesit nechcete lebo je to vas syn.
Vy ho milujete no on uz nieje babatkom ktore ste povinna obskakovat. Zrusit trvaly pobyt mi pride ako najvhofnejsia alternativa... Kedze vidim ze vy s muzom ste asi dost benevolentna a ochotna mu pomoct zruste mu tn pobyt zaplatte mu na mesiac dva ubytovnu ci najom a vyhodte ho tam... Za ten mesiac dva si musi najst pracu aby dalej mohol byvat kedzd vy mu to uz dalej platit nebudete. Ak sa neumudri a bude si mysliet ze ho po skonceni tejto doby vezmete naspat vykaslite sa na to. On si poradi.AK BUDE MUSIET. NO ON NEMUSI. vsetko robia za neho

korunka1
20. feb 2020
amelia000
20. feb 2020

Nato ti vie dat odpoved len tvoja dcera. Pytala sj sa jej to niekedy?

autor
20. feb 2020

@amelia000 Nie, nevedela som že je niečo zle, brala som tie nezhody ako pubertálne výčiny.