icon

Syn nechce pracovať, čo robiť?

16. feb 2020

Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.

amelia000
20. feb 2020

No tak treba ist zanou a odkomunikovat si to s nou, a pytat sa jej a rozpravat sa s nou a hlavne vypocut a neobhajovat ze ja len toto a ja som to myslela dobre a bla bla bla.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2020

@amelia000 Veď som sa snažila, pýtala som sa jej že či preto že musela upratovať a ona že nič nechápem.

autor
20. feb 2020

@perdulka7 A to je správne ani nedať matke vedieť kde žije? Nie len ja som chybovala.a.

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
20. feb 2020

A kto je rodič? Ty. Takže je to tvoja chyba, rodič má budovať vzťahy a VYCHOVÁVAŤ. A ako vidno, ani raz sa ti to nepodarilo.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
anjelaa
20. feb 2020

Navrhla by som Vám, ak sa Vám podarí s dcérou skontaktovať, aby ste jej povedali nieco v zmysle, že Vám je ľúto, že váš vzťah nie je taky, aký by mal byť. Že sa ospravedlňujete za všetko, čím ste jej ublížili a ze ju ľúbite a chcete, aby bola súčasťou vášho života. Že si ju radi vypočujete, kde ste urobili chybu a budete sa to snazit napraviť.
Vstupte si do svedomia, majte pokoru a uvidíte ze dcéra bude k vam inac pristupovat.

Zachrante to co sa zachrániť este da.

bashawelle
20. feb 2020

dcera nepocuva a pocuvat nebude, pretoze nie je vypocuta. mala niekedy sancu vyjadrit sa, vysvetlit svoj postoj bez prerusovania, bez negovania jej argumentov, bez matkinej sebaobhajoby? podla toho, ako autorka vystupuje v diskusii to odhadujem na NIE.

autor
20. feb 2020

@bashawelle Tak snažila som sa vždy naviesť ju na správnu cestu, netrpela som jej výčiny.

acrobaleno
20. feb 2020

Hlavne, že synove trpíš odkedy skončil školu.

autor
20. feb 2020

@acrobaleno pretože u dcéry som videla väčší potenciál

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2020

@perdulka7 dcéra je šikovná, vybaví, zariadi.. nemá problémy ako syn, chcela som aspoň z jedného dieťaťa vychovať samostatnu a schopnú osobu

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2020

@perdulka7 Snažila som sa a vidíte ako to dopadlo. S ním to bolo ťažké.

acrobaleno
20. feb 2020

Tomuto ani ty neveríš. Už sa nevykrúcaj. Zlyhala si ako rodič, zlyhala si ako matka, tak si to teraz vyžer.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
20. feb 2020

Toto musí byť troll, toto musí byť troll, toto musí byť troll 🙏🙏🙏

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
20. feb 2020

@perdulka7 tam sa spomínala len dcéra a že tu ma chatku v lese, a že chodí na brigády do zahraničia. Tu má dcéra dieťa a stará nevie, kde je. Takých bude viac. Ale aby tu písala dokola že ona nič, len dcéra je zlá, no ja mám chuť ju vyplieskať za tie reči.

amelia000
20. feb 2020

@dopolbokaodrata bola by som aj ja rada, ale fakt taky ludia existuju :D mam takych 2 surodencov.

mimi1237
20. feb 2020

Došla som až sem, to ako žije vás syn nieje normalne.V jeho veku som.uz davno robila v zahraničí a nieže netrafim k zubárovi, to čo je.V živote som nepočula, aby dospelý jedinec netrafil k lekárovi.Zarazajuce ako môže jeden mladý chlap takto žiť.Ziadne peniaze, ziadny spoločenský život, žiadne frajerky.To on reálne netúži po ženách.? Takto ho budete mať na krku do konca života.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2020

@perdulka7 Toto rypanie mi je proti srsti, preto neodpovedám.

autor
20. feb 2020

@perdulka7 Diskusia sa zvrtla niekam úplne inam nez pôvodne.

bdalibor
20. feb 2020

@veronicka88 kúpte. Určite sa veľmi poteší, aj keď jej to do očí poviete.!