Syn nechce pracovať, čo robiť?
Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.
Autorka by sa mala len modliť aby na staré kolená nepotrebovala nejakú pomoc alebo opateru, lebo od nikoho sa jej nedočká. Ešte aby ich mal vôbec kto a za čo pochovať.
@panda21 Presne táák, veď sú prázdniny a môže to byť aj účelne založená diskusia. Štýl písania tu koluje v podobných témach. A ak to JE reálne, tak je to na smiech.
@acrobaleno ale aj keby je to vymyslené, toto je reálny problém niektorých mamiciek. Syncek boh a dcéra nič.. Nejeden prípad poznám osobne..
@acrobaleno Účelová je, prišla som sem za účelom poradiť sa čo so synom.
@panda21 Aj ja také rodiny poznám a vždy sa mi otvára nožík vo vrecku, pretože baba je šikovná, samostatná a syn iba zbytočne zaberá miesto, no nech by sa dievča rozkrájalo, aj tak nič nie je dobre.
@autorka a ja, že kvôli klikom 😂
@perdulka7 pridám sa k tebe
autorka: takze co synator poraba?
Aj mňa by zaujímalo čo robí 🤔
Bez kreditu, internetu, jedla..
Inak mňa by zaujímalo keď už muž navaril v poriadku ale prečo ste núkali aj mladému? Veď je jasné že aj vy dvaja musíte jesť ale treba pritlačiť aj na muža keď uvarí aby varil iba pre vás dvoch
@matullienka najmenší problém prísť a nabrať si z hrnca..
@panda21 len keby navaril to toľko čo zjedia naraz tak by nemal čo nabrať. Ak takýmto spôsobom vychovávali deti že jeden zakázal a druhý dovolil tak sa nečudujem že to takto dopadlo
@matullienka jedna chce dcéru pri sebe, otec hrdý dcéru už nemá. Mama chce ísť ku psychológovi otec kašle na to. Zaujímavá rodinka 🤭
Chyba je, ze nedržíte spolu.To v takomto pripade nema žiadny účel.Aj manžel zlyháva v tomto.On ako autorita by mal zasiahnut,
@23121974 tak krby uviedli že dcéra s mini nekomunikuje, nezaujíma sa o nich a ani neudrzuje žiadny kontakt tak dôvod na vydedenie by podľa mňa prešiel
@matullienka To sú komplikované veci,zbytočne riešiť hypotetické veci...Ak by aj vydedila dcéru,prejde podiel na jej dieťa,pokiaľ nevydedí aj to...
Nečítala som celú diskusiu, ale som si takmer istá, že Tvoj syn je asperger. Ja mám syna a tak mám diagnózu naštudovanú.....😲 Čím skôr porieš psychológa a psychiatra, lebo pravdepodobne potrebuje aj medikamentóznu liečbu. Tie, ktoré tu mudrujú, že si zlyhala ako matka, nech si prečítajú niečo o spomínanej diagnóze. Tebe možno snáď vytknúť to, že si nepátrala po príčine takého správania a skôr to neriešila. Skús si spomenúť, ako sa syn hral, keď bol malý, či nemal problém s tým, že nechcel si obliecť nové veci, neznášal zmeny, zaujímal sa o niečo veeeeľmi podrobne.....? Inak, je to dedičné, tak sa zamysli, či v rodine nemáte nejakého "čudáka".
Je to cele zvlastne... Aj ten vcerajsok. Muz mu navari veceru, syn potom neuposluchne, muz mu pridrbe. Mozno by bolo lepsie nevarit, a nebit ho. Aj pred par dnami si pisala ze muz donho skocil.
Vies, tvoj syn je ozaj hrozny, ale vy sa tak cudne chovate, ze ja sa nedivim ze je aky je.
Btw tvoja dcera ak si blkla mobil je dost mozne ze si toto precitala.
@dkethe Ako cudne sa správame? Keď to nejde po dobrom, tak strácame nervy, neviete aké je to žiť s dospelým človekom ktorý je len na príťaž. V hlave mám myšlienky čo s ním bude, čo má za život, mňa ako mamu to trápi. Možno občas kricime ale rozčúli nás keď sa chechta.
Vy nestrácate nervy, keď to nejde po dobrom. Keď to nejde po dobrom, tak manžel navarí a syn sa hrá znova na počítači. A ty sa čuduješ, že sa vám chechtá? A čoby sa nechehtal, keď vie, že len trepete do vetra. Máš tu 46 strán odporúčaní a neurobila si NIČ !
@inom75 veď to, že si to nečítala celé. ...ak sa aj jedna o nejaku diagnozu /ona uz je na to namotana/...tak s liečbou bude kustik problem, keďže mlady muž ma dlhy na ZP.
Viem, že sa budem opakovať a ano, zlyhali ako rodicia....ak sa jedná o zdravotny problem...uz mohol byť nejaký ten piatok liečený a nemusela by tu teraz susit hlavu.

@acrobaleno
@evkano1402
Veď ja som písala že všetko pôjde synovi lebo dcéra má, a autorka povedala že deti dedia rovnako 🤷 aj tak tejto žene už neverím ani písmenko 🙄